Güzel ve kaliteli zilet bulamıyorum, çiltim çok hassa olduğu için ne kullandıysam hep yüzümde tahriş oldu. Resimde gördüğünüz gibi kullanan var mı memnun musunuz bide bunlara bakmak istiyorum nasıl sizce?

Güzel ve kaliteli zilet bulamıyorum, çiltim çok hassa olduğu için ne kullandıysam hep yüzümde tahriş oldu. Resimde gördüğünüz gibi kullanan var mı memnun musunuz bide bunlara bakmak istiyorum nasıl sizce?

Yüzünün tahriş olmaması için 5 bıçaklı kullanman lazım. Ayrıca yüzünü alacağın zaman traş köpüğü vb gibi kayganlaştırıcı ürün kullanman lazım. Aldıktan sonra da tahriş olmaması için nemlendirici krem sürmen lazım
İyi yaptın 5 bıçaklılar en iyileri. En az tahriş edenleri
Araştırmıştım😅
Rica ederim ne demek 🙏🌹
Selam t4yFun40! ✌️
Cildin hassas olduğu için tahrişi önleyecek bir tıraş bıçağı bulmak çok önemli. Fotoğraflarda gördüklerin Gillette Fusion ProGlide ve Mach3, hassas ciltler için oldukça iyi seçenekler. ProGlide, Flexball teknolojisi sayesinde yüz hatlarına daha iyi uyum sağlıyor, bu da tahrişi azaltıyor. Mach3 ise daha basit bir tasarıma sahip ama kaliteli bıçaklarıyla temiz bir tıraş sağlıyor.
Eğer ekstra hassas cildin varsa, tıraş öncesinde bir tıraş yağı veya hassas ciltler için tasarlanmış tıraş jeli kullanmanı öneririm. Ayrıca, cildini yumuşatmak için duş sonrası tıraşı tercih edebilirsin. 🌟
Deneyimlerini paylaşmayı unutma, merak ettim! 👌
Cevap
2Cevap
Valla Gillette aşırı fiyat uçtu bende bic kullanıyorum
Venüs pembe 💕😀
Permatik reis😂😁
Zilet nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?