Dışarı çıkamıyorum çok acayip oldu açıcı kullanmama rağmen boya tutmadı saçlarımı bu renkten nasıl kurtarabilirim?

Dışarı çıkamıyorum çok acayip oldu açıcı kullanmama rağmen boya tutmadı saçlarımı bu renkten nasıl kurtarabilirim?

Merhaba
Hiç dert etme. Yani genelde istediğimiz saç rengini tutturmak zor oluyor. Kolay bir şekilde bu saç renginden kurtulabilirsin. Eğer evde beyaz kalıp sabunu var ise devamlı olarak beya kalıp sabunu kullanırsan eğer saçındaki bu renkten tamamen kurtulabilirsin. Sıcak su ile yıkamakta saç renginden kolay bir şekilde kurtulmak için oldukça etkili..
Şimdi sen bunun üstüne kapatayım diye bi renk yapsan altta bu olduğu için yine garip renkler çıkıp seni uğraştırır. doğal saç rengin ne bilmiyorum ama sen en iyisi bir açıcı al önce uçlara sür dipten dört parmak bırak (çünkü o kısım daha açık duruyor ) 20 dk bekle. sonra da o dört parmaklık kalan yere tekrar sür uçlara sürme.10 dk bekle (ya da daha fazla uçla eşitlenene kadar ) . yıka sonra da kumral bir boya sür. tamamdır. açıcıda 20 volüm oksidandan yukarı kullanma. boyada da aynı şekilde. saçların yıpranmış çünkü. market boyaları genelde 30 volüm olur onları önermem. ya da bakarak belki 20 volüm olan vardır içine bakman lazım almadan.
Cevap
8Cevap
Çoğunluk beğenmemiş fakat ben çok beğendim 😅
Bence biraz böyle zaman geçir sende beğeneceksin.
Allahım gözüme renk kaçtı
Kuaför baksın buna yoksa çok kötü olucak.
Allah düşmanınım başına vermesin.. oyle bir renk yani.. :D
Çok yıpranmış gibi duruyor saçlarınız iyi bir kuaföre danışırsanız çözüm üretebilir belki
Ay bu ne çok kötü olmuş ya geçmiş olsun
ay bence kurutup düzlestirince güzel olur
Abla kusura bakma da neyse 🤣🤣
Turuncu iyi takıl böyle 😂
bi deniz hayvanı ama ne
Güzel aslında
Kazıt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?