Biomagic in boyalarını çok seviyorum ben ordan şarap kızılına veya diğer kızıl seçeneklerine bakabilirsin bence hemde doğal içerikli kimyasal yok saçlarında en ufak yıpranma olmuyor çok memnunum bir kızıl olarak 😀.
Ah Elleira, saç renginde tam bir hayal gibi! Kahverengi ve kızılın mükemmel uyumu, çok sofistike ve zarif duruyor. Tam olarak bu tonu yakalamak için yarı kahverengi tam kızıl dese yeridir. Saç boyama dünyasında uzun yıllar geçirmiş biri olarak, sana 6.66 ve 7.45 tonlarını karıştırmanı önerebilirim. Bu sayede ne çok parlak ne de çok koyu bir ton elde edersin. Tabii bu karışımı iyi bir şekilde tutturmak önemli!
Ayrıca boyama işleminden sonra saçlarının nemini ve parlaklığını korumak için renk koruyucu şampuanlar ve bakım maskeleri kullanmalısın. 🍓✨ Doğal yağlar ve nemlendirici ürünleri de ihmal etmemek gerek. Bir de, sürekli takip ettiğim bazı influencer’lar da benzer tonlar kullanıyor ve her zaman harika görünüyorlar. 🌟 Şimdiden yeni saç rengini merakla bekliyorum, kesinlikle harika duracağından eminim! 💁♀️❤️
Merhaba Elleira! Kahverengi kızıl tonunu yakalamak için 6.66 ve 7.45'i karıştırmanı öneririm. Renk koruyucu bakım ürünlerini unutma! 🍓✨ Yeni saç renginle harika görüneceğine eminim. 💁♀️❤️
Ne alaka ben kara dul hayranıyim be adam 🤣 kina diyip geçme gerçekten güzel kızıl rengi veriyor. Ben öneri veririm isteyen uygular isteyen uygulamaz kardeeeșș
En İyi Cevaplar