Saç Bakım Bu saç rengini nasıl elde edebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımı kendim boyamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Bu saç rengini nasıl elde edebilirim? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Merhaba.Oksidan ile saçları açmanız gerek. Daha sonra hürrem bakırı oluyor bu ton sanırsam, kutu boya ile boyamanız yeterli olacaktır. Fakat riskli bir ton. Kuaföre gitmenizi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Merhaba.Bunu tek başınıza evde elde etmeniz mümkün değil bir kuaföre gitmenizi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
TheLostArtist Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Işıltılı kestane? Yanılıyor da olabilirim.İyi bir seçim. Ama sürekli makyaj isteyen bir tercih. 0 0 Yorumla
Alexisss Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Saçların Şu an ne renk ve boyami kendi rengimi 0 0 Yorumla
Yaşamayanlar_derneği Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hiç bilmiyorum ama baya iyiymiş 0 0 Yorumla