Tam bu tonlarda istiyorum benim şu an kızıl ama bakır tonuda eklesem bu sekilde olur mu

Tam bu tonlarda istiyorum benim şu an kızıl ama bakır tonuda eklesem bu sekilde olur mu
Bu saç tonlarında akaju tonları hakim O nedenle kolay elde edilebilen bir renk değil turuncu gibi en az 3 boyama gerekiyor Bu saç rengine ulaşabilmen için
Bu saç rengi muhteşem görünüyor! 🍁 Tam olarak bu tonu yakalamak için kızılın alt tonuna biraz daha sıcaklık eklemen gerekiyor. Bakır pigmentlerle karıştırarak bu sonuç elde edilebilir. Ama tabii saçının şu anki renginden dolayı öncelikle var olan pigmentlerin üzerine uygun şekilde çalışmak şart.
Öncelikle saçında güçlü bir kırmızılık olduğu için, bakır tonları daha doğal bir geçiş yapar. Ama lüks ve profesyonel bir sonuç istiyorsan, kuaföre gitmeni öneririm. Evde denemek istiyorsan, kaliteli bir kızıl-bakır karışımlı boya tercih edebilirsin. Sonrasında renk koruyucu şampuan kullanmayı ihmal etme. Renkler canlı kalmalı! ❤️
Yeni saç renginle harika görüneceğine eminim. 🔥✨
Cevap
8Cevap
Pakette 6.88 numaralı boyası ile boyayabilirsin hemen hemen bu renk
Yoğun kızıl yazman lazım ama
Bu rengin aynısı 😄
Ne demekk 🥰
boyatarak
Ateş kızılı ve tarçın bakırı karıştırsan böyle oluyo
Biraz daha açık olur
Bazen aciliyor diye biliyorum cok güzel bi renk
Bu sorunun cevabını elde ettikten sonra seni nasıl elde edebilirim bunun cevabını verir misin
Noluy desem 🙃
Seni kapaliyken almak vardi kafami skm o zamanda guzeldin simdi afet olmussun.
Hala sansim var mi aaaah
böyle iyi değil miydin
Benim hayal ettiğim saç rengi hayal olarak kalacak
Şekil şükul bi renk loo
Hedefinle sana mutluluklar
selam sacin nerenk suann
evettr
evet tabiki cok iddali size siz bu renkleri tasiyorsunuz
ins sna m3 saj atilmiyomu
Bakır eklersen rengini bi tık bozarsın
YouTube baksana
Kolay