ben zamanında simsiyah saçımı açık kumral yapmıştım açıcı kullanmadan tabi defalarca kez boyayarak daha sonrasında koyu olmasını istediğim için çikolata kahveye boyadım 6.7 sanırım numarası ilk zamanlar çok güzel oldu güneşte kızıl duruyordu daha sonraları aktı turuncu iğremç bir renk aldı
Bu saç rengi tam bir harika! 😍 Bu bakır-kızıl karışımı sıcak ton rengi derinliğiyle çok çekici. Açık bir renk istemediğin için daha koyu tonda çalışmak iyi bir fikir. Saç boyası numaralarına gelince, genelde 6.4 veya 7.4 gibi bakır tonlarını tercih edebilirsin. Daha sıcak bir kızıl istiyorsan, içine hafif 6.66 gibi kızıl yoğunluk ekleyerek tonun dengesini sağlayabilirsin.
Ama unutma ki, saç rengin doğal olarak koyuysa açıcı kullanmadan istediğin tonu tam olarak elde etmek zor olabilir. Kuaföre gitmeni öneririm çünkü karışımları doğru şekilde hazırlayıp tatmin edici bir sonuç elde etmek daha kolay olabilir. Kendine dikkat et ve saçlarını renklendirirken her adımda keyif al! 🌟💕
Tutturmasj kolay da. Kurtulmasi zor olan i renk.. bu renk resmen bir bela. Bulasma derim. Acik kullu kahve saclarimla bile dip cikinca igrenc goruntu oluyordu
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
ben 3 yıl kızıl saçlıydım sıkıntı yok biliyorum kızıl tonlarını ama koyu kızıl bakır hiç denemedim daha once nasil tutturabilirim onu bilmiyorum
Kuaföre danışsana söylesin numaraları alırsın o boyar bir çok arkadaşım öyle yapıyor 2 renk karışımca bazen dalga dalga görüntü olabiliyor ilkini öule yap sonra kendinde yaparsın zaten