Saçıma napabilirim çok kırık var ve yıpranmışlar? Lütfen işe yarayan çözümlerle gelin 💗

Saçıma napabilirim çok kırık var ve yıpranmışlar? Lütfen işe yarayan çözümlerle gelin 💗

Doğru Şampuanı Tercih Edin Öncelikle, saç bakımı nasıl olmalı diyenler için şampuan konusuna değinmek istiyoruz. Saçlarınızın için en uygun olan şampuanı tercih ettiğinizde, uzun ve canlı saçlara sahip olabilirsiniz. Eğer saçlarınızda uzun süredir boya varsa boyalı saçlar için şampuan, kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa size özel olan şampuanla saçlarınızı yıkamalısınız. Şayet saçlarınız çok yağlı ise nemlendirici olan şampuanlardan uzak kalmalısınız.
Suyun Sıcaklığını İyi Ayarlayın, Saç bakımı önerileri listesinde suyun sıcaklığı oldukça önemli bir madde olacaktır. Eğer çok sıcak bir suyla saçlarınızı yıkarsanız; saç derisinde tahrişe neden olabilirsiniz. Aynı şekilde çok soğuk suyla saç yıkarsanız; var olan kiri ve yağı temizlemediğiniz için bakımsız saçlara sahip olursunuz. Ilık suyla düzenli olarak saçlarınızı yıkamanız, sağlığınız için önerilir.
Saç Nemlendirici Kullanın
Saçlarınızı tararken tarağın saçlardan akıp gitmesi için belirli bir neme sahip olması gerekir.
Eğer saçlarınız son zamanlarda çok kuruysa ve tararken dökülme meydana geliyorsa; saç nemlendirici kullanmaya derhal başlamalısınız.
Şampuan sonrasında kullanacağınız saç nemlendirici sayesinde saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık gelecektir.
Biotin takviyesi alabilirsin. Tavsiye vermemin sakıncası olmazsa eğer Solgar markasını arastırabilirsin. Minoxil içeren spreyler var.(Minoxil ve Evocapil) Bunları günde iki kez olarak saç derine uygulayabilirsin. Bir de ek olarak saç dökülmesine karşı Sebamed marka dökülme önleyici şampuanı araştırıp, benzer ürünler kullanabilirsin.
Kırık saçlar için tek çözüm yolu kırıkları aldırmak. Sonrasında düzenli bakım yapın. Hindistan cevizi yağı veya zeytinyağı işe yarayacaktır. Yapıyorsanız saç düzleştirmeyi de hayatınızdan çıkartmanız gerekiyor.
Herhangi bir bakım herhangi bir şampuan ile düzelmez mi gidip güzelce birazcık kestir ne olursa olsun kesilince saç kendine geliyor.
Cevap
20Cevap
Kardeş bu fotografta bişey anlamadım, ama yinede yazayım, git kırıklarını aldır 2-5cm olarak kısalt, sonra git bi kerastase elixir serum al, onun yanında kerastase resistance 1-2 bakım maskesi al yeter, şampuan farketmez,
Yağ çer çöple uğraşma al sana kuaför tavsiyesi
Kuaföre gitmeni tavsiye ederim ama belli ki öğrenci yurdunda kalıyorsun yastık kılıfından anladım 😂 onun için biotin belki onerebilirim saç ve tırnak uzaması kırıkların azalması konusunda etkili
eczaneden keratin alıyorsun şampuanına ekleyip karıştırıp kullanıyorsun. argan yağıyla da besleyebilirsin. duyduklarımdan bir kaçı 😂
Teşekkür ediyorum 🥰
Önce uçlarını ve kırıklarını aldır. Sonra keratin ve badem yağı kullan, sonrasında miss gibi saçların olacak.
Övgü için mi soruyorsun anlamadım ki saçlarının durumu çok iyi böyle yapma bak gerçekten söylediklerine kırıbilirler
aynı şekild kykda yatıyorum fkdkdk ben de cevaplara bakıcam
Hiç yararlı yorum görmedim😂 proscin Magic Max ürünü çok iyi geliyormuş onu kesin alacağım hem de çok uygun açılışa özel
bakalım bari
Gerçekten sen bu saça bir şey mi diyorsun? Abı sen yanmış saç görmemişsin. Şımarık ya
Kuafor olarak yipranmiş saç gormemissin bnce normal bukadari olur
Keratin krem falan yap bide ışıltı attır tamamdır djdjd
Bitki kürleri çok etkili oluyor. Doğal yöntemler daha sağlıklı sonuçlar çıkarır.
Kür falan yapamam kyk’da imkanlarım yok. Hazır alınmalık şeyler lazım
Kimyasallar ile saçını çok yorarsın.
Kestir bi de keratin yaptır. Ayda 2 kez de saç yağlarını karıştırıp sür 1 saat beklet mükemmel olur.
Gayet parlak güzel duruyor aslında
Banyo yapalı 2 gün oldu temiz olduğu için öyle görünüyordur😂
Yok ya temizliğinden değil beslenmen falan iyidir muhtemelen. Kıskanıp nazar ederler bak söyleyeyim.
Teşekkür ederim Kyk’da beslenebildiğim kadar işte 😂
Orada tahta kemiren bile var sen hayatta kalanlardansın o zaman haha
Bu saçın neresi kötü ya
Şimdi ortalamaya göre iyi olabilir ama ben mükkemmelliyetçi bir insanım
Bence saçın gayet iyi görünüyor
Keratin bakım yaptır
Üç numara traş yaptır
Aslında canlı görünüyor
Gayet güzel bence 👍
her denileni yapacakmısın jsjsjsjs
Aklıma uyarsa neden olmasın
Güzel duruyor aslında