Saç Bakım Hyaluronik asitin saçların için faydasını biliyor musun? (Sayfa 2) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1020 Hyaluronik asitin saçların için faydasını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
helinmihra Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Harika bilgi ben sadece yüzde kullanılır sanıyordum 🫶🏻 Saça da iyi geliyormuş 1 0 Yorumla
Gkçem Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kurutuyo diye biliyom tam emin değilim ya kök ücrene yansıyan bilen kime göre değişiyor 1 0 Yorumla
HayatGüzelDeğil Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Elidorla saçlarım güzelleşiyor tavsiye ediyotum 😍😍😍🥰🥰🥰 1 0 Yorumla
ManavgatKaOs07 Takip Et Xper 5 Yaş: 97 +1 yıl Elidor güzel bir marka. Bir çok çeşidini kullandım 0 0 Yorumla
Gorduah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Denemek istiyorum bu ürünü takip ederim güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Meliss_sx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl hylironik asit dediğiniz mucize kadinlaea özel mi ahhaha 0 0 Yorumla
AsiGuzel2 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Her zaman kullandığım marka Elidor ve tesadüfe bak ki burada da karşıma çıktı ya 0 0 Yorumla
ZeynepKundakoglu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl hyaluronic acid cilt bakım ürünlerinde genelde kullanılıyor diye biliyorum. 0 0 Yorumla
humanandjustice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel çok teşekkür ediyorum kendi adıma. 0 0 Yorumla
DomBlack Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl evet çok faydalı, hatta badrm yağıyla lullanırsan daha iyi oluyor. 0 0 Yorumla
eliiifff___ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Teşekkürler şimdi bu bilgiyi hayatımın her alanında kullanıcam sayenizde var olun sizz 0 0 Yorumla
mervssi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Peki nasıl kullanırız bunu. Şampuanı ya da kremi mi var nasıl oluyor yani 0 0 Yorumla
Pahmet Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçım dökülüyor 😢 bu yüzden sadece dökülür karşıtı ürünleri kullanıyorum 0 0 Yorumla
Ebrarr12890 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hep elidorr kullanirimm bayiliyorum hatika ve savlarim mucize gibi adatea eldkand 0 0 Yorumla
crazy_kitty Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Evet faydalarını biliyorum ve saç bakımımda muhakkak kullanırım 0 0 Yorumla
saitmk Takip Et Xper 6 Yaş: 103 +1 yıl Hyaluronik asıtın saçlarım için faydasını bilmiyorum 0 0 Yorumla
Fidanyıldız Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyordum ama öğrenmek için elidoru tercih etmek lazım 0 0 Yorumla
Evlisertvurucu62 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Saçlar çok önemli tabiki Elidor denemedim ama 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Evet artık bunu da öğrendiğimize göre saçlarımız hiç olmadığı kadar güzel olucak diyoruz 0 0 Yorumla
napcanismimiKS Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bilmiyordum. Ama öğrenmek faydalı bir bilgi oldu benim için. 0 0 Yorumla
sensızolmaz344 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Faydasını pek bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez 0 0 Yorumla
acanpapatya Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elidorun yıpranmış saçlara olan bakım serisini uyguluyorum bu kadar harika olamaz 0 0 Yorumla
jasonbruno19981 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bilmiyordum ögrenmiş oldum ama bu bilgiyi al ne yaparsan yap 0 0 Yorumla
tameryl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bende tam tersi birşeyler arıyorum, saçlarımın kuru ve yağsız görünmesi için ne tavsiye edersiniz. 0 0 Yorumla
anywaybtw Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Teşekkürler Elidor. Belkide çoğu kişinin bilmediği bir güzel paylaşımda bulunmuşsunuz 🙏 0 0 Yorumla
slavcocuk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Saç konusuna hiç girmek istemem yakın zamanda döküldülee 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Elidorsuz olmuyor çok güzel 2 0 Yorumla
zencefil000 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl son zamanlarda çok konuşuluyor bu asit 0 0 Yorumla
Sjsnhsnsj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kullanıcam bakalım cidden faydası var mı 0 0 Yorumla
herseyguzelolacakmis Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hayir bilmiyordum artik biliyorum 0 0 Yorumla
avenging_angell Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Kullanacagım göre göre soktunuz aklıma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bu konu hakkında pek bilgim olmasa da uzman bir bilenden tavsiye almanızı öneririm 0 0 Yorumla
Vanwa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Gidecek zaten boş ver Takmayalim bunlara 😂 0 0 Yorumla
DoguxAy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Bilmiyorum kanka yorumlarda bakacağım şimdi 0 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Bilmiyordum hergün yeni bir şey çıkıyor 0 0 Yorumla
aras135132 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok faydalı duymuştum ama herkes haberdar değil 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Sadece saç için değil Cilt içinde faydalı 0 0 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bilgi içerikli bir bence👍 güzel paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Cahidbeyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Evet çok etkili ve güzel bir sonuç veriyor 0 0 Yorumla
silaamanegerekvar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 71% +1 yıl çok güzel paylaşım çok teşekkürler 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. Bunu bilmiyordum bu güzel bir bilgi oldu 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Bilmiyorum ki ama beni ilgilendirmiyor da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Harika bilgi ben sadece yüzde kullanılır sanıyordum 🫶🏻 Saça da iyi geliyormuş
Kurutuyo diye biliyom tam emin değilim ya kök ücrene yansıyan bilen kime göre değişiyor
Elidorla saçlarım güzelleşiyor tavsiye ediyotum 😍😍😍🥰🥰🥰
Elidor güzel bir marka. Bir çok çeşidini kullandım
Teşekkürler , Bilgi için😸
Denemek istiyorum bu ürünü takip ederim güzel görünüyor
hylironik asit dediğiniz mucize kadinlaea özel mi ahhaha
Her zaman kullandığım marka Elidor ve tesadüfe bak ki burada da karşıma çıktı ya
hyaluronic acid cilt bakım ürünlerinde genelde kullanılıyor diye biliyorum.
Çok güzel çok teşekkür ediyorum kendi adıma.
evet çok faydalı, hatta badrm yağıyla lullanırsan daha iyi oluyor.
bilgili paylaşım olmuş teşekkür
Teşekkürler şimdi bu bilgiyi hayatımın her alanında kullanıcam sayenizde var olun sizz
Peki nasıl kullanırız bunu. Şampuanı ya da kremi mi var nasıl oluyor yani
Saçım dökülüyor 😢 bu yüzden sadece dökülür karşıtı ürünleri kullanıyorum
Elidor hiç almadım
bilgi için teşekkürler
Hep elidorr kullanirimm bayiliyorum hatika ve savlarim mucize gibi adatea eldkand
Evet faydalarını biliyorum ve saç bakımımda muhakkak kullanırım
Hyaluronik asıtın saçlarım için faydasını bilmiyorum
Bilmiyordum ama öğrenmek için elidoru tercih etmek lazım
Saçlar çok önemli tabiki Elidor denemedim ama
Evet artık bunu da öğrendiğimize göre saçlarımız hiç olmadığı kadar güzel olucak diyoruz
Bilmiyordum. Ama öğrenmek faydalı bir bilgi oldu benim için.
Faydasını pek bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
Elidorun yıpranmış saçlara olan bakım serisini uyguluyorum bu kadar harika olamaz
Bilmiyordum ögrenmiş oldum ama bu bilgiyi al ne yaparsan yap
Bende tam tersi birşeyler arıyorum, saçlarımın kuru ve yağsız görünmesi için ne tavsiye edersiniz.
Teşekkürler Elidor. Belkide çoğu kişinin bilmediği bir güzel paylaşımda bulunmuşsunuz 🙏
Saç konusuna hiç girmek istemem yakın zamanda döküldülee
Zor bence sac bakimida yapsan dokulen dokuluyor
Elidorsuz olmuyor çok güzel
Çok bilgilendirici bir içerik olmuş
Hayır, yeni öğrenmiş oldum
son zamanlarda çok konuşuluyor bu asit
Kullanıcam bakalım cidden faydası var mı
hayir bilmiyordum artik biliyorum
Hayır bilmiyorum bile ne olduğunu
Kullanacagım göre göre soktunuz aklıma
bu konu hakkında pek bilgim olmasa da uzman bir bilenden tavsiye almanızı öneririm
Yararlı bir içerik olmuş gibi.
Bilmiyordum öğrendim şimdi
Gidecek zaten boş ver
Takmayalim bunlara 😂
Güzel bilgiler teşekkürler 🌸
Bilginiz icin tesekkurler
Bilmiyorum kanka yorumlarda bakacağım şimdi
Muhakkak deneyeceğim. Güzel bir ürün.
Saç kalmadı ki kafada dertten taaadan
öğrenmiş oldum, teşekkürler
Bilmiyordum hergün yeni bir şey çıkıyor
Çok faydalı duymuştum ama herkes haberdar değil