Saç Bakım Cilt bakım mucizelerini saç bakımına taşımanın yolları neler? (Sayfa 4) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1714 Cilt bakım mucizelerini saç bakımına taşımanın yolları neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
Alarçınroyem Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Fiyat performans ürünü cocuklugumun markasi 0 0 Yorumla
ATABEY1299 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl İlgi alanım değil bayanlar cevap versin 0 0 Yorumla
1yakamooz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Aynı bakımı saç da hakediyorr Elidorlaa❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bitkisel kürler dışında kimyasal ürün kullanmıyorm 0 0 Yorumla
WhowaS Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl saç bakımı şart elbette herkes için geçerli 0 0 Yorumla
cylgzl Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl nemli saça keratinli krem uygulamak baya faydalı 0 0 Yorumla
01Seven Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 82% +1 yıl Cildi besleyen tazeliğini koruyan şeyler. 0 0 Yorumla
CutAndAlwaysExposed Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Ben bilmiyorum arkadaşlar ama gönderi güzel 0 0 Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Elidor gerçekten harika bir marka, tartışılmaz! 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Elidor kullanıyorum ve gayet memnunum 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Elidor tabikide saçlar ahenkle ışıldasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elidor gerçekten çok güzel duştan sonra saç bakım kremini sürüyorum baya güzel kokuyor ve yumuşacık 0 0 Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cildine gösterdiğin özeni saçına da göstermek.. 0 0 Yorumla
Yusufurkan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Yeşil defne sabunu. Şampuan seçimi. 0 0 Yorumla
zencefil000 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl emeğinize sağlık son derece faydalı olmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl değerli uzmanların önerdiği tavsiye edilebilir marka ürünleri ile sade bir bakım 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl yani biribirine çok yakın şeyler okuyoruz... 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Elidor'u ben de severek kullanıyorum 😊 0 0 Yorumla
Kurgicuyaazar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Pek kullanmıyorum tercihim kepeksiz şampuanlar 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Saç bakımı önemli teşekkür ederiz 0 0 Yorumla
XMissyouX Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Kolejen önemlidir benim için faydası çok. 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kokusu verdiği yumuşaklık ve canlılık mükemmel 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cildime de sacima da herhangi bise yapmayan ben :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Bende bilmiyorum saçlarımo kadar kötü ki ağlayacağım
Elidor saçlarımız için gerçekten yararlı
Bakımın her türlüsü çok önemli.
Fiyat performans ürünü cocuklugumun markasi
İlgi alanım değil bayanlar cevap versin
Cilde gençlik verir🤍🤍🤍🤍
Yolu elidordan geçer diyorum.
Çözüm önerilerini okumak lazım mutlaka
Aynı bakımı saç da hakediyorr Elidorlaa❤️❤️❤️
Bitkisel kürler dışında kimyasal ürün kullanmıyorm
saç bakımı şart elbette herkes için geçerli
Elidor şampuanları güzel kokuyor
Sadece yüzümü sabunla yıkıyorum
nemli saça keratinli krem uygulamak baya faydalı
Cildi besleyen tazeliğini koruyan şeyler.
Cildine dikkatli bakmalısın gerçekten
Ben bilmiyorum arkadaşlar ama gönderi güzel
Elidor bakım serisisiyle saçlarım daha sağlıklı
Elidor gerçekten harika bir marka, tartışılmaz!
Elidor kullanıyorum ve gayet memnunum
Elidor mükemmel ama pahalı
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler
Cilt kadar saçta önemli bence.
Elidor her zaman favorim olmuştur
Elidor'dur kesinlikle sjsjsj
Elidor tabikide saçlar ahenkle ışıldasın
Elidor gerçekten çok güzel duştan sonra saç bakım kremini sürüyorum baya güzel kokuyor ve yumuşacık
Yüz beyazlatma yönteminiz var mı
Elidor kullanıyorum. Memnunum
Yıllardır Elidor kullanırım ve tavsiye de ederim
Elidor güzel uzun zaman kullandım.
Kolajenin baya faydaları var
Cildine gösterdiğin özeni saçına da göstermek..
Yeşil defne sabunu. Şampuan seçimi.
emeğinize sağlık son derece faydalı olmuş
Sanırım saç tipini bilmek gerekir önce
değerli uzmanların önerdiği tavsiye edilebilir marka ürünleri ile sade bir bakım
Faydalı bir içerik sanki.
Teşekkurler guzel bilgi gercekten
Elidor sevdiğim bir marka
yani biribirine çok yakın şeyler okuyoruz...
Elidor bir dünya markası tebrik ederim
Elidor'u ben de severek kullanıyorum 😊
Pek kullanmıyorum tercihim kepeksiz şampuanlar
Elidor collagen dermatologların onerdigi sampuan alin aldirin
Saç bakımı önemli teşekkür ederiz
Saçımıza makyaj yaparakkkkk
Kolejen önemlidir benim için faydası çok.
Elidor mukemmel bir marka gercekten sac kremleri sampuanlari
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
Kokusu verdiği yumuşaklık ve canlılık mükemmel
Saçlar yağlandıkça saçı beslermiş
Karanfil her zaman söyleyip tek geçerim
Mükemmel paylaşım tebrikler
Elidor eskiden tercih ediyordum
Çoooook teşekkür ederim faydalı bilgiler
Bilmiyordum. Güzel bir bence olmuş
Ayy hepsi çok iyiler kullanıyorum
Cildime de sacima da herhangi bise yapmayan ben :D
Elidorun mor saç kremini kullanıyorum güzel işe yarıyor