Saç Bakım Cilt bakım mucizelerini saç bakımına taşımanın yolları neler? (Sayfa 3) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1714 Cilt bakım mucizelerini saç bakımına taşımanın yolları neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
1zuğo Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl İnan bende bilmiyorum zaten dürüst olayım xper puanı için yazdım özür dilerim 🤭🤭 0 0 Yorumla
sercanlove Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Elidor kullanmak elbette ki. Uzun süredir kullanıyorum memnunum 0 0 Yorumla
Sweet6 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Bende elıdor kullandım ve cok memnunum etkılı bır urun kesınlıkle 0 0 Yorumla
sarrrhoooskizzz Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Elidor severim saçlarım için tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Beyzaanurqq Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Tebrikler Elidor cok sevdigim bir markadır en kısa zamanda denemek isterim 0 0 Yorumla
mavimavimsi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Saçlara iltifat etmek 🤭 iltifat alan her ruh dahanda canlanır çünkü 😌 0 0 Yorumla
Azrayagmurmugis Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan cevizi sampuani kremi falan yumus yumus oluyor 0 0 Yorumla
Bosverbenisen Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçım çok dökülüyor Elidor kullanıyorum ama hala çok dökülüyor 0 0 Yorumla
SAWAGE_ANGEL Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben ne yaptıysam saçlarımı dökülmekten kurtaramadım 0 0 Yorumla
Keyfişah21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cilt bakımı dedin mi Elidor sonuna kadar hakkediyor 0 0 Yorumla
selviiii19 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bu seriyi henüz bilmiyorum, kesinlikle deneyecegim 😊 0 0 Yorumla
1ozwnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Elidoru eskiden kullanıyordum iyi bir marka ama çok pahalı 0 0 Yorumla
edaaguvenn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Elidor kullanmıyorum ama kullanan çevrem memnun ve kokusuna bayılıyorum 0 0 Yorumla
Faruk3435 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl test edilmiş ürünlerden sadece fayda sağlarız. güvenilir markaları kullanmak en doğrusu. 0 0 Yorumla
Raci048 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Elidor her zaman eskimeyen bir marka. Yine yenilikçi ruhunu ortaya koymuş 0 0 Yorumla
Atlantistengelen Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kızzz saç kalmadı ki ben de. Peruğa devam. Uzun saç görünce moralim bozuluyor 😓😓😓😓😓😓 0 0 Yorumla
Shady3506 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Uzun zamandır Elidor kullanıyorum ve çok faydalı. Tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
ShellKing Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Teşekkür ederim ama ne yaparsak yapalım 40 dan sonra gidiyoruz 0 0 Yorumla
Serkan35353535 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar 0 0 Yorumla
YaSaKLaRDa Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl bilgili paylaşım olmuş kuru bir cilt için neler yapılır 0 0 Yorumla
Áinee Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Elidor güzel ben kullanıyorum çok seviyorum güzel de kokuyor. 0 0 Yorumla
Hoggcka Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Saçta egzama hakkında önerebileceğinix bir şey var mı? 0 0 Yorumla
lustman07 Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl Cilt bakımında sentetik ve Kimyasal ürünlerden uzak durulmalı. Doğal bakımları araştırın. 0 0 Yorumla
Benolmakzorzz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kolajen ve Seramidin cilt bakımında çok etkisi var. Eminim saç bakımında da olacaktir 0 0 Yorumla
Heycanlireis Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Saç bakımında çok önemli kesinlikle aksatilmamali 0 0 Yorumla
_ASTRAEA_ Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Elidor güzel ben kullanıyorum ve tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
AₙₜᵢCₒᵣ Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Elidor içinde kolajen olması ürünü en kısa sürede deneyip test edeceğim 0 0 Yorumla
Emreovic Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Vatana millete hayırlı uğurlu olsun iyi bir marka denenir 0 0 Yorumla
anais70 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Şu anda elseve mucizevi yağ kullanıyorum bakım olarak bitmek uzeret elidoru denemek istiyorum 0 0 Yorumla
Pahmet Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Elidor saç dökülmesine karşı olan şampuan kesinlikle mükemmel 0 0 Yorumla
humaninthefuture Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Birbirleriyle bağlantılı saç ürünleri kullanılmalı 0 0 Yorumla
ResitKisi Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Saç bakım ürünleri noktasında yüzüm hiç gülmedi diyebilirim. 0 0 Yorumla
mervssi Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Elidorum saç bakım yağları çok güzel. Saçlarıma iyi geliyor denen bilir. 0 0 Yorumla
Meliss_sx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Elidor iyi yav ben ilk ilk olarak zeytin yağıni yediriyorum saçlarıma sonra Elidor ile yıkıyorum. 0 0 Yorumla
mmlightzg7 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Elidor mükemmel bir marka gerçekten saç bakım ürünlerine bayılıyorum 0 0 Yorumla
CagriDen Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl cilt bakımında kullanılanları saçta kullanmak tabi ki. 0 0 Yorumla
Tckllove Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Doğru bileşenleri kullanmak ve saç tipinizi iyi bilmek 0 0 Yorumla
Yarenist Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Elidor şampuanları kadar parlaklık veren başka sampuan kullanmadim 0 0 Yorumla
DSlion Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bir ürünün bu kadar muhteşem olmadı mümkün mü bilemiyorum. Denemek lazım. 0 0 Yorumla
Bedii0 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Elidoru kullanıyorum aşırı yumuşak yapıyor ve bana mest edici bir kokusu var gibi geliyor 0 0 Yorumla
goldrose200 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Elidor gerçekten güzel şampuan saçları yumuşacık, ipek gibi yapıyor. Kokusu desen muhteşem🥰 0 0 Yorumla
Kobranecatii Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl güzel bilgiler teşekkürler işimize yrayacaktır 0 0 Yorumla
Phantaso2 Takip Et Xper 4 Yaş: 82 +1 yıl Nemli olması cildin ama burada da güzel yazılar var 0 0 Yorumla
Phantaso88 Takip Et Xper 6 Yaş: 103 +1 yıl Elidor güsel ve harika saçları parlak ve dolgun yapıyor 0 0 Yorumla
Metinzu5534 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Herkesin mutlaka bilmesi gereken şeyler teşekkürler 0 0 Yorumla
göçmen_kızıyım Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ellerinize sağlık saçları benm gibi sağlıksız arkadaşlar için güzle bı benceydi 😌 0 1 Yorumla amogori +1 yıl sehir bursa mi Yorumla
Mr_Hakan_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl cilt bakımı saç bakımı her şey kadınlar için :) 0 0 Yorumla
tameryl Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Saçım 4 -5 cm uzunken kullanmıştım, yumuşacık oluyor 0 0 Yorumla
yaozb Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Elidor benim saçlarımı döküyor. Herkese farklı yarıyor galiba 0 0 Yorumla
Çılgınn4747 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Elidorun çok reklamı yapılıyor inş reklamı kadar iyidir 0 0 Yorumla
Sıla0p Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Saçları inanılmaz derecede yumuşak ve daha canlı gösteriyor.. 0 1 Yorumla Sıla0p +1 yıl @Asu_egekızı takip atım takip etmen gerekiyor Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Muhteşem çok seviyorum bu markayı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
İnan bende bilmiyorum zaten dürüst olayım xper puanı için yazdım özür dilerim 🤭🤭
Elidor kullanmak elbette ki. Uzun süredir kullanıyorum memnunum
Bende elıdor kullandım ve cok memnunum etkılı bır urun kesınlıkle
Elidor severim saçlarım için tercih ediyorum
Tebrikler Elidor cok sevdigim bir markadır en kısa zamanda denemek isterim
Elidor güzel bur marka severek kullanıyorum
Saçlara iltifat etmek 🤭 iltifat alan her ruh dahanda canlanır çünkü 😌
Hindistan cevizi sampuani kremi falan yumus yumus oluyor
Saçım çok dökülüyor Elidor kullanıyorum ama hala çok dökülüyor
Ben ne yaptıysam saçlarımı dökülmekten kurtaramadım
Cilt bakımı dedin mi Elidor sonuna kadar hakkediyor
Bu seriyi henüz bilmiyorum, kesinlikle deneyecegim 😊
Elidoru eskiden kullanıyordum iyi bir marka ama çok pahalı
Elidor kullanmıyorum ama kullanan çevrem memnun ve kokusuna bayılıyorum
test edilmiş ürünlerden sadece fayda sağlarız. güvenilir markaları kullanmak en doğrusu.
Hergun bakım yapmalı ve sağlıklı olması sart
Elidor her zaman eskimeyen bir marka. Yine yenilikçi ruhunu ortaya koymuş
Kızzz saç kalmadı ki ben de. Peruğa devam. Uzun saç görünce moralim bozuluyor 😓😓😓😓😓😓
Uzun zamandır Elidor kullanıyorum ve çok faydalı. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ama ne yaparsak yapalım 40 dan sonra gidiyoruz
Faydalı bir paylaşım emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar
bilgili paylaşım olmuş kuru bir cilt için neler yapılır
Elidor güzel ben kullanıyorum çok seviyorum güzel de kokuyor.
Saçta egzama hakkında önerebileceğinix bir şey var mı?
Cilt bakımında sentetik ve Kimyasal ürünlerden uzak durulmalı. Doğal bakımları araştırın.
Kolajen ve Seramidin cilt bakımında çok etkisi var. Eminim saç bakımında da olacaktir
Saç bakımında çok önemli kesinlikle aksatilmamali
Elidor güzel ben kullanıyorum ve tavsiye ederim.
Elidor içinde kolajen olması ürünü en kısa sürede deneyip test edeceğim
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun iyi bir marka denenir
Şu anda elseve mucizevi yağ kullanıyorum bakım olarak bitmek uzeret elidoru denemek istiyorum
Güzel saçları olan kadınlar hep bir adım önde.
Elidor saç dökülmesine karşı olan şampuan kesinlikle mükemmel
Birbirleriyle bağlantılı saç ürünleri kullanılmalı
gerekli paylaşım olmuş teşekkür ederim
Saç bakım ürünleri noktasında yüzüm hiç gülmedi diyebilirim.
Elidorum saç bakım yağları çok güzel. Saçlarıma iyi geliyor denen bilir.
Elidor iyi yav ben ilk ilk olarak zeytin yağıni yediriyorum saçlarıma sonra Elidor ile yıkıyorum.
Elidor mükemmel bir marka gerçekten saç bakım ürünlerine bayılıyorum
cilt bakımında kullanılanları saçta kullanmak tabi ki.
Doğru bileşenleri kullanmak ve saç tipinizi iyi bilmek
Elidor şampuanları kadar parlaklık veren başka sampuan kullanmadim
Bir ürünün bu kadar muhteşem olmadı mümkün mü bilemiyorum. Denemek lazım.
Elidoru kullanıyorum aşırı yumuşak yapıyor ve bana mest edici bir kokusu var gibi geliyor
Sabun lif 😁 benim cilt bakımı rutini bebek gibi
Elidor gerçekten güzel şampuan saçları yumuşacık, ipek gibi yapıyor. Kokusu desen muhteşem🥰
güzel bilgiler teşekkürler işimize yrayacaktır
Nemli olması cildin ama burada da güzel yazılar var
Elidor güsel ve harika saçları parlak ve dolgun yapıyor
Herkesin mutlaka bilmesi gereken şeyler teşekkürler
Ellerinize sağlık saçları benm gibi sağlıksız arkadaşlar için güzle bı benceydi 😌
sehir bursa mi
cilt bakımı saç bakımı her şey kadınlar için :)
Saçım 4 -5 cm uzunken kullanmıştım, yumuşacık oluyor
Elidor benim saçlarımı döküyor. Herkese farklı yarıyor galiba
Elidorun çok reklamı yapılıyor inş reklamı kadar iyidir
Argan yagi ve Elidor kullanıyorum turuncu olani
Saçları inanılmaz derecede yumuşak ve daha canlı gösteriyor..
@Asu_egekızı takip atım takip etmen gerekiyor
Çok güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık
Muhteşem çok seviyorum bu markayı
Saç maskesi çok iyi oluyor