Elidorun şampuanları benim gibi yağlı saçlı insanlar için sıkıntılı biraz banyo yaptığım günün akşamı yağlanıyor ama saç kremi gerçek bir kahraman söımı kopararak taramak yerine bir damla kadar bile suyla karıştırıp sürsem bütün saçımı açıyor❤️❤️❤️
Elidor tek kelimeyle muhteşem hem güzel kokuyor hem güzel temizliyor herkese Elidor lazım. Saç dökülmesi kepeği olan insanlar kesinlikle kullanmalı. Saçlarınızın kokusundan donup donup size bakmalarını istiyosaniz da 1 numara😻
Elidor dünya çapında kendini ispatlamış bir marka böyle bir markayı kullanmak şart. Kalite asla tesadüf değildir ki bu saçlarınız ise her gün aynaya bakıyorsanız güçlü saçlarınız için Elidor tavsiye ederim. Elidordan başkası asla kullanmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elidor dünya çapında kendini ispatlamış bir marka böyle bir markayı kullanmak şart. Kalite asla tesadüf değil 👍👍
Saçın parlak bakımlı ve kırmızı renkli görünen yüzü göstermesin kemal beye bir noktada topla buluşan david tarafından sarı kart ile para ve kendimi de güzelliği ve
Cilt bakımı için güzelik uzmanının yoklicaksın ama saç için kozmetik mağazaları yani kuaforlerin aldığı kozmetik mağazalarından çok ucuza kacmadigin sürece çok güzel ürünler alabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu güzel ve faydalı bir Bence için teşekkürler :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Faydalı bi şampuan bence kullanın ben kullanıyorum işte
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok güzel bir marka herkesin kullanmasını tavsiye ederim
Elidor markalarını seviyorum saçıma katkısı olmuştu ama daha çok farklı markalar kullanıp farklı tür şampuanlar kullanmak istediğim için bırakmıştım saçlarıma çok önem veriyorum
Şampuanlarda kolajen olması artık yapılması gereken bir şeydi gerçekten. Gençlik iksiridir kolajen ve kolajenli şampuan 10 10 buluştur. Teşekkür Elidor <3
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Düzenli olarak duş almak ve bahsi gecen markayı tercih etmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Elidor sevdiğim ve kullandığım marka kalitesi tartışılmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
elidorun bu serisini hiç denemedim denemek isterim.
Ediyor kendi branşında başarılı bir şampuan evet. Cilt bakımı kadar saç bakımı da önemli günümüzde. Bu yüzden #elidor kullanmak kişinin kendine hediyesidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
tavsiye ve yararlı bilgiler için teşekkürler <3
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende Elidor kullaniyorum ama haftada bir saç maskesi yaparim iyi gelir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Birkaç kez şans verip denedim kokusu mükemmel olmasına rağmen saçlarıma iyi gelmedi maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
255Cevap
Bu marka çok güzel, ayrıca güzel bir yazı olmuş. Ellerinize sağlık
Elidor ile her saç teli rahat bir hayat yaşıyor
Cilt ve saç bakımı için faydalı bilgiler hazırlayan arkadaşın eline sağlık
Kolajenin saçlar için de kullanıldığını şu an keşfediyorum 🥳
Bu marka çok güzel, ayrıca güzel bir yazı olmuş.
elidorla güzel bir bence olmuş
Elidor'u severek kullanırım yıllardır.. saç kremini tek geçerim her ortamda
güzel bir bence olmuş elidoru kadınlar bayağı tercih ediyorlar. memnun olmayanları da duymuştum..
Elidor ürünlerini güvenilir ürünler olarak bulurum
İyi bi marka ama mavi olanini sevmedim. Siyah , limonlu , narli iyidir tesekkur ederim
Kalite asla tesadüf değildir ki bu saçlarınız ise her gün aynaya bakıyorsanız güçlü saçlarınız için Elidor tavsiye ederim.
Bende arasira kullanıyorum ama doğal olan bakım ürünleri daha iyi.
Pembe şişe serisini kullanıyorum çok memnunum. 2 3 yıkamadan sonra gerçekten yumuşacık yapıyor saçı ve kokusu da çok kalıcı
Elidorun şampuanları benim gibi yağlı saçlı insanlar için sıkıntılı biraz banyo yaptığım günün akşamı yağlanıyor ama saç kremi gerçek bir kahraman söımı kopararak taramak yerine bir damla kadar bile suyla karıştırıp sürsem bütün saçımı açıyor❤️❤️❤️
Elidor tek kelimeyle muhteşem hem güzel kokuyor hem güzel temizliyor herkese Elidor lazım. Saç dökülmesi kepeği olan insanlar kesinlikle kullanmalı. Saçlarınızın kokusundan donup donup size bakmalarını istiyosaniz da 1 numara😻
Elidor dünya çapında kendini ispatlamış bir marka böyle bir markayı kullanmak şart.
Kalite asla tesadüf değildir ki bu saçlarınız ise her gün aynaya bakıyorsanız güçlü saçlarınız için Elidor tavsiye ederim. Elidordan başkası asla kullanmam
Elidor dünya çapında kendini ispatlamış bir marka böyle bir markayı kullanmak şart.
Kalite asla tesadüf değil 👍👍
Elidor mükemmel bir marka cidden saç bakım ürünleri şampuanları
Elidor saç kremleri iyi fön çekmeden dolgun ve sağlıklı duruyor
Elidor her zaman tercihim olmuştur
Güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık 🌸
Bana bir yazarmisin mesaj atıyorum gitmiyor X3 sevye değilim
@Asu_egekızı neden yazayım ki?
Farklı konuda görüş alacaktım , tâbi yaşınız benden büyükse
@Asu_egekızı özelde kimseyle görüşmüyorum maalesef..
Tamam sorun değil , ergen oğlunuz var mı peki
Bana bir yazarmisin mesaj atıyorum gitmiyor
@Asu_egekızı size neden yazayım. Söylemiştim özelden kimseyle görüşmüyorum diye. Hem gizli olduğum halde nasıl mesaj atmaya çalıyorsun?
Yani denemek lazım ama çoğu ürün aldatıcı
#Hükümdar
Hepsi genetik. Bazen ne yaparsan yap, bakımsız duruyor
Doğal olmayan hiçbirşeyi yüzüme uygulamam en güzeli su ve sabun😉
Elidor normalde seviyorum ama son aldığım şampuanı pek beğenmedim. Formül mu değişti acaba
Saçın parlak bakımlı ve kırmızı renkli görünen yüzü göstermesin kemal beye bir noktada topla buluşan david tarafından sarı kart ile para ve kendimi de güzelliği ve
Cilt bakımı için güzelik uzmanının yoklicaksın ama saç için kozmetik mağazaları yani kuaforlerin aldığı kozmetik mağazalarından çok ucuza kacmadigin sürece çok güzel ürünler alabilirsin
Bu güzel ve faydalı bir Bence için teşekkürler :)
Faydalı bi şampuan bence kullanın ben kullanıyorum işte
Çok güzel bir marka herkesin kullanmasını tavsiye ederim
Elidor markalarını seviyorum saçıma katkısı olmuştu ama daha çok farklı markalar kullanıp farklı tür şampuanlar kullanmak istediğim için bırakmıştım saçlarıma çok önem veriyorum
Şampuanlarda kolajen olması artık yapılması gereken bir şeydi gerçekten. Gençlik iksiridir kolajen ve kolajenli şampuan 10 10 buluştur. Teşekkür Elidor <3
Düzenli olarak duş almak ve bahsi gecen markayı tercih etmek
Elidor sevdiğim ve kullandığım marka kalitesi tartışılmaz.
elidorun bu serisini hiç denemedim denemek isterim.
Ediyor kendi branşında başarılı bir şampuan evet. Cilt bakımı kadar saç bakımı da önemli günümüzde. Bu yüzden #elidor kullanmak kişinin kendine hediyesidir.
tavsiye ve yararlı bilgiler için teşekkürler <3
Bende Elidor kullaniyorum ama haftada bir saç maskesi yaparim iyi gelir
Birkaç kez şans verip denedim kokusu mükemmel olmasına rağmen saçlarıma iyi gelmedi maalesef
bakım çok önemli ve bakımlı olmak daha önemli burada Elidor a çok şey düşüyor ihmal etmemek lazım
Bu konuda çok başarılı değilim, pek ilgilenemiyorum
Elidor severek güverek kullandığım şampuandır. güzel ürünleri var.
Saç dokulmesini durdurabilirse ne güzel olur
Bunun için çok seçenek var kemik iliği maskesi elma sirkesi daha çok var ama saça göre değiştiği için net birsey diyemiyorum
Elidor kullanmak ben elidorun şampuan ve sac spreyini kullanıyorum aşırı güzel yumuşacık yapıyor saçımı ❤️🔥
Düzenli uyku, sağlıklı beslenme ve egzersiz, bunların hepsi varsa takviye edici ürünlerle olayı mükemmele taşıyabilirsiniz
Doğru şampuan ve bakım ürünlerini seçmekte elbette. Herkesin saç yapısına göre değişkenlik gösterse bile olay doğruyu seçmekte yatıyor.
Düzenli beslenme, düzenli uyku ve egzersiz, bunların hepsi tamamsa elidorun losyonları ile pastayı süsleyin
Beslenme her şeyden önce geliyor, daha sonra düzenli uyku ve egzersizler, daha sonrada Elidorun muhteşem ürünleri
Zeytinyağlı kullanmaya özen gösteriyorum.
Saç şampuanı olsun duş jeli olsun
Zeytinyağı şifadır cildi besler
Erkek ve Bayanlar için olması gereken bunlar olmazsa olmaz dedirten ürünler Hele ki uzun saçlar için
Elidoru yıllardır kullanıyorum çok güzel oluyor saçlarım bunu da en yakın zamanda denemeyi düşünüyorum
Saçı doğal kurutmak ve aşırı sıcak su ile yıkamamak gerek. Bunun dışında da Elidor'a güvenebiliriz.
bence bunu rutin haline getirip kendin için yapmak :)
Saç neden çabuk yağlanır benim cok dolgun ama 3. gun yağlanıyor
Elidor her zaman vazgeçilmez sac bakim ürünüm yağları bakim kremleri herseyi muhtesem
Bende elıdor kullandım ve cok memnunum etkılı bır urun kesınlıkle tavsiye ederim.
Saçlarım dökülüyor kırolıyğrdı çok iyi geliyor gerçekten Elidor
Saçlarım maalesef çok dökülüyor. Bu yüzden uzatamıyorum umarım ki bu şampuan işime yarar
ben bir kap yoğur bide zencefili pete pay edip sürüyorum bey bayılıyo
Vallahi ne cildime ne sacima bakim yapiyorum.. ama her gün sabunla yikiyorum