Uzamıştı ve dayanamadım kestirdim yine ve bence bu boy dehşet bi aura veriyor insana aşığım😍 Genelde erkekler uzun seviyo derler ama bide ksye soralım sizler kadında ne tür saç seversiniz? Seni asla uzatmıcamm bir daha 💇🏻♀️😋
Bence güzel olmuş djzmkdks
Erkeklerin kadınlarda sevdiği max saç uzunluğu ne kadar?
Erkekler umrumda değil ben kendim de uzun saç seviyorum kalçalarıma kadar gelecek ki birilerine de sormuştum oda uzun seviyor hem görünüş olarak hem de çekmek için😂 ben de uzatıyorum güzel güzel Hindistan cevizileriyle
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler umrunda değil ama "birileri" uzun seviyor diye kuyruk gibi saç uzatıyosunn hmm anladım : ))
belime geliyor sonra gene omuzlarımdan hafif aşağıya getiriyorum gene uzuyor belime geliyor gene kesiyorum işte tam şu an da belime yaklaşmak üzereyim sanırım ve yine makası elime almamak için kendimi zor tutuyorum yakında keserim gene her kış keserim 😂
@Charlenee ben uzun kullanmaya başladıktan sonra saçlarım kurudu. O kadar kurudu ki kirleninca yağlanmaz oldu. Ne yaptıysam eski dolgun canlı haline getiremedim. Bir ara bir karış kadar falan kesmiştim o bile resmen bi hayat getirdi. Şimdi omzumun üstünde kestim yumuşacık oldular.