Kızlar (Çoğunluğu) ne kadar uzun ya da kısa saçtan hoşlanırlar...
Erkekte saç uzunluğu ne olmalı?
Erkekte saç uzunluğu ne olmalı?
ben 3 numaraya vurdurdum bu yaz saçımı baya uzamıştı ama birazda kirli sakal vardı saçı 3 numaraya vurdurdum sakal biraz kısalttırdım.çevremden o kadar tepki aldım ki çok gsl olmuş hep böyle kal daha da kısalt vb. ama kısa saç yani 3 numara her erkek e yakısmıyor yüz tipine baglı yuz tipin yanlardan çıkıntı ise hiç kısaltma derim
Kendi adıma konuşuyorum 3 numara büyük rahatlık , bozuktu dağınıktı şekil vereyim jöle süreyim derdin yok .
bence erkege en cok yakisan kisa sactir..erkeklerin dedigi gibi 3-5 mm arasi..tabi jöleli olsa dahada güzel olur :D ama bazi erkeklere uzun sac cok yakisiyor örnegin tuncay sanli ;D
kimisine uzun kimisine kısa gidiyor. benim favorim ense hizasında kulakları örtecek kadar hafif dalgalı ya da tamamen kıvırcık bonus kafa diyoruz ya hah ondan işte :D
Cevap
4Cevap
Kıvanç ta, Tom Cruise da ve bazı erkeklere yakışıyor. Saçlarım düz ve uzatıyorum bakalım bende nasıl duracak..
bence bi erkeğe çok uzun gitmiyo en uzunu benm ki kadar olursa kafidir bence üç numarada da bi çok erkeğe gidiyo .
uzun saçı hiçbir erkeğe yakıştırmıyorum kısa saç favorim :)
subay traşı en ideali her kıyafete her ortama her şeye gidiyo
uzun(bağlanck kdr değil) fönlü sarı saçlar harika duruyor erkekte..
Kısa saç. Nasıl tarif etsem bilemedim. @kahlo 3 numara demiş ozaman bende 3 numara ;)
3 Numara harika diyorum 3 numara saç aşktır.
Uzun saçta bazı erkeklere çok yakışıyor ama :)
ben de 3 numara severim erkekte ama herkesin kafa yapısına gitmeyebilir bu saç şekli
farketmez hangisi yüz tipine gidiyorsa o olsun.
3 numara saç modeli güzel duruyor erkekte.
adam olsun diyosun:D
kel olmasında :)) normal saç uzun saç olabılır
Kısa dagınık.
saç olsunda farketmez
3 numara iyidir
10 cm ile 5 cm arası
3 numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar