Saç Bakım 1 ay Hangi şampuan kepek yapmaz? u kalpsiz-melekFenomen Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hangi şampuan kepek yapmaz? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Saç Bakım konusunda 3,5b görüş paylaştı. Valla hiç belli olmuyor gadası. Sürekli kullanıp kepek yapmayan şampuanın bile kepek yapabiliyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eig 84% 1 gü Bioblas veya Konazol kullanıyorum; ama Konazol'u her yerde bulamazsın. Sadece eczanelerde satılıyor. Bu ikisi kepek yapmıyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 37 , eig 98% 1 ay #selamgençlik 🍀🍀⭐ Şişeleri aşırı renkli ve süslü olmayanlar. ⭐😎😎#tubasueda 🍀🍀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bi bilsem alacam zaten de bilmiyorum.. Bildiğim kadarıyla sıcak suyla kafamızı yıkayınca deride soyulmalar oluyor ayrıca sıcak su saçlarımızın mat ve cansız görünmesine sebep olur. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oskibey Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Head sholders yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum gayet mrmnunum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 1 ay Saç Bakım konusunda 1,4b görüş paylaştı. Hepsini kullandım hepsi yaptı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Saç Bakım konusunda 2,3b görüş paylaştı. Loreal paris kullanıyorum memnunum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IMAŞKA Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 ay СLEAR Çok İyi şampuan❤️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 92% 1 ay Gliss, elseve Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 90% 1 ay Reklam yapmasam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
umutsuzlar6407 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay ipek şampuan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Valla hiç belli olmuyor gadası. Sürekli kullanıp kepek yapmayan şampuanın bile kepek yapabiliyor.
Bioblas veya Konazol kullanıyorum; ama Konazol'u her yerde bulamazsın. Sadece eczanelerde satılıyor. Bu ikisi kepek yapmıyor.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Şişeleri aşırı renkli ve süslü olmayanlar. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Bi bilsem alacam zaten de bilmiyorum.. Bildiğim kadarıyla sıcak suyla kafamızı yıkayınca deride soyulmalar oluyor ayrıca sıcak su saçlarımızın mat ve cansız görünmesine sebep olur.
Head sholders yaklaşık 12 yıldır kullanıyorum gayet mrmnunum
Hepsini kullandım hepsi yaptı
Loreal paris kullanıyorum memnunum
СLEAR Çok İyi şampuan❤️
Gliss, elseve
Reklam yapmasam
ipek şampuan