Bu konuda bilgi sahibi olanlar beni aydınlatsın lütfen :) En iyi keratin şampuanı hangisidir? Kullanıp memnun kaldığınız keratin özlü şampuan var mı, yorum yapar mısınız?En İyi Keratin Şampuanı Hangisidir
senin saçına fayda sağlayacak kadar keratin hiç bir şampuanda bulunmaz maalesef.keratinin birlikte geçinemediği madderler şampuanın içeriğinde bulunmak zorunda.hem şampuanı gerektiği kadar saçında tutamazsın hadi 5 dk tut sonra yıka akıp gidecek.bi eczaneye gidip keratin ampul al.7tl olması lazım gece uygula sabah kalk duşunu al. en maxsimum düzeyde sonuç
Keratin, saçların temel yapı malzemesidir. Beslenip kolayca onarılmasını ve sağlıklı, pürüzsüz görünmesini sağlar. Beslenme yoluyla da bu sağlığı elde etmek mümkün. Ispanak, somon, ceviz, yaban mersini, beyaz et, yoğurt, yumurta tüketmek de saçlara eski sağlığını geri kazandırır. Bunun dışında dışarıdan takviye yapabilirsin, ama güvenilir ürünler tercih etmelisin.
Benim son zamanlarda deneyip memnun kaldığım ürün, Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi. İçeriğinde keratin bulunan bir ürün. Saçın yapısını ilk yıkamadan itibaren onarmaya başlıyor, saçı besliyor, sağlıklı bir görünüm veriyor. Ayrıca fark ettim ki bu ürün sayesinde artık saçlarım daha bakımlı olduğu gibi aynı zamanda daha kolay şekil alıyor ve kolay kolay bozulmuyor. Bir de diğer kremlerden çok farklı, çünkü saçtan kolayca durulanıyor, asla saça ağırlık yapmıyor. İçeriğindeki tatlı badem yağı sayesinde de saça yoğun nem veriyor. Üstelik hepsini sadece 30 saniyede yapıyor.
Şu anda @Watsons internet sitesinde 11.11 indirimleri başladı ve tüm @Elidor ürünleri %40 indirimli. Bu fırsatı kaçırma, seri olarak alıp kullan ve faydasını gör 🌺
Keratin saçlarımız için oldukça faydalıdır. Benim de saç ürünlerinde dikkat ettiğim konulardan biridir. Keratin saçlarıma çok iyi geliyor. Keratin; saçları onarır, canlılık verir, parlaklık ve ipeksi yumuşaklık sağlar.
Saçlarım bazı nedenlerden dolayı yıpranmıştı. Mat, cansız ve yıpranmış görünüyordu. Bu durumun önüne geçmek için harika bir yöntem ile tanıştım.
Kullandığımız şampuan kadar saç kremi de önemli. Saçlarımız, uçlarından beslendiği için saç serum bakım kremi kullanmamız saç sağlığımız için oldukça önemli. Bunu bildiğim için, içerisinde Keratin bulunan yeni Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi ile tanıştım. 🧡 İçerisindeki Keratin ile saçlarım yumuşacık, parlak, canlı ve sağlıklı görünüyor. Saçlarımı anında onarırken asla ağırlık yapmıyor. Ayrıca içerisinde sadece keratin değil tatlı badem de bulunuyor. Kullandığım andan itibaren saçlarıma öyle iyi geldi ki. 🙂
Sana da kesinlikle yeni Elidor Anında Onarıcı Bakım Serum Bakım Kremi'ni öneriyorum. Aradığın keratin onun içinde saklı. 🧡
Keratin bir protein çeşitidir. Başta saç bakımı olmak üzere tırnak bakımında da kullanılmaktadır. Tırnakların yanı sıra dişlerdede keratin proteini bulunmaktadır.
Keratin, saçların daha sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlar. Yanmış, kurumuş ve zarar görmüş saçları onarır. Saçın ihtiyacı olan vitaminleri saça kazandırır. Saçı besler. Saçların daha dolgun ve hacimli bir görünüm kazanmasını sağlar. Saçlarda meydana gelen pul pul dökülmeleri önleyerek onarır.
Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım kremi keratin ve tatlı badem yağıyla zenginleştirilmiş formülüyle saçlarını kökten uca besler. Saçlarını onarırken kaybettiği nemi de geri kazandırır. Saçlarım bir dönem ısı ve kimyasal işlemlerden dolayı oldukça matlaşmıştı ve cansızlaşmıştı. Ama saçlarımın imdadına yetişen saç kremi bu ürün olmuştu. 😍