ipek gibi olmasını istiyorsan hiç bir şampuan ipek gibi yapmaz , nedeni ise tüm şampuanların içinde kimyasal vardır, sizin saçınızı yumuşatan , şampuan degil o kimyasaldır, sadece kokuları farklıdır, yoksa hepsinin içindeki katkı maddesi aynıdır, eger saçınızı ser yapan bişey varsa atıyorum sabun ve çocuk şampuanları bunlarda kimyasal olmadıgı için sertleştirir , işte bunlar gerçek tir, yıkınadıgınız suyun içine yarım litre üzüm sirkesi atın ve banyo yapın saçınız hep parlak hemde gürleşecek ve yumuşacık olacak.
Söz konusu saçlarım olduğunda canlı ve parlak durması benim için ne kadar önemliyse saçlarımın daima yumuşacık olması da bir o kadar önemli. Ancak bazen boya gibi kimyasal işlemler yüzünden ya da saçlarıma düzenli olarak ısı uygulamak zorunda kaldığım için saçlarımın yıpranma ihtimali oldukça yüksek.
Saçlarımı korumak için ne mi yapıyorum? İşte cevabı bu yazıda! Eğer merak ediyorsanız okumaya devam etmenizi öneririm. Çünkü birazdan bu zamana kadar denediğim en iyi saç yumuşatan şampuan hakkında konuşacağız birlikte.🤩
İşte Saçları Yumuşacık Yapan ve Onarıcı Şampuan Önerim😍
Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Şampuan
Eğer "Saçları yumuşatmak için ne yapılmalı?" diye düşünüyorsanız cevabı çok basit! Ben saçlarımın ne zaman kurumaya ya da sertleşmeye başladığını hissetsem hemen Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Serisi'ne koşuyorum.💛 Serinin içerisinde şampuan, serum bakım kremi ve ekspres saç bakım spreyi var. Ben saçlarımda maksimum etkiyi görebilmek için serinin tüm ürünlerini birlikte kullanmayı tercih ediyorum, size de böyle yapmanızı öneririm.🤩
Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Şampuanı'nın yenilenen formülü, C vitamini, Argan yağı ve ipek proteini içeriyor ve bu güçlü formül sayesinde saçlarınız hem güçleniyor hem de saçlarınızın uzun süre yumuşaklığını ve nemini korumasını sağlıyor. Ayrıca içeriğindeki C vitamini, elektriklenmeyi de önlüyor. Kuru saçlar nasıl şampuan kullanmalı mı diyorsunuz? İşte tam olarak böyle bir şampuan kullanılmalı!😍
Açıkçası kuru ve sert saçlar için şampuan seçeneklerini düşününce ve birçoğunu da denemiş biri olarak Elidor Superblend İpeksi Yumuşaklık Serisi'nden daha iyi bir seçenek düşünemiyorum. Bu yüzden eğer siz de saçlarınız hem parlak hem de yumuşacık olmasını istiyorsanız bence bu seriyi mutlaka denemelisiniz.🤩
Açıkçası geçen kuzenime gittim ve sürekli kullandığım şampuanımı evde bıraktım. Aman orada bir şey kullanırım diye. Neyse banyo da bizim yiğenin bebek şampuanı denk geldi. Kız 5 yaşında ama hala bebek şampuanı kullanıyorlar. Neyse onunla yıkadım saçımı ve müthiş yumusluk hissettim. Denemeni öneririm.
Organix diye bir marka var eczaneden aliniyo yanlız 45 tl ama cok uzun zaman dayanıyor, coook etkili bir marka ve doğal. mutlaka dene kizkardesim kullaniyo cok memnun sadece sampuani Bıraktı çünkü bir kaç ay sonra uçlarında kuruluk başladı şimdi sadece sac kremini kullaniyo
Dogal icerikli olanlari tercih etmenizi oneririm. Zamanla kimyasal icerigi fazla olanlar ne yaparsaniz yapin saciniza zarar verir. Dustan once (sac diplerine surmeden) hindistancevizi yagi ile saclariniza masaj yaparsaniz cok faydasini gorursunuz.