Saç Bakım Bitkisel şampuan mı kimyasal içerikli şampuan mı tercih ediyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bitkisel şampuan faydalı olsa da diğerinin daha çok tercih edildiğini düşünüyorum yine de.#saçbakım Bitkisel şampuan mı kimyasal içerikli şampuan mı tercih ediyorsunuz? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bitkisel şampuan 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet bitkisel şampuanlar iyi oluyor
noluyo_yeh Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl kimyasal kullanıyorum bitkiseller çok zor bulunuyo ztn 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet daha zor bulunuyor Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hicbiri sabun kullaniyorum sacima 1 11 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Keçe gibi olur Yorumla pirpirella000 +1 yıl Aksine gür ve saglikli ahenkle Dan's ediyor;) Yorumla pirpirella000 +1 yıl Ciddiyim bu arada Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Şaşırdım doğrusu Yorumla pirpirella000 +1 yıl Sasirma kendi bildigime kendime guvendim sasirtmadi hic beni vallai saclarim saglikli memnunum yeter..😌👍 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Aktardan mı sabun Yorumla pirpirella000 +1 yıl Aynn sordum soruşturdum cok dőkuluyodu seyrelmişti baya saclarim yesil zeytinyagli bi sabun kokusu cok ho§ saclari yumusacik yapio birden çoğaldi sacim hiç birakmadim yillardir kullaniyorum napim😊 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Harika o zaman darısı başıma. Yorumla pirpirella000 +1 yıl Dõkuluyosa hmn al bekleme bile faydasini gõrursun Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Dökülme değil hacimsizlik problemi var Yorumla pirpirella000 +1 yıl Tm iste kullan gűrlesir kendine gelir zamanla saçlarin cok sık da boyama dinlerdir sacini arada sac kremi filan kullanma bide😌 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hangisi ucuzsa. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hangisi ucuzsa da saça sürülür mü Yorumla guapomorena +1 yıl Mecburen Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Kimyasallar daha revaşta ;) 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Durum onu gösteriyor Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl yves rocher bitkisel tuzsuz şampuan 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hiç aklıma gelmemişti bu şampuan. Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Hepside aynı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Sonuç olarak mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bitkisel şampuan
Evet bitkisel şampuanlar iyi oluyor
kimyasal kullanıyorum bitkiseller çok zor bulunuyo ztn
Evet daha zor bulunuyor
Bitkisel şampuan. Yves Rocher'in.
Hicbiri sabun kullaniyorum sacima
Keçe gibi olur
Aksine gür ve saglikli ahenkle Dan's ediyor;)
Ciddiyim bu arada
Şaşırdım doğrusu
Sasirma kendi bildigime kendime guvendim sasirtmadi hic beni vallai saclarim saglikli memnunum yeter..😌👍
Aktardan mı sabun
Aynn sordum soruşturdum cok dőkuluyodu seyrelmişti baya saclarim yesil zeytinyagli bi sabun kokusu cok ho§ saclari yumusacik yapio birden çoğaldi sacim hiç birakmadim yillardir kullaniyorum napim😊
Harika o zaman darısı başıma.
Dõkuluyosa hmn al bekleme bile faydasini gõrursun
Dökülme değil hacimsizlik problemi var
Tm iste kullan gűrlesir kendine gelir zamanla saçlarin cok sık da boyama dinlerdir sacini arada sac kremi filan kullanma bide😌
Hangisi ucuzsa.
Hangisi ucuzsa da saça sürülür mü
Mecburen
Kimyasallar daha revaşta ;)
Durum onu gösteriyor
yves rocher bitkisel tuzsuz şampuan
Hiç aklıma gelmemişti bu şampuan. Teşekkür ederim 🙏
Hepside aynı
Sonuç olarak mı