Bitkisel veya normal şampuan arasında gidip geliyorum. Çoğu bitkisel şampuanın da bir faydası olduğu söylenmiyor. Ayrıca saç dökme ihtimali de yüksek. Doktor kontorlü altında şampuan almak mantıklı olur mu sizce? :)
Bitkisel şampuanları mı yoksa normal şampuanları mı tercih etmeliyiz?
Doktor kontrolü iyi, ama hastaneleri sevmediğim için zorunlu aciliyyet olmadıkça gitmiyorum, normal şampuanlar saçlarımı çok yıprattı fena oldu şimdi ise bitkisel kullanıyorum eskisinden daha iyi yaptı, ama tabi kuru ve mat yapıyor kokusuda pek hoş değil, nemlendirici ve başka bakım şeyler ile uygulanırsa sorun yok
Eger sac derisiyle ilgili problemlerin varsa doktora gider, onerdigi dermatolojik sampuani alirsin. Ama bir sorunun yoksa gerek yok bence doktor kontrolunde olmasina.. Bence icinde kimyasal madde orani dusuk olanlari al. Iste 0 paraben vb. diyenleri al.
Hepsi ayni emin olun. Hepsinde kimyasal katki var. Bir sey köpürüyorsa kimyasal demektir. Oyle ya da boyle kullaniyoruz ve kullanacagiz bu sampuanlari. Al elidor u vur panthene e. Kozmetik kozmetiktir. Kimyasal yani. Yerim onun bitkiselini de bitki özlüsünü de.. hele de vitaminlisini en başta..
Doktorun tavsiye etsin... Artık eczanelerde bile saç analizi gibi birşey yapıyorlar saçına en uygun olanını veriyorlar... 1aydır kullanıyorum süper bir değişim var bundan sonra hayatta normal şampuan almam..
Kepek yok ediyor.. saçın yağ dengesini düzeltiyor.. saç dökülmesini engelliyor.. gür ve uzatıyor... tamamen sağlıklı bir görünüm elde ettim.. en azından benimki böyle yaptı..
Sadece şampuan değil ama arkasındanda şampuan sonrası ürününde kulanılması gerekiyo. Bitkisel ve saç tipine uygun olanını seçmen gerekiyor. İlk başlarda ben yaptım diyebilirsin çünki saçların mahvolmuş gibi hissedebilirsin. O sadece saçında kalan kimyasallardan arınma süreci. Tabi bu süreçte maskelerle destekleyenilirsin. Ve sac serumunu bile bitkisel al. Ben öyle yapiyorum cok memnunum. Cok saglikli daha gur ve daha uzun saclarim var 😊
farmasinin sarımsaklı şamuanını kullanıyorum. yumuşacık yaptı. Bitkisel olarak en memnun kaldığım o şimdilik. Tresan marka da kullanmıştım hiç iyi gelmedi bana
En İyi Cevaplar