Malum kış geliyor, saçlarımız soğuk havadan yıpranmaya çok yatkın oluyor. Kışın saç bakımı nasıl olmalıdır?

Malum kış geliyor, saçlarımız soğuk havadan yıpranmaya çok yatkın oluyor. Kışın saç bakımı nasıl olmalıdır?

Soğuk ve sert hava şartları cildimizde olduğu gibi saçlarımızda da kuruluğa ve bu kuruluk sebebi ile kırılma, dökülme ve kepeklenme gibi problemlere yol açabilir. Neyse ki bu problemlerin önüne geçmek için yapılabilecek bazı şeyler mevcut.

Belki de en önemli adım saçları nemlendiricek, kurumasını önleyecek saç yağları kullanmak. Ben çantama Elidor'un durulanmayan saç bakım yağlarından bir tane atıp kuruluğu hissedince saç uçlarıma hemencecik yediriyorum. Kışın saçlarımın kırılmasını büyük ölçüde engelliyor. Avokado ve üzüm çekirdeği yağı ve hindistan cevizi yağı olarak iki farklı çeşidi bulunan bu ürün saçlarınızı güçlendirerek soğuk havalara hazırlayacaktır.

Soğuk mevsimde saç bakımı nasıl olur sorusuna verilen cevabın içerisinde mutlaka saç kremi kullanmanın önemi ile ilgili bir şeyler olacaktır. Saç kremleri saçların ihtiyacı olan nemi saça sağlayarak saçın kuruluk, kopma, kabarma gibi birçok probleminin önüne geçecektir. Elidor'un birbirinden çeşitli saç kremleri arasından kendi saç tipinize uygun olanı seçerek bu kış kendinize ve saçınıza büyük bir iyilik yapabilirsiniz. <3
Saçları her gün yıkamak, özellikle kış aylarında saçların aşırı kurumasına ve yıpranmasına sebep olacağı için en azından gün aşırı yıkayarak saçların dinlenmesine izin vermek saç sağlığı açısından çok yararlı olacaktır.
Cevap
2Cevap
Soğuk su ile yıkansa yeter baya canlanır
Biraz daha nemlendiricilere yüklenmek gerek kışın.
Bence soğuk ile ve saç kremleriyle
Duştan sonra en az iki ürün daha kullanıyorum. Genelde bir tanesi bakım kremi bir tanesi de yağ oluyor
Uzun saçlar kafayı üşümekten korur
Normal bakımı devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?