Kış soğuğunun cildimize olumsuz etkileri epey fazla. Bunlardan biri de cildimizi kurutup, pul pul dökülmesine sebebiyet vermesi. Siz kış aylarında cilt problemi yaşamamak için nelere dikkat ediyorsunuz?

Kış soğuğunun cildimize olumsuz etkileri epey fazla. Bunlardan biri de cildimizi kurutup, pul pul dökülmesine sebebiyet vermesi. Siz kış aylarında cilt problemi yaşamamak için nelere dikkat ediyorsunuz?

Ben genelde pek bir değişiklik falan yapmıyorum. Kuru bir cilde sahip olduğum için mecbur krem falan kullanmam gerekiyor. Onun dışında öyle değişik bir ürün falan kullanmıyorum ben ya. Çünkü her cilt tipine her krem uymuyor. Yani cilt tipime uygun ise kullanırım. Bir bb krem, tonik, peeling ve maske falan yaparım.
Düzenli Cilt bakımı yaptığım için cildimde herhangi bir şikayet oluşturacak kusurlarım yok. Sıcak soğuk dengesini korumaya çalışıyorum. Cildime uygun bakım ürünlerle bakım yaparım; cilt tipimi bilirim, sık sık marka değişikliği yapmam. Sağlıklı beslendiğim içinde ;cildimin iyi olduğunu düşünüyorum. Güneş koruyucusuz çıkmam “kış ayları da dahil olmak üzere güneş koruyucumu sürerim”.
Bir cildiye uzmanına sormak en iyisi vücudun ihtiyacı neyse ona göre hareket etmek gerekir. Ancak daha doğal olsun isterseniz hakiki zeytinyağını sürerek bekleyebilirsiniz cildin toparlanmasına yardımcı olur. Hemde derinin daha güzel ve genç görünmesini sağlar
Cevap
11Cevap
Nemlendirici sürüyorum
Degisiklik yapmiyorum. Duzgun besleniyorum. Yuzumu temiz tutmaya calisiyoru. Asla makyajli yatmiyorum. Zaman zaman dogal maske kullaniyorum. Nemlendiriyorum.
Düzenli olarak nemlendirip sabah ve akşam yüz temizleme cihazı ve jeliyle temizliyorum Peeling ürünlerimin dışında haftada 2 kere karbonatla peeling yapıyorum pul pul dökülmeyi bende tamamen bitirdi
Nemlendiricilerimi daha düzenli kullanmaya özen gösteriyorum. Peeling yapıyorum. Cildim çok kuru olduğu için daha çok dikkat ediyorum.
Bol bol nemlendiriyorum yagliyorum balliyorum :D
C vitamin içerikli nenmlendiriciler ve serümler ile..
Nemlendirici kullanıyorum roaccutane kullandığım için yüzüm çok kuru
Bakım rutinime vazelin maskesi ekliyorum kış aylarında.
Düzenlı yıkayıp gece ve gündüz bakım kremlerini mutlaka kullanıyorum ondan önce nemlendirici tonik sonra serum en son nemlendirici
Özel günler dışında asla makyaj yapmıyorum. Yağlı bir cilde sahibim bu yüzden purest, cerave kullanıyorum. Ama kış aylarında cildimde bazen kuruluk oluyor.
Yapmıyorum öyle bodoslama yaşıyorum ama cildimde bi sorun yok zaten
Çok değişiklike gitmiyom gül suyu sıkmıyorum yazin ferahlstsin diye sıkıyordum o kdr
yoğun nemlendirme ve her türlü o güneş kremini sür bence
Gunes kremi cok onemli bence her cilt bakimi spnrasi surerim
Yüzümü iki defa yıkıyorum kzkasjsvsdhvshvddjbs
Daha çok nemlendirmeye ihtiyaç duyuyorum
Nemden zengin oluyor genellikle
Nemlendirici daha sık kullanıyorum.
Kışın çatlaklar çok oluyor
Arada vazelin kullanıyorum elim için
Sıcak suyla yıkıyorum
nemlendiriciyi basıyorum
Dove losyon kullaniyorum
Krem kullanıom