Güzellik & Bakım Kış aylarında cilt bakımı rutinimiz nasıl olmalı? makyajguzeli98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soğuk havalar cildimizi kurutur. Cildini korumak ve nemlendirmek için hangi ürünleri tercih ediyorsun? Kış aylarında cilt bakımı rutinimiz nasıl olmalı? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Benim yaş kış genelde aynı oluyor cilt bakımım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. düzenli yıkamalıyız 0 0 Yorumla
orangelff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Ben yaz kış sinozun nemlendirici kremini kullanıyorum baya da memnunum kutusu da doldurulabilir kutu yani doğa dostu o açıdan da çok seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim yaş kış genelde aynı oluyor cilt bakımım
düzenli yıkamalıyız
Ben yaz kış sinozun nemlendirici kremini kullanıyorum baya da memnunum kutusu da doldurulabilir kutu yani doğa dostu o açıdan da çok seviyorum