Hayır tabii ki de hayatımda hiç kullanmadım hatta Türkiye’de hiç görmedim burada saç şekillendirmek için geçenlerde ders almıştım birkaç ay boyunca orada gittiğim okulda gördüm o kadar eski ki yani kimse bunları kullanmak ile uğraşmaz sarması ayrı bir dert bekliyorsun çıkartması zor taraflar farklı değişik bir şey yani insanlar bunu nasıl kullanmış anlamadım.
Cevap
2Cevap
Elimde bigudi yok. Olsaydı kullanırdım. Isıyla şekil vermektense bigudiyle şekil vermek daha mantıklı.
Filmlerde görürdüm hep çirkin kadınlar yapardı 😄😄
Makina aldım, aynı sonucu 30 dakika da alıyorum ve çok memnunum gerçekten
isini biliyosun
saclarin kesimini nasil hallediyosun? kadinlarin isi uzun suruyor
keske herkes senin gibi olsa. simdiki. kizlar ceplerindeki ekstra vermeye gidiyolar
Inan zengin olsam yine aynı olur. Bende bilirim cebimdeki parayı harcamayı da işte israf gibi geliyor bana. Sonuçta kime neyi göstermeye çalıştığına bağlı tabiki. Saç rengini değiştirmek için gidenleri anlarım ama her gün fön çektirmeye gidenler oluyor, takma tırnak taktırmaya falan. Sıkılırım ben gelemem böyle şeylere.
himm haklisin. ya ben bu takma tirnak olayini hic anlamiyorum. bence dogalmolan cok daha guzel geliyor bana. arada oje falan. ama takma uzun sivri tirnakniyi durmuyor
Bir kere yaptım işin içinden çıkamadım az daha saçlarım kopuyordu.
hayır zahmetli geliyor onun yerine ısıyla kolayca şekil veriyorum.
#SelammGençlikk 🍀
Kesinlikle hayır.. #TubaSueda 🍀
Hiç denemedim ama uğraştırıcı görünüyor üşenirim ben yapamam.
Ben şey yapıyorum far fırçasına saçımı doluyorum, düzleştirici ile üstünden geçiyorum afro dalgası oluyor deneyin
Deniycem deniycem diyip sürekli ertelediğim bir uğraş. Kucukken yapardim ama artık sarmıyor eskisi kadar
Demode ya
Hayır yapmıyorum geçti onlar
Hayır uğraşmam 😄
Eskiden çok yapardım şimdi yapmıyorum
Düz saç iyidir ya :D
Ben kullanmıyorum
Hiç yapmadım
Hiç yapmadım
Yapmam
ısıyla şekil vermek daha kolay
her şey için bak derim
Küçükken yapardım