- Diziler & Filmler konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba Hocam,
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Bayıldım, çok tatlı, duygulandırdı vallahi! 😅
Kendimi gördüm, bende böyleydim işte, kendi kendime severdim, uzaktan severdim hep kaçardım kadınlardan. Kendi kendine sevmek ne güzel, resmine bakıyorsun mutlu oluyorsun, sesini duyunca mutlu oluyorsun, hayal edince mutlu oluyorsun, paylaşımlarına bakınca mutlu oluyorsun, fazlasında gözümüz yok ama ben sevdiğimi uzaktan sevsem de korumak isterim. Hele yakında ise gölge gibi peşinde olurum, tek mutluluğum olurdu. Kendi kendine sevmek güzel, kendi kendime sevmeyi daha çok istiyorum!
Benim uzaktan sevdiklerim bana geldi ama ben istemedim, sevmek istedim sadece korktum, hem evlenecek imkanım yoktu hemde insanların aşkına sevgisine inanmazdım...
İlk kız arkadaşımın telefonla aradığı tarihi hatırlıyorum, gizli hayranınım diyip parka çağırmıştı. 😅
Korktum ama yine de gitmiştim, tanıştık, zaten bir o zaman buluştuk. Harici buluşma olmadı. İyi ki olmamış. 😅
Alışık olmadığım ve korktuğum için, çevremdekilere anlattım, böyle bir kız var, beni takip ediyormuş, şarkılarımı duymuş, çocuklarla oynarken görmüş onlar ile ilgilendiğimi, evimi adresimi öğrenmiş, beni seviyormuş, herkes dene dedi, bir şans ver, kendi kendine nereye kadar seveceksin!
2 gün sonra niyetin ciddi ise okul bittikten sonra benle evleneceksen olur demiştim. Ben varım. 😅
Niyetim ciddi dedi, evlenmek istiyorum dedi. Sonra konuştuk ettik, ben bulaşık yıkıyordum dükkanda akşamları, gel dedi seni göreyim!
İş çıkışı çok mutluyum, ulan beni görmek istiyor, hâlâ inanmıyorum. Yanımda da @Sky_Walker vardı. Dedim geleyim evin nerede, akşam 22 suları, bizim sitede oturuyormuş. Çok mutluydum ya da mutlu olmak istiyordum, inanmak istiyordum. İşte oturduğu yere gittim, akşam göremiyorum pek, karanlık ama olsun, o orada, patlattım bir şarkı, canımsın sen, sensiz olamam, yaşar mıyım bunu bir bilsen, uzaklarda mutluluk bana gelip güldürsen! 😅
Bakıştık işte, ertesi gün ailesi aradı, tehdit etti, ulan bir gün olmuştu daha! 😂
Ne bileyim ailesi kızacak! 😂
Sonrasında hiç buluşmadık görüşemedik ama sevdim. Her gün akşamları oturur köşe başında camlarını, balkonunu görebilecek bir yerde oturur, şarkı söylerdim. O duyardı gür sesle söylerdim. Cama çıkardı. Balkona çıkardı ama ailesi sıkıntı. Cama çıkamazsan eğer cama yaslan gölgeni göreyim orada olduğunu bilseyim, bu bana yeter derdim! Mektuplaşırdık, yüzlerce yazdım ve aldım!
Saçlarını göndermişti bana hep yanımda taşırdım. Öper koklardım. Biz bakışırdık sadece, okulda görürdüm onu, her siparişte siteden geçerdim, belki camdadır, belki görürüm, görürdüm ara sıra denk gelirdik!
Bana iki haftada beni kaçır dedi, tamam sevdim ama o kadar da güven vermedi. Ulan dur ilk defa kız arkadaşım olmuş, daha yeni tanışıyoruz ne kaçırması ama sevdim. Güven şart değildi ki sevmek için sevdim işte..
Babası dövüyormuş kızı, yolda gördüm, börekçi ye davet ettim ve anlattım. Kızını dövme, ben kızını seviyorum. İşim gücüm bu, yerim yurdum bu, niyetim ciddi, kızınla evlenmek istiyorum. Alkol yok sigara var, kötü alışkanlık yok. Evden işe işten eve bir insanım! Babası olmaz dedi uzak dur, ben iyi değilim seni kötü yaparım, Bakırköy'de tedavi gördüm filan, korkutmaya çalıştı beni, bak dedim, kızın bana geldi teklif etti. Ben dedim onu bırakmam, siz ne yaparsanız yapın, bırakmam, kızın vazgeçmedikçe ben vazgeçmem!
Gel gidelim ormana istediğini yap ama vazgeçmem!
Adam sevmiş beni aslında, eve gidince demiş çocuk iyi birine benziyor, ancak kızın anası ve babaannesi, doldurmuşlar adamı, o çocuk kötü diye adam benden korkuyordu. Beni görünce başını eğiyor başka yere bakıyordu. Bunları mektupta sevdiğim söylemişti..
Daha sonra babaannesi bak oğlum bu kız deli, rahatsız, tedavi görüyor, psikolojik sorunları var. Olabilir insanlık hali hastalık sağlık zehir şifa Allah'tan, ben seviyorum şizofren olsa umrumda değil, ben seviyorum onu dedim!
Daha sonra denk geldik dediler ki bak seni şikayet ederiz. Kime istersen et derim, sevmek suç değil günah değil. Niye korkayım ki ben! 😅
Polis tanidıkları vardı, defalarca nezarete alıp üstüme geldiler, korkutmaya çalıştılar, nezaretleri gezdirirken, içerdekiler işte bize ver onu filan diyordu, bak seni oraya atarız dediler, korkmadım dimdik durdum!
Seviyorum ben dedim, seviyorum! O bana geldi, ben sevdiğimi bırakmam! O vazgeçmeden bırakmam, ayrılmam dedim!
Hemen hemen her gün evden iş yerinden alırlardı beni polisler. Sadece tehdit vardı. İnsan sevdiği için karakolluk olur mu? Ben oldum!
Sadece bir kez buluştuk ilk tanışma harici olmadı ama seviyordum. Aşkın sevginin kalıpları yoktur ki olamaz!
Bana ne kalıplardan!
Varsayımların canı cehenneme!
Hani babası saldırsa karşılık veririm ama annesi ile babaannesi saldırıyordu üstüme, kadın oldukları için sadece tutuyordum. Karşılık vermiyordum. Onlar bana saldırıyor ama beni şikayet ediyorlardı, polisler beni alıyordu..
Sonra mahkeme oldu. Hakim değişti kadın hakime döndü. Avukatları bıraktı başka avukat geldi. Tanıdıkları var sonuçta ben garibanım kimsem yoktu, küçüklerim mahallenin çocukları gençleri işte..
Mahkeme de kız dürüst olsa sıkıntı yok. Ancak ileri geri konuştu, yalan söyledi, yalancı şahit bile çıktı. Şahidin adını soy adını ve adresini ezberleyorum. Eğer sıkıntı olursa kafasını gözünü kırdırmak kırmak için!
Yalancı şahit kadındı ve akrabaları idi, çok saçma!
Kadın da ileri geri konuştu, onları destekledi, kapalı idi bir de örtünmüş, hep derim kılık kıyafet ile kişilik ve karakter insanlık olmaz. İnsan olsun..
Hakim yemin et dedi şahite şahit yemin edemedi, şey dedi ben bir şey görmedim, bana bunlar söyledi. Ulan yalancı şahitlik suç değil mi?
Ama hiçbir şey yapmadılar yalancı şahite!
Kızın da ifadelerini yazmış olduğu mektuplar ile ispat ettim. Hiçbir şey olmadı ama yıkıldım işte, hak etmedim ben!
Aradan zaman geçti yabancı numaralar arıyor açmıyorum. Korkuyorum artık. Hâlâ yabancı numaralara açmam. Tanıdıklara da açmıyorum ya neyse, işte yazdım kimsin hayırdır niye arıyorsun!
Benim dedi ben, sevgilin, niye yaptın dedim, niye sattın beni, niye yalan söyledin mahkemede, ailem korkuttu dedi!
Dikdik durmalı idi, ben korurdum onu, seven sevgisinin arkasında durur durmalı!
Bana deseydi bizimkilerin kafasını gözünü kır kırardım, o istemiyor diye ailesine dokunmadım!
Ben affettim onu, her şeye rağmen affettim, sevmiştim sonuçta, benim sevgim böyleydi...
Ailesi sadece beni istemiyordu. Ben olmayımda kim olursa olsun. Zengin damat istiyorlardı...
Neyse bir gün anlatıyor işte bana, rüyasında görmüş, aşkım beni istemeye gelmişsiniz eee, ben seni odama alıyorum eee, tam öpücekken, annen odaya girdi, bu iş olmaz dedi, Allah Allah niye aşkım niye peki!
Annen dedi ki bu başkasının kadını olmuş, olmaz bu iş!
Annem doğru söylemiş aşkım dedim, bu nasıl rüya ulan!
Sonra dedi ki ben başkası ile oldum, sevgili oldum ve olan oldu dedi!
Seni seviyorum sevdim ama bu kadarı fazla dedim, bu kadar da değil, olmaz olamayız dedim, mutluluklar diledim!
Hâlâ aynı semtte oturuyoruz. Geçti en az 10 sene, görüyorum bazen, canımı acıtıyor, bir kez sevmiştim sonuç olarak, herkesin kötü konuştuğu biri oldu artık. Kötü gözle baktığı. En son bakkalda denk gelmiştik bir sene olmuştur. Esnaf ileri geri konuştu, işte bu kız şöyle böyle, niye takılmadın!
Ben onu sevmiştim abi dedim, sevmiştim!
Benimle iken çocuklar yenge derdi gençler saygı duyarlardı, laf söz edemezdi kimse ama beni üzdü ya mahallenin çocukları gençleri bile düşman oldular ona..
Geçenlerde bir kardeşim dedi ki yan komşusu abi iyi ki olmamış sizin iş, evlerinde her gün kavga oluyor, sürekli birbirilerine giriyorlar, çok kötü insanlar dedi..032 Yorumla- 1 yıl
Neler olmuş yaaa Kırgızların yazmış olduğu manas 'ı da sollarsın sen :D o nasıl aile hepsi deli bence 😂
- 1 yıl
Hocam ya 😅ama her şeye rağmen dimdik durdum sevdim korkmadım yılmadım 😅 karakolda da o kadar kurtlar vadisi izlediğim için birazcık biliyorum yani pabuç bırakmıyorum 😂😂😂
Siz kime şekil yapıyorsunuz lan kanunları biliyorum ben 😂
Hocam vallahi herkes öyle diyor onlar için ailesi için ya sıkıntı yok Bana akıllı da lazım değil yani ne bileyim sevilmek istemiştim korkmuştum uzak durmuştum ama denemiştim 😅 olmadı işte ilki böyle bitti 😅
İkinci daha komik 😂😂😂 - 1 yıl
😄😄😄bu delileri nerden buluyorsun delilerde çekim gücün mü var 😄
- 1 yıl
Vallahi hocam ilki ve üçüncü aynı sıkıntılı psikolojik sorunları varmış Ne bileyim en başında söylemediler 😅 sonradan öğrenince de delikanlı adama yakışmaz yani bırakmadık 😂
Vallahi üçü de deliydi hocam ya birbirinden deliler Allah hepsinin belllasını versin 😂
Dün mesela yengem ben annem oturuyoruz annem diyor ki En çok hangisini sevdin deli olanı mı diyor 😅
Hangisi anne dedim diyor hepsi dediydi deli kız diyor 😂😂😂
Hiç diyor akıllı olmadı ki 😂😂😂 - 1 yıl
Ahahahah 🤣
- 1 yıl
Ailem hiçbirini istemedi Ama ben sevdiğim hiç bırakmadım benim sevdiğim hiç kimse karışamaz aşkımın elinden tutar giderim 😅
Hatta şey hocam ilki bittiğinde bizimkiler göbek atmıştı evde 😂😂😂 - 1 yıl
Daha neler sizin aile baya renkli yalnız
- 1 yıl
Annemi çok severim hocam 😅deli dolu o da arkadaş gibiyiz annem ile 😅Ona çekmişim gırgır şamata eğleniriz 😅
Renkli severim ben gökkuşağı gibi rengarenk 😅
Ama karakteri saf beyaz 😅sonra gökkuşağı
İyi bir gökkuşağı 😅iyi renklerden oluşan 😅
- 1 yıl
Anneler candır gerisi olmasa da oluyor 🥂
- 1 yıl
Anama gelin lazım değil bana hizmetçi lazım değil hiç olmadı da 😅 evlat lazım 😅
Oluyor ama nasıl oluyor 😅
Annemle dans edemiyorum, elinden tutup gezemiyorum, gel sinemaya gidelim diyorum gelmiyor 😅
Takip kriteriniz nedir hocam? - 1 yıl
Takip kriteri ne yaaa😄 bugün herkes de bunu soruyor bana 🤦♀️
- 1 yıl
Güzelmiş herkes soruyorsa 😅
Hani site içi kurallar var ya 😅
Mesela iletişim amaçlı paylaşım diye kaldırılır 😅
Demek istiyorum ki neye göre takip ediyorsunuz insanları 😅 - 1 yıl
Ben öyle pek insanlarla konuşmam yani takip ettiklerim zaten çok az bakarsan. Hatta mesaj kısmına dahi biri atınca gırerım mesela öyle düşün. Bu yüzden fenomen olan üyelerle bazen iletişim gerekiyor attıklarında kabul ediyorum KS hakkında bilgiler için.
- 1 yıl
Özelde konuşmayı bende sevmiyorum hocam. Zaten özelde konuşsam soruda konuşamam..
Özelde sohbet tıkanır genelde, soruda konu olur konuşulur..
Benden fazla takip ediyorsunuz. Benimkilerin 10 tanesi admin😅
Anlamadım valla. 😅
Ama canımız sağolsun. 🌸
- 1 yıl
mevsimlik giriyorum buraya o takipte olanların çoğu çok eskiden ekledikerim 😄
- 1 yıl
Biliyorum hocam yakında aktif olmayacaksınız hatta okullar başladı bile, yani gideceksiniz,
Benimkiler de eski hocam, normalde geri dönüş yapmıyordum ama yakın zamanda TAKİP EDENLERE
Soruma gelenlere geri dönüş yaptım. Gelmeyenleri çıktım. Takibin amacı hani sorulardan haberdar olmak. Harici önemi yok zerre kadar ve genel olarak..
Bende eskide kaldım hocam, eski kafalı, günümüz ile harmanlaşmış ama günümüz gibi bu devrin insanları gibi ya da siz zaten biliyorsunuz..
Ne zaman gideceksiniz? Mevsim gelince ne oluyor 😅
Tamamen kayboluyor musunuz? Ara ara geliyor musunuz? - 1 yıl
Aylarca girmediğim oluyor baya uzun süre. Bu günler içerik ürettim ancak fenomenlik etiketi alamadım artık çabalamam o kadar eskisi kadar.
- 1 yıl
Sorularınızın çoğuna geldim eski paylaşımlar genelde çok olmuş, hani ara verdiğiniz içindir ya da görüşleriniz kısa ya ondandır. 😅
Biliyorum her soruya uzun yazılmıyor Ben genelde uzun yazarım zaten ama çok kısa yazdıklarım da oluyor 😅
Çaba hak eden için olunca güzel olur 😅
Kırlangıcın hikayesini bilir misiniz? Kırlangıcın ömrü azdır, sonraki mevsim'i yoktur 😅
Çok sevdiğim bir hikaye öykü kıssadan hisse
m.youtube.com/watch - 1 yıl
evet aslında çok güzel sorular sordum kıymeti bilinmedi. Kırlangıç hikayesi için çok teşekkür ederim 🎈
- 1 yıl
Evet güzel. Hocam sistem bu maalesef, hak ettiğinizi düşünüyorum canı gönülden müthiş paylaşımlarınız..
Kıymet bilenlerin kıymeti bilinir mi?
Ricalarimi iletiyorum 🌸 - 1 yıl
Bence kıymet verenin kıymeti , ancak o kişi gidince anlaşılıyor o zamanda geç oluyor. Vaktinde bazı şeyleri bulmuşken kaybetmemek lazım.
- 1 yıl
Ne alakası var hocam, katılmıyorum. Genel olarak haklısınız ama genel olarak. Yani düşünsenize yeni denk geldiğiniz karşılaştığınız birine küt diye yaklaşılır mı?
Bir de kapı pencere kapalı ise?
Eee yanlış anlaşılma ihtimali de var..
Görmek ile bulmuş olmuyoruz ki 😅
Of hocam off 😅
Ne olurdu yıldızlı peki verseniz 😅
Hem o gidince, kaybedince kıymet bilenlerin canı cehenneme
Bazen insan verdiği kıymeti göstermekten bile korkar çekinir - 1 yıl
ben direkt sorarım olursa olur olmazsa olmaz zorla kimseye gel sev beni diyemem.
- 1 yıl
Hocam ben reelde bir kıza gidipte adım atmadım. Tanışmadım, tanışalım mı demedim..
Alışık değilim. Huyum değildir...
Ben size az önce sordum. Takip kriteriniz nedir diye, bunu yazarken bile çekindim yanlış anlaşılamaktan.
Direk olmaz ki, adım adım olur diye düşünüyordum ben. En azından denedim. Sordum yani ama siz şöyle olursa takip ederim demediniz. Söylemediniz
Sadece takip isteklerini kabul ediyorum dediniz.
Kabul ediyorum dediniz ama neye göre takip ettiğinizi söylemediniz
Ben laf olsun diye sormadım ki
- 1 yıl
bir kriterim yok açıkça mesaj kısmını hemen hiç kullanmıyorum o derece. Zaten gelip gittiğim için o kadar takip olayına takılmıyorum.
- 1 yıl
yorumda konuşuyorum ben genellikle senin gibi.
- 1 yıl
Bende takılmıyorum umrumda değildi ama umrumda şu an insan, umrumda ki sordum...
Takibin canı cehenneme 😅 - 1 yıl
En güzeli hocam çünkü özelde herkes ile konuşulmaz saçma yani 😅 mantıksız herkes ile her gün konuşamazsın konuşacak bir şey bulamazsın 😅
Hani biri olabilir belki, o zaman farklı olabilir, konuşulabilir ama biri sadece bir kişi.. - 1 yıl
seni kanka olarak kabul ettim şu an çok emek verdin 😄
- 1 yıl
Teşekkür ederim Hocam. 🌸😂
- 1 yıl
rica ederim ne demek ama buraya yaz olur mu mesajlar dikkatimi dağıtıyor genelde zaten o kısma bakmıyorum pek geç oldu görüşmek üzere🎈🎉
- 1 yıl
Görüşmek üzere hocam, mutlu sabahlar dilerim 🌸
En İyi Cevaplar
Keşke eski vahşi batı döneminde yaşasaydım, her şey doğal sade ve kovboy olmak clint easwood'un pazar sabahları çıkan filmlerini hiç kaçırmazdım onun sayesinde sevmiştim efsanenin hastasıyım 🙏🌹
16 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle✨ o ihtişamı, şu an çekilen filmlerde ve şarkılarda bulamazsın 🥳
- 1 yıl
Bu zamanın insanın yabancıyım ben seni çok iyi anlıyorum. Bazen vazgeçtiğinde güzel şeyler olur bunu unutma. Hayatın mucizeleri hep var. Genel izleyici kitlesi olmaktan çıktığınız günler de gelecektir. 😌
- 1 yıl
Benim sevgim saygım insan olanadır zaten, ben vazgeçeli çoğu şeyden 10 sene oldu umursamıyorum bir okyanus düşün orada yüzüyorum elbet bir şey çıkacak karşıma hep umutluyum yüzmeyi bırakırsam boğulurum o yüzden işim gücüm zaten yoğun işkolik adamım çokta bu tür şeylere kafa yormuyorum sevgiler güzel insan 🌹🙏
- 1 yıl
En güzeli de bu oluruna bırakmak bazı şeyleri.
Sevgiler 🎉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1 yılDün Tv'de şey vardı tanrı misafiri adlı Türk filmi. Ediz Hun ve hülya koçyiğit oynuyordu ve çok samimi geldi bana film bitene kadar izledim
11 Yorumla- 1 yıl
Çünkü Yeşilçam filmleri günümüz filmlerine nazaran duygu geçişini iyi sağlayabiliyor hem kalbe dokunuyor hem oldukça samimi. 🪁✨
- Diziler & Filmler konusunda 29,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBen eskilerin büyüsüne kapılmam
12 Yorumla- 1 yıl
O da bir seçenek saygı duyarım. 😌
- 1 yıl
:)
Hayır yeni daha güzel hayatta yenilikler aramayan çürür zamanla
110 Yorumla- 1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum eski çağın büyüsü sadeliği şimdiki zamanda yok.
- 1 yıl
Benim değil, sadeliğin gücüne inananlardanım.
- 1 yıl
Benimle her şey zor sadece takipleşme değil :d
- 1 yıl
Önemli
- 1 yıl
Teşekkürler hakkımdaki güzel düşüncelerin için ✨
Gizli Üye(25-29)1 yılKitabı çok daha iyi olsa da film de fena değildi. Eskiye takılıp kalmam.
15 Yorumla- 1 yıl
Hayat olarak ileri olmalıyız ancak siyah beyaz filmlerin şarkıların çekiciliği bambaşka.
Cevap sahibi1 yılBiliyorum. Katılıyorum. Türkan Şoray'dan Sevemedim Karagözlüm şarkısını önereyim. Bir filmden alıntıdır o da.
- 1 yıl
Evet, Yeşilçamı çok severim Türkan Şoray, başlı başına bir efsane. 🎬
Cevap sahibi1 yılBen de severim. Teşekkürler.
- 1 yıl
Ricalar
Eskiye takılıp kalırsam. Yeniyi göremem ki.
01 Yorumla- 1 yıl
Eski çağın büyüsünü kastettim hayat olarak tabiki ileriyi görmeliyiz ayrıca Sen zaten yeniyi görmek, kapılarını aralamak istemiyorsun senin için bir ziyanı yok
1 yılSevmek.. Uzaktan uzaga sevmek. Ya bu zamanın cok dışında kaldık ya da ruh eskide.
12 Yorumla- 1 yıl
Zaman güzel de zamanının içinde bulunan insanlar farklılaştı baya ondandır o uzak kalmışlık , yabancılaşmışlık hissi..
- 1 yıl
Doğru. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur öyle de oluyo
Bilmiyorum eskiler eskide kaldı ya
15 Yorumla- 1 yıl
Eski filmleri ve şarkılar daha anlamlı ama 🎉
- 1 yıl
Soruda onu kastettim keşke film kelimesini de ekleseydim farklı anlaşıldı. 😄😄
- 1 yıl
Sonradan fark ettim ahahah
Evet öyleyim
13 Yorumla- 1 yıl
En güzel olanı , eski filmler ve eski şarkılarda kendini görmek.
- 1 yıl
Kesinlikle.
1 yılPek sayılmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem