Seneler önce yaptırmıştım. Kıvırcık saçı özledim sanırım. Yeniden yaptırayım mı?
Evet yaptır gitsin
Hayır doğal takıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben senin yerinde olsam yaptırmam bak ben doğal kıvırcık saçlıyım ama sıkıntı ya çünkü birbirine çok dolaşıyor taramak istiyorsun tanıyınca kabarıyor yağmur yağınca aynı şekil yani kıvırcık saç aslında öyle zannedildiği kadar da güzel bir şey değil düzleştirmek gerekiyor bu sefer ısıdan dolayı yıpranıyor falan filan hiç gerek yok bence tavsiye etmiyorum
Ay valla fırsatım olsa ben de yaptırcam ombreli olduğu için konuştuğum kuaför pişmaniye gibi olur bu ombre komple akıp gitmeli dedi bunun için 2 senem var o yüzden yaptıramıyorum fırsatın varsa yaptırr gızz 👸
Bende hep yaptırmak istemişimdir ama cesaret edemedim. ince telli diyebileceğim bir saçım var. sonra eskisi gibi olmuyor diyorlar saç için. ama çok güzel bence yaptırın değişiklik olsun :)
Yaptırma, sonra marcelo gibi geziyonuz ortalıkta
Cevap
13Cevap
Seni ne mutlu ediyorsa onu yap kimse ne der diye düşünme mutlu olmak güzel bisi o yüzden seni ne mutlu ediyorsa onu yap
Hic gormedikk ki seni😄ufak bi suratin varsa düz sac yakisir. Koca kafaliysan kivircik olur 😂
Özlemişsin zaten, yani sen istiyorsan yaptır, keyfine göre. 🌸
Yaptır kank destekliyorum. Yüz hatlarına gider sanki.
aklına gelmişse gönlün istiyordur yaptır gitsin kraliçe
Teşekkürler 💜
Güzel olur sana yakışıyor
yakın çevrenden de bilgi al derim ama profil resmi sana aitse hoş tatlı ince bir yüz hattın var gider sana
sana gitmez.
doğal kalsın.
Bence sıfıra vur 😁😁
Yaptır valla ne kaybedersin ki?
Evet yaptır gitsin
Sana çok yakışıyor. Yaptır
Bence düz model, küt saç sana çok yakışır.
Çok yakışıyordu yaptır yaptir mvmcmc
Yaptır gitsinn💕💕
Yakışıyorsa yaptır..
Yaptır yakısır😄
Yaptırma
Çok yanar saçın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?