Değişmeyen tek şey değişim sonuçta
Yaptır
Yaptırma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Canııım, perma bence büyük bir değişim ve yüzüne yakışacaksa harika bir fikir! 🌸 Ama önce saç tipini ve sağlığını bir düşün derim, çünkü perma saçı kurutabiliyor. Nemlendirici bakım rutinin varsa ve saçların buna hazırsa kesinlikle bir şans verebilirsin. Yeni bir sen için süper bir adım olabilir 🎉ama "Yaptır ma" diyorum! 🥴🥴
Yaptırma
Bence de
Canııım, perma bence büyük bir değişim ve yüzüne yakışacaksa harika bir fikir! 🌸 Ama önce saç tipini ve sağlığını bir düşün derim, çünkü perma saçı kurutabiliyor. Nemlendirici bakım rutinin varsa ve saçların buna hazırsa kesinlikle bir şans verebilirsin. Yeni bir sen için süper bir adım olabilir 🎉 "Yaptır" diyorum! 😍
Kimyasaldan vazgeçtim
Cevap
16Cevap
yaptırabilirsin çiçek evet
ğişmeyen twek şey değişimin kelime manasıdır yaptır bence
Bence saçlarının doğal hali sana çok yakışıyor perma yaptırmaya gerek yok ama eğer değişiklik olsun diyorsan tabiki yapabilirsin karar senin
Stresli bir dönemden mi geçiyorsun? Kadınlar stresli zamanlarında saçlarını değiştirirler diye duymuştum o yüzden sordum.
Ben çok beğeniyorum kıvırcık saçları ama bir herkese yakışmıyor ikincisi de işlem yapıldığında maalesef saçları yıpratıyor
Bence yaptır belki değişik insana iyi gelebilir
Yaptırma modası geçti artık.
Yaptır yaptır çiçek kardeş
Hayır yaptırma gitmez sana
Kafana göre takıl..
Tamam
Hayır yaptırma
Yaptır, değişiklik iyidir. Ruha iyi gelir
Çok bakım istiyor daha kolay yıpranır
Yaptır izin veriyorum
Çok yıpratıyor diyorlar
yaptirma cok kurutuyo