Yaşım 25 , uzun zamandır arka üst kısımda bir seyrelme hafif açıklık var , 2 yıldır aynı genişleme yok , ön taraflar gür ve saç dökülmem uzun zamandır durdu dahada açılmaz gibi , bu yaşta ekim olur mu fikriniz nedir?

Yaşım 25 , uzun zamandır arka üst kısımda bir seyrelme hafif açıklık var , 2 yıldır aynı genişleme yok , ön taraflar gür ve saç dökülmem uzun zamandır durdu dahada açılmaz gibi , bu yaşta ekim olur mu fikriniz nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu an için gerek yok ama ilerleyen dönemde olabilir gadası
sence dahada açılırmı yoksa böyle aynı kalırmı 😅 çıkmazdayım
İlerleyebilir
Ya nasip gadası abi :D
Yaptırabilirsin ama vertex bölgesine saç ekimi tutmuyor. Ektirenlerin çoğu buradan tekrar dökülme yaşadığını gördüm.
hmm o zaman pekte yaptırmanın manası yok gibi sence bu dökülme tipi nasıl sıkıntı yaratırmı
Yaşın kaç bilmiyorum ama bu erkek tipi kelleşme olarak geçiyor. Vertex bölgesinden şakaklara doğru açılma oluyor. Yaşın ilerledikçe dökülme öne doğru ve şakaklardan arkaya doğru dökülüyor. Benimde bu şekilde dökülme oldu. Saç çizgimde geriye doğru çekilme oldu.
Yaşım 25 şöyle ki bende saç dökülmesi duşta vs her yıl dahada azaldı. Ön saç çizgim 15 yaşımdaki gibi hiç gerileme yok hatta gören baya gür diyor. Ama vertex bölgesi böyle eskidende hep o kısım dökülürdü şimdi orada dökülmüyor ama bakalım
Dökülme sürekli olmaz zaten. Ara ara olur. Bazen hızlanır bazen durur ama saç dökülmesi 30-35 yaşına kadar devam ediyor.
https://hizliresim.com/cw9uw29
https://hizliresim.com/dxtscow Saçlarımın ön kısmı bu şekilde kısa hali. Hmm demek istediğim 17-20 yaş arası duşta 70-80 tel bırakırken son 3 senedir 10-15 tel anca dökülüyor , yastıkta falan hiç yok genelde artmıyorda bu dökülme. Çok teşekkür ediyorum yorum için eig seçicem dostum :)
Hayır. Bence dermatologla görüş dokulmesini önleyen bişey kullan. Ektitecek kadar seyrek değil
Bioxcin forte serum kullanıyorum. Teşekkürler bakalım gideceğim
Yağlarla destekle bence
şu an serum kullanıyorum iyi geldi cidden
İlerde yaptır
Gerek yok
Çokta belli değil dimi
Evet belli değil