Saç Bakım Sevdiğin kişinin gerçekleştirmek istediğin hayallere ortak olması ve hayallerini desteklemesi senin için ne kadar önemli? (Sayfa 3) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2121 Sevdiğin kişinin gerçekleştirmek istediğin hayallere ortak olması ve hayallerini desteklemesi senin için ne kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 42 kişi beğendi
Askask14 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Çok önemli. Yapmıyorsa duygusal bir bağ kuramam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayallerimi ve sevdiğimi birbirinden ayıramam. O da içinde olsa süper olur. 1 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Fikrimin desteklenmesini önemsiyorum. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Saç Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Kesinlikle önemli. Biz kadınlar için daha önemli. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Seviyorsam arkasında dururum. Bu onu mutlu eder. 0 0 Yorumla
şeymadeniz3424 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İkimiz aynı yönde olmalıyız yani bana göre öyle 1 0 Yorumla
Safkan-KÜRTkızı Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sevgiye inanmamHayalde kurmam o yüzde hayır dedim 1 0 Yorumla
Ketzap1990 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Tabikide destek veren kişinin olması daha güzel olur 0 0 Yorumla
Delirüzgar34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çoook önemli tabikide , herkes için böyledir eminim 0 0 Yorumla
cemnudist Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Anlasa bileceğiz demek belli bir noktada buluşmak önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim tek hayalim sahaf dükkanı açmaktı. oda olsaydı sevdiğimin yanımda benle mücadele etmesi için canımı verirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep istediğim şeyde tam olarak böyle bir şey. Hayallerimizin ortak olması. Yani benim için çok öenmli 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl dostlarının desteği daha çok kuvvetlendiriyor 1 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Eğer seviyorsam zaten hayallerimiz aynıdır 0 0 Yorumla
onurtan67 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl önemli tabiki değer verdiklerim için yaparım 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Güzel bir şey 0 0 Yorumla
agırbaslıabi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Afrika’ya gitçekmiş ama ben gitmiycem 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Çok önemli hatta herseyden daha önemli 0 0 Yorumla
EROSUNOĞLU1 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl desteklemeyen insanla işiniz olmasın 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Tabi ki çok önemli.Birlikte paylaşmak gerek. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok önemli ve değerli bir yaklaşım olur. 0 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl 2 gönül 1 olunca samanlık seyran olur. 😁 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Destek önemli. Motive bile etmesi yeter. 0 0 Yorumla
gokhankajmer34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Benim için Çook önemli hemde çokk 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Çok önemli onun mutlu olması benim olmam demek 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 602 cevap paylaştı. sevdiğim kişinin herseyi benim için önemlidir 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Önemsiz önemsiz önemsiz önemsiz
Tabiki çok önemli sevdiğim sonuçta
Çok önemli. Yapmıyorsa duygusal bir bağ kuramam.
Hayallerimi ve sevdiğimi birbirinden ayıramam. O da içinde olsa süper olur.
Fikrimin desteklenmesini önemsiyorum.
Benim icin beni desteklemesi önemli
Yolu beraber yürüyebiliriz demek.
Kesinlikle önemli. Biz kadınlar için daha önemli.
Benim için çok önemli a şıkkı
Çok önemli benim içinnnnn
Seviyorsam arkasında dururum. Bu onu mutlu eder.
Önemli tabii ki… benim için
Ben başkasıyla hayal kurmam
Tabi ki çok önemli herkes gibi 😊
önemli elbette yaniönemli
çok önemli çokk bayağı hem de yaaani
Önemsiz Önemsiz Önemsiz Önemsiz
Önemlidir de değiyorsa önemlidir
Tabii ki, önemli benim için
Benim için çoook önemli! 🤜🤛
Saç demek duruş özgüven demek
Cok önemli bence herkesde önemsesin
Cok oneml, boyle seylerde manevi destek cok onemli
Önemli benim için inşallah gerçek olur
Çok önemli bende gerekirse yardmcı bile olurum
Tabii ki beni desteklemesi inanması lazım
En önemli şey budur bence ilişkide
Önemli olsa önemli olurdu zaten
İkimiz aynı yönde olmalıyız yani bana göre öyle
Sevgiye inanmamHayalde kurmam o yüzde hayır dedim
Erkekler Ne Diyor
Tabikide destek veren kişinin olması daha güzel olur
Çoook önemli tabikide , herkes için böyledir eminim
Anlasa bileceğiz demek belli bir noktada buluşmak önemli
Benim tek hayalim sahaf dükkanı açmaktı. oda olsaydı sevdiğimin yanımda benle mücadele etmesi için canımı verirdim
Hep istediğim şeyde tam olarak böyle bir şey. Hayallerimizin ortak olması. Yani benim için çok öenmli
dostlarının desteği daha çok kuvvetlendiriyor
Eğer seviyorsam zaten hayallerimiz aynıdır
önemli tabiki değer verdiklerim için yaparım
Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Güzel bir şey
Kimseyi sevmiyorum artık maalesef
Afrika’ya gitçekmiş ama ben gitmiycem
Benim için çoook önemlii 🤜 👍
Çok önemli hatta herseyden daha önemli
desteklemeyen insanla işiniz olmasın
Bu bu bu farklı bişey, olmazsa olmaz
Tabi ki çok önemli.
Birlikte paylaşmak gerek.
bende haz alıyorsan önemli hayaller
Evvet cokk onnemlii bennim iccinn
Çok önemli ve değerli bir yaklaşım olur.
2 gönül 1 olunca samanlık seyran olur. 😁
önemli tabiki neden olmasın
Kendin yapabiliyor san hiçbi önemi yok
Hayat paylaşınca daha güzel.
Destek önemli. Motive bile etmesi yeter.
Destek olmadan asla olmaz
gölge etmesin başka ihsan istemez.
Benim için Çook önemli hemde çokk
Çok önemli onun mutlu olması benim olmam demek
çok önemli , en önemli elbette
sevdiğim kişinin herseyi benim için önemlidir