İnsanlar bir çok şeyi paylaşabilir ancak belli bir yere kadar yani yanimdaki insan elbette beni desteklerse sevinirim. Ancak hayal benim ben yaşamalıyım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet önemli benim yanımda olduğunu hissetmek çok güze bir duygu
Sevdigim kisi hayati paylasmak istedigim kisidir haliyle tabiki onemli o olmadan olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabi ki destek vermesi önemli fakat benim hayalim onun hoşuna gitmeyebilir ve zorla da olsa desteklemesi daha kötüdür. Hem zaten hayalleri sevmeyen biriyim benim için ne önemli nede önemsiz yani. d
Hayallerimiz aynı zamanda amaclarimizi belirler ve hayatımızı da bu amaclarimiza ulaşmak üzere sekillendiririz. Bu yolda, hayat arkadaşınızın da sizinle birlikte yurumesinden daha güzel ve etkili ne olabilir. Bu size inanılmaz bir güç verir.
Birisi bana değer veriyorsa beni seviyorsa bende her zaman sevdiğimin yanında olurum bu yüzden sevdiklerimin hayallerime ortak olması her an desteklemesi çok önemli
Birisi sizi desteklemese bile hayallerinizin peşinden gidin kızlarım. Sizi desteklemeyen insanla işiniz olmasın. Aşkın büyüsüne kapılmayın, doğru insanlar tercih edin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevdiğim insanlar ortak bir hayat yaşamak isterim o yüzden çok önemli
Doogruluk dürüstlük herzaman ön planda olması gerekli yoksa yaşamanın bile anlamı olmaz doğru dürüst olduktan sonra herşeyin arkası kendiliğinden gelir bişekilde
Ana Sayfa > Saç Bakım > Anketler > Sevdiğin kişinin gerçekleştirmek istediğin hayallere ortak olması ve hayallerini desteklemesi senin için ne kadar önemli?
Kızlar Ne Diyor
İnsanlar bir çok şeyi paylaşabilir ancak belli bir yere kadar yani yanimdaki insan elbette beni desteklerse sevinirim. Ancak hayal benim ben yaşamalıyım.
Evet önemli benim yanımda olduğunu hissetmek çok güze bir duygu
Hayal demek birlikte yürülen en uzun yolndemektir. bu yola ayklarımızla değil temiz raglan çıkmalıyız. Öbür türlü türlü kavuşmamız imkansız olur
👏👏👏
Berâber hayaş kurmak çok ayrı bir şey tabiki bence desteklemeli
Benim için çoook önemli! 🤜🤛
Çok önemli, benceeee her şeyden önce kişilerin birbirini desteklemesi, sağlıklı bir ilişki için en temel kural. Ne olursa olsun.
Hayatta önemli olan şey kendine bir suç ortağı bulmaktır. Sana ortak olmayacaksa, yolunda başarılar dilemek lazım.
Tabiki de önemlii ben onun hayallerine nasıl destek veriyorsam oda benim için bunu yapmalı
Çokk önemli böyle olmayan birinin hayatımda yeri yoook:)
Öyle bir beklentim ve ihtiyacım yok ama tabiki bu mutlu eder beni
hayallerime ortak olup beni desteklemiyorsa değer vermiyor demektir.
onun desteği görüşleri benim için çok önemli olur tabii kiii
sadece onun yanımda olduğunu bilmek yeterli başkasına takılmam o olsa yater
Önemli çünkü yanında desteksin hemde sevdiğin kişi var
Sevdigim kisi hayati paylasmak istedigim kisidir haliyle tabiki onemli o olmadan olmaz
Tabi ki destek vermesi önemli fakat benim hayalim onun hoşuna gitmeyebilir ve zorla da olsa desteklemesi daha kötüdür. Hem zaten hayalleri sevmeyen biriyim benim için ne önemli nede önemsiz yani. d
Benim için çok önemli çünkü biri seni destekliyor her daim yanında ve mutlu olurum ben.
Çok önemli tabiki köstek olacağına destek olsun isterim
Hayal kurmadigim icin önemi yok ama fikirlerimi önemsemeli
Tabi benim için çok önemli asla önemsiz olmaz eminimki hiç kimse için önemsiz değildir
Benim için çooook önemli
Her zaman yanımızda olduğun için teşekkürler #Elidor 💕💕🤎
Gerçekten çok önemli ama bu kişi sizi desteklemiyorsa bile hayallerinizden vazgeçmeyin
Benim için öyle çok önemli ki
Benim için çook önemli tabii ki.
Önemli tabiki de hayaller
Çok onemli tabii ki ya çok
E) Bu da sorumu tabii ki desteklemeli
Aşırı aşırı önemli. Desteklemezse güle güle derim.
Önemlidir evet önemli önem
Öyle birini bulmak zor maalesef
Erkekler Ne Diyor
paylaşmak güzeldir, unutmayalım ki insan sosyal bir varlık dır
Tabi ki de çok önemli olur benim için onun hayali de
Tabii ki çok önemli destek çıkan yanında olan bir insan olduktan sonra önemsiz olur mu
Sevdiğin insanın desteğini aldığın zaman kimse engel olamaz
Desteklemesi elbet güzel olur kim istemez ki? Ama hayatımın merkezi olmaz diye düşünüyorum.
e yani, birbimizin isteklerini desteklemeyeceksek ne anlamı var
Saç bayanın tacıdır... Türk kızlara bu konuda muhteşem itina gösteriyor
Çok önemli tabi ki hayat arkadaşım herseyimi olduğu gibi hayallerimede ortak olmali
Hayallerimiz aynı zamanda amaclarimizi belirler ve hayatımızı da bu amaclarimiza ulaşmak üzere sekillendiririz. Bu yolda, hayat arkadaşınızın da sizinle birlikte yurumesinden daha güzel ve etkili ne olabilir. Bu size inanılmaz bir güç verir.
eee tbai beraber hayallerimizin olmasını isteidğim gibi birbirimizin hayllerinide desteklememiz çok önmeli
Bu ülkede öyle bir kadının varolduğuna pek inanmıyorum.
gerçekten seviyor seviliyor isem çok önemli
#Hükümdar
Birisi bana değer veriyorsa beni seviyorsa bende her zaman sevdiğimin yanında olurum bu yüzden sevdiklerimin hayallerime ortak olması her an desteklemesi çok önemli
Birisi sizi desteklemese bile hayallerinizin peşinden gidin kızlarım. Sizi desteklemeyen insanla işiniz olmasın. Aşkın büyüsüne kapılmayın, doğru insanlar tercih edin.
Sevdiğim insanlar ortak bir hayat yaşamak isterim o yüzden çok önemli
Doogruluk dürüstlük herzaman ön planda olması gerekli yoksa yaşamanın bile anlamı olmaz doğru dürüst olduktan sonra herşeyin arkası kendiliğinden gelir bişekilde
Hayalleri gerçekleştirmek için birilerinin destek olması lazım
Çünkü sevmek sevdiğine değer vernek, onun hep yaninda olmak, bir noktada birleşebilmek demektir bence..
Eşim, Müziği ve benim stüdyo aşkımı sevse yeterli. Çünkü, Babası bir Beatmaker / Rapçi çocuk yetiştirmek istiyor. 😅
Benim için çok önemli. Vede gerekli bir olay, iyilikler paylaşınca güzeldir.
İyi günde kötü günde hayallerinin yanında lütfen bunlara evlenmeden dikkat edin ve güzel bir elekten geçirin sevginin Aşkın gücü yetmiyor maalesef
Altın Peşinde izleyip oyuna giricem ondan sonra akşama kadar dayanıp akşam uyumaya çalışıcam
Kendi yolumuzdayız. Genele eyvallah gidene eyvallah
önemli ama çok da değil kendime güveniyorsam sorun yoktur
önemli çünki bana değer vermeyen biriyle olmama gerek bile yoktur
Sevdiğim kişi yok hayal hayla kursam ruyamda pariste hisseidyom uyanınca agresif oluyom 😂😂
benim icin önemli sonucda beraber hayal kurmak daha güzel olur
Benim için önemli tabi. Onun hayalleri benim hayallerim
Hayaline ortak oldumu dah güzel sonuçta sevdiğin insan değer verdiğin
benim hayalime başkası niye ortak oluyor anasını satim.