Saç Bakım Saç güzelleştirici kremler kullanıyor musunuz? En favori ürününüz hangisi? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Selam,Şöyle tatlış bir saç güzelleştirici kremi kullanıyorum. Kokusu, yapısı. Harika💞 Saç güzelleştirici kremler kullanıyor musunuz? En favori ürününüz hangisi? Cevapla Ürün Soruları Güzellik Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MORPHİA Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Merhaba.Tam olarak bu görseldeki ürünü severek kullanıyorum. Duş sonrasında nemli saçlara uygulanıyor. Saçlara yumuşaklık ve parlaklık katarak hızlıca uzamasina katkı sağlıyor. 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. Merhaba.Bende bunu kullanıyorum dün sürdüm kokusu hala saçlarımda ve ellerimde çok memnunum 💜 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kesinlikle kokusu çok kalıcı. Yorumla
Coiffeur34 Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Evet benim de vaz geçilmezim bu sabah aksam kullanmassam içim rahat etmez, saçlarım küser. 1 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ahah ne güzel Yorumla