Saç Bakım Saç bakım yağlarında en favori ürününüz hangisi? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Saç bakım yağları kullanıyor musunuz, ben badem yağı ve çam terebentin yağından vazgeçemiyorum diyebilirim. Saç bakım yağlarında en favori ürününüz hangisi? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Argan yağlı olanlar 0 0 Yorumla
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hindistan cevizi yağı 1 1 Yorumla serimiyy +1 yıl Evet oda güzel Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Genelde Hindistan cevizi ürünler hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Genelde yağ kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Saçlarım Ah ah 😅 Yanarım Sizlere yanarım ne iyilerdi Karizma Hava katıyor du Ee ne demişler bi Şey istersen onun sonucuna katlanirsin katlanacagiz 2 Ay Saç Balık yağı kullanmıyorum Şampuan kullanıyorum duş ta 0 0 Yorumla
Bilmiyorlarki Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hindistan cevizi yağı ve badem sütü karışımı kullanıyordum 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çam berementin yağı 0 1 Yorumla serimiyy +1 yıl Ayy ask o Yorumla