+1 yılBen de jöle ya da wax kullanmaktansa saç şekillendirici krem kullanmayı daha faydalı buluyorum. Çünkü hem saçın yumuşaklığını hem de şeklini koruyor. Diğer türlü saçlar çok fazla sertleşiyor. Hiç hoş değil bence :) Saç şekillendirmek için ne kullanmalıyım diyorsanız en iyisi şekillendirici kremler bana göre.
En iyi saç şekillendirici kremler hangileridir?
1. Elidor Saç Şekillendirici Krem / Mükemmel Düz - Belirgin Bukleler

Elidor 7/24 saç şekillendirici krem Elidor Saç Şekillendirici Kremlerin farklı seçenekleri de bulunuyor fakat ben en çok bu ikisini tercih ediyorum. Daha doğrusu sıklıkla fön çektiren biri olduğum için Mükkemmel Düzü daha çok kullanıyorum. Bana göre en iyi saç şekillendirici krem. Çünkü kalıcılığı çok iyi ve saçları yumuşacık yapıyor. Yumuşaklık ve kalıcı saç şekli bir arada zor bulunan özelliklerdendir :)
2. Nivea Men Saç Şekillendirici Krem

Saç şekillendirici krem erkek Saç şekillendirici krem erkek için en uygun olanlardan bir tanesi de Nivea Men. Bu krem de saçları sertleştirmeden şekillendiriyor. Güçlü tutuşuyla saç şekli uzun süre dayanıyor.
3. Schwarzkopf Got2B Chaotic Saç Şekillendirici Krem

Erkek saç şekillendirici krem Şekillendirici saç kremi arayanların imdadına koşan bir krem daha :) Kuruduktan sonra sertleşmeyen bir yapısı var. Düz saçları kıvırcık bile yapsan uzun süre zorlu koşullara dayanıyor :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlarr🤩
Saçlarımı şekillendirmeyi, şekillendirirken de maksimum bakımı sağlayacak ürünler kullanmayı çok seviyorum. Saçlarımın güzelliğini, canlılığını kullandığım şekillendirici bakım kremlerine ve tabii ki yanımdan ayırmadığım saç şekillendiricim olan Dyson Airwrap'e borçluyum.😍Saç Şekillendirici Krem Nedir?
Saç şekillendirici önerimi yapmadan önce "Şekillendirici krem nedir?" bundan bahsetmek istiyorum biraz. Saç şekillendirici krem, saçlarımızı şekillendirirken aynı zamanda saçlarımızın daha yumuşak, daha canlı ve daha bakımlı gözükmesini sağlayan bakım kremleridir. Saç şekillendirici kremler sayesinde saçlarımıza hem istediğimiz formu verebilir hem de şeklini gün boyu korumasını sağlayabiliriz.

Saç Şekillendirici Krem Nedir? Saç Şekillendirici Kremler Nasıl Kullanılır?
Saç şekillendirici kremler aslında en iyi kuru saçlarda işe yarar ama ben pek kuru saçlarıma krem sürmeyi tercih etmiyorum. Sanki saçlarımı yağlı gösteriyormuş gibi geliyor bana. Bu yüzden bence şekillendirici kremleri uygulamak için en doğru zaman, duştan sonra saçlarımızın tamamen ıslak olduğu değil, bir havlu yardımıyla ıslaklığını alıp nemli hale getirdiğimiz zaman, ben öyle tercih ediyorum genellikle.

Saç Şekillendirici Kremler Nasıl Kullanılır? Doğru saç şekillendirici kremi bulduktan sonra bir diğer soru "Saçıma nasıl şekil verebilirim?" sorusudur. Merak etmeyin şimdi bunu anlatacağım. Saçlarımı dalgalı kullanmak istediğim günler saç şekillendirici kremlere daha fazla ihtiyaç duyuyorum. Saç kremini önce avcuma sıkıyorum, bu noktada ne kadar krem kullanacağınız saç boyunuzla alakalı tamamen, daha sonra iki elime kremi dağıtıp aşağıdan yukarıya doğru olacak şekilde saçlarıma uygulamaya başlıyorum. Bir diğer yöntem de kremi saçınıza uyguladıktan sonra, önce saçlarınızı taramak daha sonra şekil vermek. Benim o kadar sık dalgalarım olmadığı için kendi yöntemimle uyguluyorum daha çok.
Kremi saçınıza uygularken başınızı öne doğru eğebilirsiniz, kremi uygulamanızı kolaylaştıracaktır. Kreminizi uyguladıktan sonra da isterseniz saçlarınızı kurutabilirsiniz isterseniz de kendi halinde kurumaya bırakabilirsiniz. Ben kremden sonra şekillendirici kullanmayı tercih edenlerdenim ve size denediğim en iyi saç şekillendirici olan Dyson Airwrap'ten bahsetmek istiyorum.😍Saç Şekillendirici Önerileriniz?

Dyson Airwrap Benim bu konudaki yol arkadaşım, deneyenlerin bağımlısı olacağına emin olduğum Dyson Airwrap!
Dyson kalitesini hepimiz biliyoruz zaten, üstüne bir de söz konusu saçlarımız olunca Dyson yine kalitesini konuşturmuş ve saçlarımızın vazgeçilmezi olacak Airwrap'i sunmuş bize. Aslında satın almaya gittiğimde Supersonic, Airwrap ve Corrale arasında gidip geldim. Gönlüm üçünü de almak istese de kendi kullanımıma en çok gidecek modeli tercih ettim sanırım. Dyson Corrale de her ne kadar saçlarımızı inanılmaz güzel şekillendirse de ben pek saç düzleştiren biri olmadığım için direkt olarak Dyson Airwrap'i tercih ettim.🥰

Dyson Airwrap Dyson Airwrap sayesinde saçlarımızı şekillendirirken saçlarımızın cansızlaşması, zarar görmesi, yıpranması, yanması ya da kopması gibi tüm kötü ihtimalleri ortadan kaldırıyoruz. 🤩

Dyson Airwrap Coanda adı verilen hava akımını kullanarak saçlarımızı şekillendiren Dyson Airwrap, farklı başlıklarıyla bizi hacimli, güçlü, çekici ve dolgun gözüken saçlarla buluşturuyor.
Benim Dyson Airwrap'te en sevdiğim özellik diğer şekillendiricileri kullanırken vücudumuzda olabilecek olası yanıkların, Dyson Airwrap sayesinde ihtimaller arasında bile olmaması. Dyson sayesinde şekillendirmenin sonsuz keyfine varıyorum ve gün boyu düşündüğüm tek şey saçlarımın ne kadar güzel gözüktüğü oluyor. 🥰
Umarım beğenmişinizdir, şimdiden iyi okumalar.😊10 Yorumla
+1 yıl
hem bakım yapıyor hem ısıdan koruyor hem de elektriklenme önleyerek saç şeklimi sabitliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
saç spreyi bak bunu kullanıyorum link :)
14 Yorumlapantene al işini görür, hemem hepsinin kimyasalı aynı. fiyat markadan farkeder. jöleyi dibine sürmez her gün yıkarsan zararı olmaz yararı olur. saçı güneş ışınlarından falan korur. ben önce saç kıremi sonra jole, sonra fön, en sonundada sprey kullanıyorum. bir sıkıntı yok şükür. ama hergün yıkamak lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Hala seni terk edip gitmedilermi saçların?
+1 yılGenelde hiçbiri.Çok nadiren köpük.Zaten genelde saçlarımı dalgalı bırakmıyorum düzleştiriyorum o yüzden ihtiyaç duymuyorum.
00 Yorumla
+1 yılElidor saç şekillendiriciler var saç yapına göre, dalgalı, bukleli, düz saçlar vs. Marketlerde, parfümerilerde bulabilirsin. Ben memnun kaldım.
00 Yorumlaben saç ürünleryle cok fazla ilgileniyorum ve alıyorum hala kendi saçıma uygun birşey bulamadım senin saç tipin ne belki yardımcı ola bilirim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDalgalı saçlarım var. Alıştırdığım için yağlanmasa bile her gün yıkıyorum sürekli saç şekillendirici de kullanınca saçlarım mahvoluyor bu yüzden çözüm arıyorum
Gizli Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim :)
+1 yıle şıkkı dedim ama saç spreyi kullandığım zamanlarda olmuştu.. köpükten de saç spreyinden de aynı derecede memnun kaldım..
00 YorumlaLoreal professional homme. Wax türüdür. Oldukça iyidir ama fiyatıda bir o kadar iyidir :) 30-40 tl arası değişiyo.
02 Yorumla- +1 yıl
Wax degil de krem istiyorum. Hani sacı sekillendirsin ve beslesin. Oyle wax gibi sacı les gibi yapmasın.
+1 yılwax veya biryantin..doğal briantin..biraz pahalı ama sonuç mükemmel.
10 YorumlaOnlar saçlarının dökülmesine sebep olur, kullanma bence.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSaç düzlestiricisiyle de çok fazla dökülmesine sebep oluyorum 😕
+1 yılelidor yeşil serisini kullanabilirsin mükemmel bir seri kokusu saçın kalitesi herşeyi çok iyi
00 Yorumla
+1 yılwax, saç spreyi ikilisini aynı anda kullanıyorum, saç tellerim ince. wax a +1 yap.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl3-4 ayda bir köpük o kadar maşa yaptığımda da sprey
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde kullanmıyorum ama kullandığımda renkli saç spreyi kullanıyorm
00 Yorumla Ben doğal halinde bırakmayı tercih ediyorum. Kimyasallar, vade uzadıkça zarar verdi bana.
00 Yorumlaloreal studio line out of bed kullanıyordum
13 Yorumla- +1 yıl
Bulabilecegim en kolay yer neresi peki.
- +1 yıl
watsons olmayan sehir yokmus nerdeyse baktım da. :) Tsk ederim.
+1 yılDeğerli Genco , axe hani şu deodorant markasının vaksları çıktı yeni ürün 3. derece al...
00 YorumlaBen de kıvırcıgım pantenın kremını kullanıyorum :))
010 Yorumlasaç kurutma makinesi ile kurutuyorum saçlarımı, yetiyor bana :D
00 Yorumlaakşama kadar baret takıyorum ne şekli ne kremi waxsi jolesi
10 Yorumla
+1 yılsprey le köpük harici hepsini kullandım ama en zararsızı galiba sprey
10 Yorumla
+1 yılben avon yeşil bir şekillendiricisi var onu kullanıyorum bide briyantin kullanıyorum jöleden daha iyi gibi
00 YorumlaArada sırada saç spreyi.
Oda perçemimi maşa ile şekillendirdiğim de bozulmasın diye :)00 YorumlaKöpük, ama pırasa gibi olduğu için saçlarım yine de çok fayda etmiyor.
00 YorumlaKöpük ve çok nadiren sprey..
10 YorumlaDöker.
Marka önerisi; Avon.00 Yorumlaeskiden saçlarımı uzatır, briantin kullanırdım...
00 YorumlaOsis Wax ve Taft Saç spreyi.
00 Yorumlabu tür şeylerı asla sürmem.dogal bırakıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçabuk yağlanıyo saç hiç bulaşma
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHer sabah yıkanıyom günnde en az 1 veya 2 kez işe yarıyomu güzel duruyomu
Cevap sahibi+1 yılyani yarıyo ama saçı hem yağlndırıyo hem döküyo
Gizli Soran+1 yılPeki saçı herşey döküyo deniyo dökmüyen bişe yokmu neyle şekil vercez
Cevap sahibi+1 yılfön en sağlıklısı diğerlerine göre en azından
Gizli Soran+1 yıl-Boya, röfle, perma, jöle, köpük, sprey saç döker mi?
Bütün bu işlemler kozmetiktir ve saçın dışına etki eder, bu nedenle saç kaybı oluşturmazlar.
Fakat saça uygulanan sıcak fön saçta yıpranma yapar
Cevap sahibi+1 yılBoya, röfle, perma, jöle, köpük, sprey saç döker mi? hepsi saç döker !
Gizli Soran+1 yılAraştırdım dökmediği söyleniyor sadece fön ve saçı boyamak zararlı joleninde saçta uzun süre 2-3 gün durması her gün yıkarsan bişey olmuyomuş
Cevap sahibi+1 yılnerdeyse hepsini denedm ve etrfm da deneyen onlrca insan var kmse dömkmediğini söylemiyo her neyse nasıl biliyosan öyle yap
Kullanmiyorm güzl bisi varsa bana da söyleyn
00 Yorumlakıvırcık saclı kızlar çok güzel oluyor :)
02 Yorumlahiçbirini kullanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılhic birini kullanmiyorum
00 Yorumladove sac sekılendırırı ıcın cok guzel krem
00 YorumlaKöpük ve jöle..
10 Yorumla
+1 yılOsis veya sebastian markasını deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılRemington
06 Yorumla- +1 yıl
iyi de bu düzleştirici değil mi
- +1 yıl
Kıvrıştırıcısı düzleşiricisi de var. Kesin çözüm. Waksla falan uğraşma.
- +1 yıl
kısa saça düzleştirici mi vurcam?
- +1 yıl
veya kıvrıştırıcı?
- +1 yıl
Çok kısa değilse oluyor
- +1 yıl
subay traşı tarzı
Urban hair care
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
morfosse
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
sertlestiriyor köpük
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBir arkadaşım köpük kullanıyor aslında memnun olduğunu söylemişti markadan kaynaklanıyor olabilir mi
peruk tak yada tesetürlen
02 Yorumlaosmo clay wax
00 Yorumla
+1 yılmorfose black.
00 Yorumlajöle-sprey
00 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılElidor
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSaç spreyi
00 Yorumla
+1 yıl2-3 numara hep!
11 Yorumla
+1 yıljöle kulanıyorum.
00 Yorumlaosis wax
00 Yorumlawax ve taft :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRastgele al dene
00 Yorumla
+1 yılsprey
00 YorumlaSpray