Galiba sevgilim vampir olduğumu anladı diye şakayla başlamak istiyorum. :) Ben bu tavsiyeyi şirkette çalıştığım iş arkadaşımdan almıştım. Gerçekten çok faydası var. Ancak dışarıda uygulamak yerine eve geldiğim zaman uyguluyorum. Kokarsa rahatsız olurlar diyerek böyle bir düşünce içine girdim. - Evde durdukça uyguluyorum. Sonra saçlarımı yıkıyorum. Yıkanmış saçlar beni rahatlatıyor ve uykumu getiriyor. <3
Bu ülke de sarımsakla kenevire her şeyin çözümü olarak bakılmasına son verilmeli. Taze fasulye misin bulgur pilavı mısın derim. Sarımsağı habire sürmeyin.
Selam🧚♀️ Saç bakımında sarımsak kullanılsa bile güzelce duruladığımız zaman kokusudan eser kalmıyor. Güzel bir dil ile izah edip sarımsağın saçlara faydasının olduğunun ama koku kalmaması için güzelce yıkaması gerektiğini söylerim. Uzak durmamak elde de değil tabiî ki...
Hayır uzak durmam. Ben sevgilimin genelde saçlarıyla oynadığım için belki az biraz sıkıntı olabilir ama dağlar kadar problem değil yani. Üstelik zarmısah faydalı goçum öyle kötü deel yani kullansın benim sevdicek.