Saç Bakım Sevgilinizin bakımsız saçlarına siz bakım yapar mısınız? Minnoşumbne Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin bakımsız saçlarına siz bakım yapar mısınız?#Minnoş Güncellemeler+1 yıl Süper soruu :) Sevgilinizin bakımsız saçlarına siz bakım yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Saçlarına bakım yapmayan Bi tane kız yoktur yav sjsjjs 1 3 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Şskgşekgşe illaki vardır az ama.. Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Onlarda güzel olmayanlar saçlar kızların Bi çoğu şeyidir yanlış mı düşünüyorum sjsjs Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Haklısın vallahi şdöeşmd Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kullandığım şampuanı veririm yeterli olursa artık.. 😄 1 1 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl 😄 olur olur o da olur Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bana düşmez o görev kardeşi filan varsa o yardım etsin. Sokakta mı yapacam ona bakım 😆 1 1 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl 😄😄 Yorumla
bildiginbekar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Keşke sevgilim olsa da bakım yapsa.. her şeyine amenna 1 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yani hiç düşünmedim biliyor musun. Olabilir aslında onu mutlu edeceksem neden olmasın 😅 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet Bakım Yaparım Çünkü Bayan Kuaföründe Çalıştım 1 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl beceremem ki 1 5 Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Yapacaksıınn Yorumla Triggerr +1 yıl tımam :( Yorumla Minnoşumbne +1 yıl Şzöfşsşgskc ama senin sevgilin yok kiii Yorumla Triggerr +1 yıl olsada beceremezdim işte ewqeqw Yorumla Minnoşumbne +1 yıl ☹ slfmslfşskdşwkd Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet, sorun değil benim için 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Saç Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapmayız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Saçlarına bakım yapmayan Bi tane kız yoktur yav sjsjjs
Şskgşekgşe illaki vardır az ama..
Onlarda güzel olmayanlar saçlar kızların Bi çoğu şeyidir yanlış mı düşünüyorum sjsjs
Haklısın vallahi şdöeşmd
Kullandığım şampuanı veririm yeterli olursa artık.. 😄
😄 olur olur o da olur
Bana düşmez o görev kardeşi filan varsa o yardım etsin. Sokakta mı yapacam ona bakım 😆
😄😄
Keşke sevgilim olsa da bakım yapsa.. her şeyine amenna
Yani hiç düşünmedim biliyor musun. Olabilir aslında onu mutlu edeceksem neden olmasın 😅
olabilir fena fikir değil
Bakımcısı mıyım ben onun🙄
Evet Bakım Yaparım Çünkü Bayan Kuaföründe Çalıştım
beceremem ki
Yapacaksıınn
tımam :(
Şzöfşsşgskc ama senin sevgilin yok kiii
olsada beceremezdim işte ewqeqw
☹ slfmslfşskdşwkd
Elim ağırdır ben yapmayayım en iyisi 😅
Evet, sorun değil benim için
Evett