Dökülen saçın yerine tabii ki de yenileri çıkar, tabi saç kıran veya kellik gibi bir durum yoksa. Yeni çıkacak saçların sağlığı için de saç derisinin iyi bir bakıma ihtiyacı olur, iyi bir temizlik ve bakım yeni saçları eskisinden çok daha güçlü yapar ;)
Dökülen saç geri çıkmıyor olsaydı ben şimdiye kadar kel kalırdım. Yıllardır saçım haddinden fazla dökülüyor. Buna rağmen yine de saçlarım aşırı derecede seyrekleşmiş değil. Bu dökülen saçlar çıkıyor ki, yeniden gür hissedebiliyorum saçlarımı...
Öncelikle saç tipine uygun şampuan ve saç kremi seçmek gerekiyor gadası. Ama en etkili yöntem tüm bakım ürünlerinin aksine oldukça garanti sonuç veriyor. Bu yöntem stresi hayatımızdan çıkarmaktır.
Kadinlarin yasi 30 ve ustuyse dokulen sac cok degil az cikar eger yas 20 25 arasiysa o sac hepsi dokulse dahi yine geri cikar hatta daha fazla cikma ihtimalide var cunku zayif olanlarin yerine kuvvetli cikiyor bir sac kokun icinde uc bes sac teli bile cikabiliyor strese girme sorun etme yeterki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saclarimi yaktim kansizlik ve egzamada eklenince sacim kalmamisti neredeyse, ama su an iyi durumda yani dokulen sackarim cikdi. Yaglar cok ise yaramiyor sampuanlarin cok bi faydasi yok. Sagligina kan degerlerine ve vitaminlerine dikkat et ben kan ilacini alinca kan degerim yukseldikce dokulmesi durdu saclarim kopuyordu artik kopmuyor. Yani sacin geri cikabilir ama neden dokuldugu de onemli bir etken
Dökülme aşamasında önlem alıp bakım yaparsan geri çıkar. Ama döküldükten aylar sonra aklına gelip bişey yapmaya çalışırsan artık kökleri kapanmıştır işe yaramaz