Saçlarımı ombreli küllü sarı tonlarında kullanmayı çok seviyorum. Normalde çok sık yaptırmazdım bu işlemi ama 6 aydan kısa bir sürede 2. kez yaptırdım ve saçlarım aşırı yıprandı. :( Saç uçlarım süpürgeye döndü desem yeridir. Çok cansız ve zayıf duruyorlar. Kestirmekten başka bir çare var mıdır? Önereceğiniz ürünler var mıdır ?Yıpranan saçlarKestirmeye kıyamıyorum son bir şans daha vermek istiyorum :)
Ombre işleminden aşırı yıpranan saç kurtarılır mı?
Evet kurtarılabilir buna şöyle belki sana biraz basit gelecek ama şöyle bir cevap vermek istiyorum biraz kestir yaklaşık iki parmak kadar hatta istersen bunu dört parmak kadar bile çıkartabilirsin kestirmem diyorsan saçlarımı kestiremem vazgeçemem kıyamam diyorsan arama kasadır yani o saçların biraz Kendine gelebilmesi için uzaması için gel arsızlaşabilmesi için kestirmen gerekiyor. #reda
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kuaföre gitmeye korkuyorum çok keserler diye kendim ara ara uçlardan kesmeye başladım :) teşekkür ederiim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet kurtarılabilir buna şöyle belki sana biraz basit gelecek ama şöyle bir cevap vermek istiyorum biraz kestir yaklaşık iki parmak kadar hatta istersen bunu dört parmak kadar bile çıkartabilirsin kestirmem diyorsan saçlarımı kestiremem vazgeçemem kıyamam diyorsan arama kasadır yani o saçların biraz
Kendine gelebilmesi için uzaması için gel arsızlaşabilmesi için kestirmen gerekiyor.
#reda
Kuaföre gitmeye korkuyorum çok keserler diye kendim ara ara uçlardan kesmeye başladım :) teşekkür ederiim
Keratin bakımı yaptırsana
Bunu düşüneyeceğim, teşekkür ederimmm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!