Yıpranmış saç kurtarılabilir mi yoksa tek çözümü kestirmek midir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kestirmek tabiki, başka çözümü yok, yalan dolan ürünle kurtarılmaz yıpranmış saç
Bir dönem acayip yıpranmıştı saçlarım gittim kuaföre erkek tıraşı yaptırdım ama bayağı kısacık kestirdim çok da yakıştı aslında yüz tipime. Kulaklarımın altına inmesi 1 seneyi aldı yalnız. En az 1 yılı göze almalısın bu konuda. Ama acayip rahattı kullanımı falan. Kökü sende zaten kestir gitsin korkma 😄
Cevap
7Cevap
Yıpranmış saç kurtarılabiir. Özel kürlerle saç derisi-saçlar desteklenir ve saç kurtarılır. Ancak uçlarından kesilmesi yani ölü hücrelerin atılması gereklidir.
kestirmekte fayda var daha güzel çıkar saç ama organik ürünler kullanılırsada saç kendine gelebilir kişiye göre değişir @filifekozmetik instagram sayfası inceleyebilirsin
Benimki yıprandı kesmeyi düşünüyorum
Çözümü varsa yapalım yoksa gitcek güzelim saçlar
Çok uzun sa kesme ben kalça da ki saçlara kıydım ama çok pişmanım birde boynumun biraz aşagısın da kestim
Çok uzun değil orta. Ama bende küt kesmeyi düşünüyorum
İşte baya yıprandı... Keşke bi çözümü olsa da kesmesem biliyorum pişman olacağımı
Badem yağı ve kuaforlerin sattığı kerrassu sampuano ve maskesi hem nemi hem yıpratmayi hemde sağlıklı bi sekilde uzamasını sağlar
Kurtarılabilir ..
Saf zeytinyağı maskesi ise.. saçın kaybettiği nem yeniden sağlanabilir..
Kestirdikten sonra daha onarıcı ve bakıma elverişli kremler-yağlar ile daha güçlü uzamasını sağlamak daha mantıklı. Diğeri günü kurtarmak gibi...
Kestirmek istermiyorsaniz farkli cozum yollari da var. Ampuller falan var aac icin.
Bu konuyu bilen bilgili birisinden bilgi al onun dediklerini uygula. Olmazsa kestir
Kestir gitsin kökü sen de uzar daha iyi bakarsın saçına
Kestir gitsin ya koku sende değil mi zaten
Şampuanla belki düzelir ama kesmekte de fayda var.
Bir kaç bakım ile kurtulur aslında
Kurtarmak için bile birçok işlem. En iyisi kesmek
Güçlendirici şeyler var aslında
Kurtarılabilir
Kestir gitsin sonra daha iyi bak saçlarına.
Ben de merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?