Son zamanlarda saçlarım yıprandı. Bu durum daç uçlarıma da yansıdı. Saç uçlarım yıprandı ve sertleşti. Yıpranmış saç uçları için bakım nasıl olmalı, neler yapmalıyım? Saç uçlarımın yıpranık olması yüzünden saçlarım da uzamıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.Yıpranmış saç uçları için bakım
Güçsüzleşen ve yıpranan saçlar saç uçlarının da yıpranmasına sebep olur.
Yıpranmış saç uçları için bakım nasıl olmalı?
Yıpranmış Saç Uçları için Bakım
Doğal yağlardan faydalan
Doğal yağlar saç uçlarına çok iyi geliyor. Zeytinyağı, badem yağı ve hint yağı saçlara ve saç uçlarına oldukça iyi geliyor. Doğal yağları karıştırıp uygulayacağın kür ile saç uçlarının yıpranmasını engelleyebilirsin.
Saç uçları için bakım ürünleri kullanılmalı
Saç bakımımız kadar saç uçlarımızın bakımı da oldukça önemli. Bu sebeple saçlarımız için en uygun ürünü kullanmamıda fayda var. Saçlarımızı iyi tanıyıp, saçlarımıza uygun saç ürünü kullanmalıyız.
Saç kremi kullanılmalı
Elidor güçlğ saç uçları
Kullandığımız şampuanlar kadar saç kremi de oldukça önemli. Yıpranmış saç uçları için bakım olarak benim tavsiyem Elidor Güçlü Saç Uçları saç kremi. Hindistan cevizi içeriği ile saçları dipten uca besliyor ve güçlenmesini sağlıyor. Saçların mis gibi kokmasını sağlıyor. Elidor Güçlü Saç Uçları kremi saçlara oldukça iyi geliyor. Saç uçların için düzenli olarak kullanmanı tavsiye ederim. Etkisini ilk kullanımda gösteriyor. Daha da etkili olması için şampuanını da kullanabilirsin. Ben çok severek kullanıyorum. <3
Saç bakım yağları kullanabilirsiniz. Düzenli olarak saç bakım rutinlerinizi yapın. Kullandiginiz ürünler saç tipinize uygun olup olmadığına dikkat edin bencem de hangi saç tipine hangi yağ daha iyi gelir yazmıştım göz atarsanız doğru yağı bulmuş olursunuz Sağlık Saçlar İçin Doğru Bakım Yağı Kullanmak Şart