Boyadan yıprandıysa bi süre sıcak fön yapma. Kalitesiz ucuz boya alma derim. Şimdi onarmanin çok fazla yolu var başlıyorum.
Isırgan otunu biliyorsun farz ediyorum yukarıya bir örnek bıraktım. Bu ottan çaydanlığa sığacak kadar topla sonra suyu kaynat içine alabildiği kadar ısırgan otu koy koyduktan sonra 1 saat demlensin. Daha sonra ısırgan otunu çıkar bir kapta tokmakla döv kolay dövülmesini istiyorsan 2 saat suda beklesin hemen çıkarma demlikten! Dövmeye erinirim diyorsan benderle ez 😉 sonra içine göz kararı zeytin yagi ekle. Ardından ilk bas demlenen su ile saçlarını kökleri dahil iyice ısırgan suyuyla yıka. 2 dk sonra o karışımı saça uygula saçın her yerine yedir! Haftada 2 kere yap 2 haftada inanılmaz değişimi göreceksin ☺ bu ara hazırladığın kür en az 30dk saçında beklemeli 👍
kaynar suyla yikanip sac kurutma makinesini cayir cayir en sicak ayarda calistirinca da olur. bunlari birakin gelin bana dua edin. cok istiyorsaniz yag mag da kullanin tabii. ama arada bir. yoksa agirlastirir saci ve neyaparsaniz yapin diplerine de azicik gelecegi icin kepek yapar. kepek onlemenin en iyi yolu da hafif bir meyve sirkesi alip (bogurtlen, elma vb) 4te bir sirke 4teuc su karisim hazirlayip haftada bir saci durulama sonrasi bir de bununla durulayip sonra bes dakika bekleyip sirkeden iyice arindirmak. bu bahsettigim meyve sirkeleri ozellikle bogurtlen, frambuaz filan cok da guzel kokuyor. sac yagi olarak da badem agir biraz, iyisinden bulursaniz saf argan yagi guzel.