Saç Bakım Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3051 Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
Melek958 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Pembe hayattır, pembe yaşamdır 😊 bu dünyada ki en güzel renktir.❤️pembe 0 0 Yorumla
SaBenGizli Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Pembe renk ifade ediyo tesekkurler umarim yorumumu faydalı bulmussunuzdur. 0 0 Yorumla
eren_demenyeterli Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kadın varlığı ile erkeğe ilham beyin ruh ve kalp olarak 0 0 Yorumla
LeyliSultaan Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Saflığı, zarifliğiyle ilham veriyor #PembeKadınlar bana 🌺 0 0 Yorumla
Gothamfedaisi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl #PembeKadınlar bence kadınları bir renge sığdırmak yanlış 0 0 Yorumla
daylifedaisy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe her şeyin saf olduğu ve en güzel olduğu zamandır 0 0 Yorumla
meowmeliss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl #PembeKadınlar insanı pozitif tutması benim içinn en ilham veren özelliğidir 0 0 Yorumla
Snipermannn Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle elidor ne yaparsa güzel yapıyor. Bu arada rengi de baya güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Amadarkangel Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Şirinlik ve sempatiklik bir insanı en güzel ve özgüvenli gösterdiği an 0 0 Yorumla
emaarist Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bence göze hoş geliyor sıcak bir renk #PembeKadınlar 0 0 Yorumla
Halkekmek Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Elidorum benim dış tasarımı müthiş ve saçlarım seninle güçlü ve ışıl ışıl.❤️ 0 0 Yorumla
Emirhan911 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Pembe masumlugu temsil ediyor bnce masum duru we saf 0 0 Yorumla
Sevdamevsimixx Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Elidorun ürünlerinden gerçekten memnunum. Değiştirmeyi düşünmem asla 0 0 Yorumla
Gravity47 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hem kadınlar hem erkekler için de güzel bir yazı kaleme almışsınız 0 0 Yorumla
deniz34ist Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Bence pembe kadını gücü ihtişamı saflığı dişiliği yansıtıyor 0 0 Yorumla
xtrasıcak Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Güler yüzlü olması bence çekici oluyor mutlu birini istiyor insan yanında rahat ve çekinmeyen 0 0 Yorumla
Sunset47 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence pembe iyiligi güzelliği ve de kadınların hayallerini süslüyor 0 0 Yorumla
martek45 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İlham veren özellikler çok cazibeli olmaları herşeye güçlerinin yetmesi iş olarak 0 0 Yorumla
BahtiyatUmut Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçları parlak yüzü sivilcesizden ziyade temiz olan bir kadın daima güzeldir 0 0 Yorumla
Furkiş33 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Pembe yumusakligi ve naifligi simgeler cok hos rahatlatici bir renktir 0 0 Yorumla
Commender Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Sade pembe yetmez. Kadınlar gökkuşağı gibidir. İçinde her rengi barındırır 0 0 Yorumla
mea123123 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Pembe diyince aklıma pamuk şekerden başka bişey gelmiyo 😃 0 0 Yorumla
SüleymanÇakırr Takip Et Xper 4 Yaş: 62 +1 yıl Ne ilham verecek işte sizde reklam diye ne yapacağınızı şaşırdınız 0 0 Yorumla
fuat_özkılıç Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Pembeye bürünen değil süs olarak kullanan kadınlar daha güzel bence 0 0 Yorumla
Shivvaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kendi ayakları üzerinde durabilen özgür ruhlu kadınlar 0 0 Yorumla
Vertigo34 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Pembe güçtür aslında kendine güvenmeyenler pembeyi sevmezler. 0 0 Yorumla
urgentSTAR Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Pembe içten sıcak sohbet, tatlı bir tebessüm , tutkulu aşk demektir 0 0 Yorumla
nonik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Renklerin cinsiyeti olmaz, olamaz. Pembe kadına atfedilemez. #MaviKadınlar? 0 0 Yorumla
Sudenaz003 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Güçlü bir renk. Her küçük kizin hayallerini süsleyen renk. 0 0 Yorumla
akın5729 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Güzel bir renk ama daha çok bayanlara yakışan bir renk 0 0 Yorumla
Antalyali0702 Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl Pembe renk sevilen bir renk insana huzur ve mutluluk simgesi olan bir renk 0 0 Yorumla
cemtran Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kadınların bana ilham veren özelliği kendilerine olan güvenleri 0 0 Yorumla
muratgurcann Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Çıkarırım şudur ki pembe sever diye kadına pembeli hediyeler aldığım her ilişkim bitti 0 0 Yorumla
Kerem454 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kendine güvenen hiçbir şeyi sakınmayan gizli bir şeyi olmayan 0 0 Yorumla
thebrad55 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl pembe rengi narinligin bulustugu renktir buyuleci oluyolar.. 0 0 Yorumla
Enes0743 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Parlak kabarık dolgun kıvırcık veya dalgalı saçlar favorim 😻 0 0 Yorumla
Emreshn5241 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çekici ve sevimli geliyor dikkat çekiyor masumluğu simgeliyor 0 0 Yorumla
Kerembaşak Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kadından kadına değişir bazı kadınlar ilham vermiyor bazısı bir bakışı bir gülüşü ile 0 0 Yorumla
DavvidLuiz37 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl dün bimden 2 tane şampuanınızı aldık evdekiler çok memnun 0 0 Yorumla
sevmistim1990 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Benim bir tane kadınım var gerisi beni alakadar etmez @Gizli-sevda 0 0 Yorumla
çakallll Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Renklerde kadın erkek ayrımı olmaz renkler kişiliği ruh halini belirtir 0 0 Yorumla
ayranlimon Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl renkleri cinsiyetlere ayirmayi hic sevmiyorum. Kim karar veriyor pembenin kadin rengi olduguna 0 0 Yorumla
Emrecmp84 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Pembe kadını simgeleyen onun gücünü gosteren renktir. 0 0 Yorumla
Sleepy_dreamer Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Güçleriyle, özgüvenli duruşlarıyla 3 0 Yorumla
buyukboymilkshake Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Pembe bana en çok yakışan renktir 🦄 2 0 Yorumla
yeşilgözlükızz03 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Pembe giysiler pembe ruj penbeyi seviyorum 2 1 Yorumla tahinpekmex +1 yıl Uyyşşş yaaa Yorumla
çilekkız007 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Pembe kadının rengidir asaletidir gücüdür. 2 0 Yorumla
Daisyhappy Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl pembe sadece bir renktir kasmaya gerek yok tamam 2 0 Yorumla
Damla_1996 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Pembelik sevgiyi tatlılığı aşkı temsil ediyor 1 0 Yorumla
GÖKTUĞ_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 64% +1 yıl Kişiden kişiye değişiklik gösterir diye düşünürüm 1 0 Yorumla
birgençkızzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Pembe bana her yonuyle gucluluk veriyor 1 0 Yorumla
ayygd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl kadınlar günümüz kutlu olsun #PembeKadınlar 1 0 Yorumla
tuba6668 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Pembe masumluktur, masum kalabilmektir 💖 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
Pembe hayattır, pembe yaşamdır 😊 bu dünyada ki en güzel renktir.❤️pembe
Pembe renk ifade ediyo tesekkurler umarim yorumumu faydalı bulmussunuzdur.
Kadın varlığı ile erkeğe ilham beyin ruh ve kalp olarak
Saflığı, zarifliğiyle ilham veriyor #PembeKadınlar bana 🌺
#PembeKadınlar bence kadınları bir renge sığdırmak yanlış
Pembe her şeyin saf olduğu ve en güzel olduğu zamandır
#PembeKadınlar insanı pozitif tutması benim içinn en ilham veren özelliğidir
Kesinlikle elidor ne yaparsa güzel yapıyor. Bu arada rengi de baya güzel olmuş.
Şirinlik ve sempatiklik bir insanı en güzel ve özgüvenli gösterdiği an
Bence göze hoş geliyor sıcak bir renk #PembeKadınlar
Elidorum benim dış tasarımı müthiş ve saçlarım seninle güçlü ve ışıl ışıl.❤️
Pembe masumlugu temsil ediyor bnce masum duru we saf
Elidorun ürünlerinden gerçekten memnunum. Değiştirmeyi düşünmem asla
Hem kadınlar hem erkekler için de güzel bir yazı kaleme almışsınız
Bence pembe kadını gücü ihtişamı saflığı dişiliği yansıtıyor
Güler yüzlü olması bence çekici oluyor mutlu birini istiyor insan yanında rahat ve çekinmeyen
Bence pembe iyiligi güzelliği ve de kadınların hayallerini süslüyor
İlham veren özellikler çok cazibeli olmaları herşeye güçlerinin yetmesi iş olarak
Saçları parlak yüzü sivilcesizden ziyade temiz olan bir kadın daima güzeldir
Pembe yumusakligi ve naifligi simgeler cok hos rahatlatici bir renktir
Sade pembe yetmez. Kadınlar gökkuşağı gibidir. İçinde her rengi barındırır
Pembe diyince aklıma pamuk şekerden başka bişey gelmiyo 😃
Ne ilham verecek işte sizde reklam diye ne yapacağınızı şaşırdınız
Pembeye bürünen değil süs olarak kullanan kadınlar daha güzel bence
Kendi ayakları üzerinde durabilen özgür ruhlu kadınlar
Pembe güçtür aslında kendine güvenmeyenler pembeyi sevmezler.
Pembe içten sıcak sohbet, tatlı bir tebessüm , tutkulu aşk demektir
Renklerin cinsiyeti olmaz, olamaz. Pembe kadına atfedilemez. #MaviKadınlar?
Güçlü bir renk. Her küçük kizin hayallerini süsleyen renk.
Güzel bir renk ama daha çok bayanlara yakışan bir renk
Pembe renk sevilen bir renk insana huzur ve mutluluk simgesi olan bir renk
Kadınların bana ilham veren özelliği kendilerine olan güvenleri
Çıkarırım şudur ki pembe sever diye kadına pembeli hediyeler aldığım her ilişkim bitti
Kendine güvenen hiçbir şeyi sakınmayan gizli bir şeyi olmayan
pembe rengi narinligin bulustugu renktir buyuleci oluyolar..
Parlak kabarık dolgun kıvırcık veya dalgalı saçlar favorim 😻
Çekici ve sevimli geliyor dikkat çekiyor masumluğu simgeliyor
Kadından kadına değişir bazı kadınlar ilham vermiyor bazısı bir bakışı bir gülüşü ile
dün bimden 2 tane şampuanınızı aldık evdekiler çok memnun
Benim bir tane kadınım var gerisi beni alakadar etmez @Gizli-sevda
Renklerde kadın erkek ayrımı olmaz renkler kişiliği ruh halini belirtir
renkleri cinsiyetlere ayirmayi hic sevmiyorum. Kim karar veriyor pembenin kadin rengi olduguna
Pembe kadını simgeleyen onun gücünü gosteren renktir.
hiçbi özellikişsi ilham vermio
Güçleriyle, özgüvenli duruşlarıyla
Çocuklugum geliyor aklima
Pembe bana en çok yakışan renktir 🦄
Pembe güçtür.💖 Ve biz çok güçlüyüz.
Pembe giysiler pembe ruj penbeyi seviyorum
Uyyşşş yaaa
Pembe kadının rengidir asaletidir gücüdür.
Pembe kadındır , Kadın güçlüdür. 💓
pembe sadece bir renktir kasmaya gerek yok tamam
Pembelik sevgiyi tatlılığı aşkı temsil ediyor
Kişiden kişiye değişiklik gösterir diye düşünürüm
Pembe bana her yonuyle gucluluk veriyor
Pembe sevmem kilolu gösteriyor
kadınlar günümüz kutlu olsun #PembeKadınlar
Pembe yaşama gücüdür.. 🌸
Kadın insandır biz insan oğlu
Pembe masumluktur, masum kalabilmektir 💖