Saç Bakım Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? (Sayfa 9) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3051 Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
titanikkizzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Reklam ile ilham veriyor #PembeKadınlar 1 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Açıkçası ilgilenmiyorum. Bu tür şeylere gerek yok. 3 0 Yorumla
sol_serit Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl elidor iyi güzel kokuyor bencede superrr 0 0 Yorumla
tweetycik Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl #PembeKadınlar pembe pembee gönlüm sendeeeee 0 0 Yorumla
Yuuffffx Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Pembe bize göre değil siyah falan yapsanız olur 0 0 Yorumla
Sweetbutpysco Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Pembe masum bir renk bana masumlugu anımsatıyor 0 0 Yorumla
Gözde1706 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Saşlarıma verdiği harika güzelliği diyeyim ben. 0 0 Yorumla
İbrahim_Kaan Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Beyazla güzel oluyor aslında denenebilir. 0 0 Yorumla
ebruugr Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Gayet güzel aslında severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
İnvisibleguest Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Ne var bunda. Herkes her rengi giyebilir. 0 0 Yorumla
AnkaLiderit123 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Aynı renk ya pek değişen birşey yok 0 0 Yorumla
ruhanikadın Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl İlham vermez böyle şeyler reklam kokuyo 0 0 Yorumla
musiclower Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Pepbiş çok tatliş kızların sembolü pembiş <3 0 0 Yorumla
doktorruk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Pembekadinlar Kadınlar Günümüz kutlu olsun 0 0 Yorumla
VendettalTR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Pembe hanınlara bence gayet iyi yakışıyor :) 0 0 Yorumla
seymatoprakkk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Saçlarım güç kazansın ve daha parlak görünsün 0 0 Yorumla
GokyuzundeBirHayalet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Sadelik huzur seffaflik yalinlik bana gore. 0 0 Yorumla
sananeebanane Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 42% +1 yıl Elidor markasını severimm yani adı hoş. 0 0 Yorumla
SıkıntıGiderici Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl pembe rengi insana yumuşak kadın hissi veriyor :) 0 0 Yorumla
Uzayayolculuk11 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Pembe pembe toz pembe hayallerim toz pembee 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Pembe rengi bazen beleşe şampuan kazandırır 💓 0 0 Yorumla
highloyality Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Nedir bu pembe aşkı anlayamadım ben sizi 😅 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Şampuanı kullanmasam da reklamlarını seviyorum :) 0 0 Yorumla
sadeceokumakicin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl pembe özgüvenli olmaktır bence :) 0 0 Yorumla
mehmetsecen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Pembeyi severim çünkü insanı anlamlı kılıyor 0 0 Yorumla
İnisibilia Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Nedense pembe sakinliği çağrıştırıyor bende 😍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
Kadının gücüdür pembe 💪🏻💗
Reklam ile ilham veriyor #PembeKadınlar
Pembe pembedir pempe değil 😂😂
Seviyorum seni elidor ❤❤❤❤❤❤
Kadınlarımız başımızın tacıdır...
Kullanıcam harika gözüküyor
Şekeeeeeer #pembekadinlar
Pembe, guzel bir renktir, mutluluktur
Açıkçası ilgilenmiyorum. Bu tür şeylere gerek yok.
pembe erkeklerin de rengidir
Deneyeceğim en kısa zamanda ☺️
Pembeyevbirde simdi bak pembe ask
Hediyeden çok xper kazanma partisi
elidor iyi güzel kokuyor bencede superrr
#PembeKadınlar pembe pembee gönlüm sendeeeee
Doğal ve sakindir pembe kadınlar 🌸
Pembe bize göre değil siyah falan yapsanız olur
İyilerdir daha ne olsun😅
Pembe kadınları temsil eden renktir.
Bence pembe bir kadınlara yakışıyor
Ben de severim pembeyi 😁
Pembe masum bir renk bana masumlugu anımsatıyor
Saşlarıma verdiği harika güzelliği diyeyim ben.
Beyazla güzel oluyor aslında denenebilir.
paylaşım ıcın tesekkurler :)
Konu hakkında bilgim yok fikrimde :)
Gayet güzel aslında severek kullanıyorum
Ne var bunda. Herkes her rengi giyebilir.
Aynı renk ya pek değişen birşey yok
İlham vermez böyle şeyler reklam kokuyo
Pembe favorim, azmin rengidir🌸
Daha çok özenli evleri var
Pepbiş çok tatliş kızların sembolü pembiş <3
Bilmem pembe kadın nasıl oluyor
Harika olmuş. Elkerine sağlık
Pembe aşkın ve kadının gucudur
Penbe cok guzel bır renktır
Pembekadinlar
Kadınlar Günümüz kutlu olsun
Pembe hanınlara bence gayet iyi yakışıyor :)
Pembe, tatlılık ve samimiyettirr
Saçlarım güç kazansın ve daha parlak görünsün
Sadelik huzur seffaflik yalinlik bana gore.
Elidor markasını severimm yani adı hoş.
pembe rengi insana yumuşak kadın hissi veriyor :)
Bişey hatırlatmıyor desem
Pembe pembe toz pembe hayallerim toz pembee
Pembe rengi bazen beleşe şampuan kazandırır 💓
Nedir bu pembe aşkı anlayamadım ben sizi 😅
Şampuanı kullanmasam da reklamlarını seviyorum :)
Bence de ben de öyle düşünüyorum
Pembe cocukluk masumiyetin rengidir
Sadece pembelere mi özel bu?
pembe fazla cirtlak degil mi
severek takip ediyoruz :D
En sevdigim renktir pembe
pembe özgüvenli olmaktır bence :)
Pembeyi severim çünkü insanı anlamlı kılıyor
Pempe iyidir 🤙 can katar :)
Pembe kadına en yakışan renktir bence
Nedense pembe sakinliği çağrıştırıyor bende 😍