Saç Bakım Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3051 Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
mervenurzehra123 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl PEMBE BENİM DÜNYAM HAYATIM YAŞAMA TARZIM KIZLARI NIN EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ PEMBEDE MUTLU OLMALARI 💓💓💓💓💓 0 0 Yorumla
gulaydınnn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bana göre pembe tatlı ve saf bir renk gibi dursada cok güclü bir renk aslında. Bana dik duruşlarıyla güclü bir kadın modeli gösteriyor. 0 0 Yorumla
Lawokrista Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Pembe saflık ve temizliktir. Temiz insan her zaman bir sıfır öndedir. Bu kalp olarakta dış görünüş ve bakım olarakta algılanabilir. 0 0 Yorumla
Legolo Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Kadın olmak başlı başına güçlü bir etki... Erkek üzerinde, çocuk üzerinde, sanatta, işte, her alanda güçlü ve sıcak bir etki demek. 0 0 Yorumla
niluferindunyasi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Pembe en guzel renktir mutlu eder insani ve enerji verir astrolojidede onemli renklerdendir saf ve ana renklerden biridir 0 0 Yorumla
ozturkssle Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pembe kadını güzelleştiren , romantikleştiren , kendimizi ondan alamamızı sağlayan renktir ve bütün kadınlarada %96 oranında yakışır :) 0 0 Yorumla
herdaımavı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Elidor bu kampanyası ile tüm dünyaya pembe nin çocuksu prenses kız rengi olmanın ötesinde olduğunu gösterdi. 💪🏻💪🏻 0 0 Yorumla
_BalDudak_ Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Öyle süslü şeyler yazmiyacam pembe direk kızların rengi sembolü oldu için bana bizi hatırlatıyor pembe aşktır 🌹💜💙 0 0 Yorumla
pinkypie90 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Elidorun kokusu çok hoşuma gidiyor, bana hem yazı hem de sakızı hayırlatıyor. Ama malesef kepeklenme yapıyor :( 0 0 Yorumla
Ademdemirag Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Erotik özellikleriyle ama yakismasida çok önemli ayrica neden bu pembe erotizmi çağrıştırır anlamış değilim 0 0 Yorumla
Hummeramble Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Pembe demek ılımlı ve sıcak geliyor guzel kokulu tüm yasak kalmış anların bir açıklığa çıkması demek geliyir 0 0 Yorumla
cokyaraticibinick Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Pembe narinlikten ziyade GÜÇtur cunku pembe feministligin rengidir. #PembeKadınlar bana guclulugu hatirlatiyor. 0 0 Yorumla
Mutlulukneydii Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Pembe rengi beni çocukluğuma götürüyor nedense vazgeçemediğim bir renk. Pembe rengi şirinliği tatlılığı ifade ediyor benim için. 0 0 Yorumla
Aslı446_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Pembe gücün ve zarifliğin birleşimidir, engel tanımamak, kendine inanmak ve hayallerinin peşinden koşmaktır. #PembeKadınlar 0 0 Yorumla
göktaşı0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 +1 yıl Kozmetiğe karşı açlığı, çocuklarına karşı özverisi, sohbetlerinin doyumsuzlugu, iç güdüleri, hayata karşı dik duruşları. onlar bizim bastacimiz 0 0 Yorumla
Ayloo_624 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Pembe kızları temsil eden bir renktir. Narinliği zarifliği inceliği ve çocuk olmayı gösterir # 1 0 Yorumla
ozan14533 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Pembe bir kadının renk temsilidir bence. Pembe bir kadının çocukluğu ve hayalleridir... 0 0 Yorumla
baharimsn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Pembe her daim icime isleyendir, Ferahlatandir masumiyet iceriklicedir.😊 1 0 Yorumla
levent_90 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Pembe kadınlar bana güçlü duruşlarıyla ilham veriyor. 0 0 Yorumla
Aksamm Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Penbe kadınlar temiz geliyor bana yanlış anlaşılmasında. 0 0 Yorumla
HitoriUta Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence pembe saflığı ve tatlılığı yansıtıyor. Yani benim için öyle belki pembe pijamam yok ama 1 0 Yorumla
layla1515 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence kadınlar annelik özellikleriyle ilham vericiler kusursuzluklarını ortaya koyuyor bu 1 0 Yorumla
isimbegenmedim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Pembe disaridan narin gibi gorunur ama iceriden tam bir kaya gibidir. Pembeyi seviniz ☺ 1 0 Yorumla
123xyz123 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çocukluğum pamuk sekerım ayakkabım benı ben yapan renk 0 0 Yorumla
Gülenay93 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl #Pembekadınlar özgüvenli duruşlarıyla dikkat çekiyor 1 0 Yorumla
aysecokmutsuz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pembe renk tüm olumlu hoş şeyleri temsil ediyor bence her şeydir pembe 🌸💗 1 0 Yorumla
KSbenjamin Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Elidor kulkanıyorum kepeklerim vardı şimdi yok fiyatıda uygun tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Demirkahraman Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kadın ruhu gücü dışardan narin gürünsede içinde güçlü bir ben var pembe bunu hisetiriyor 1 0 Yorumla
Slippit Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Pembe bazen yırtıcı bazen cekici bazen kedi yavrusu gibidir🙄☺️ 0 0 Yorumla
Byn_YıKıK_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe tabikide saçlarımı çok ma çok güzel yapıyor sacim yağlı olmasına rağmen tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Aartemiss1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Pembe cekci ve goz alıcıdır senın fark edılmenı saglar 0 0 Yorumla
Beyzadiekup Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe , kadınların güçlü ama aynı zamanda narin olabileceğini anlatır 💕 1 0 Yorumla
balenc_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pembe naif ve güzelliktir. Çok çok başka bir renktir. 1 0 Yorumla
asihatuun_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl #PembeKadınlar çok doğal. Bu özellikleri bana ilham veriyor 1 0 Yorumla
aurora00 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pembe güzeldir güzel olmasına ama cinsleri renklerle ayırmak bana oldum olası itici gslmistjr 1 0 Yorumla
Merve_Akay Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pembe en sevdiğim renkdir. Pembe ruj, pembe kıyafet❤ 1 0 Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Kadınlar değer görmeyi gerçekten hak eden insanlar 1 0 Yorumla
Hasan2112 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl bir kadına en çok yakışan renk top pembe özellikle 0 0 Yorumla
melisgness Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Güçlü kadınların rengi pembedir. Pembe her kızın küçüklükten başlayan aşkıdır 0 0 Yorumla
emiinsubasi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Elidor sadece kadınlar değil erkekler de çok kuvvetli 0 0 Yorumla
chandra111 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Elidorun tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Vazgeçilmez gerçekten 0 0 Yorumla
sünnetcocugu6548 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Pembeyi kadınla bağdaştırmak bile cinsiyetçilik değil mi? 0 0 Yorumla
Mengus06 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Pembe nedir abi ne alaka pembeyi herkes kullanabilir abicimm 0 0 Yorumla
ertekinseln Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl #pembekadınlar kendini bulup kendi gibi olmasıyla ilham veriyor 0 0 Yorumla
zeloke Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Pemve kadınların bana hayalperes ve mutlı oldukalarını düşündürüyo 0 0 Yorumla
Mustafayener1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Elidor güzel marka askerde hep elidor verirlerdi bize 😅 0 0 Yorumla
Berzanbebli Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pembe sadece cennet mahalesinde güzeldi bir pembe panterde🚬 0 0 Yorumla
Sıcakçikolatam2 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl bir farklılığı yok bence diğer renkler gibi bir renk 0 0 Yorumla
Mhmtzeki Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl saçlarındaki koku herseye yetiyo zaten. baş döndürücü 0 0 Yorumla
Sismanuzaylı Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Güçlü duruşlarıyla 🌹 kendilerine değer vermeleriyle 🍾 0 0 Yorumla
Seyyah_1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Pembe özgürlüktür, pembe hayallerine koşmak, sınır tanımamak ve kendi yolunu çizmektir. 0 0 Yorumla
pandap Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl 'pembe kız rengi, pembe giyilir mi?' tarzı söylemlerde bulunan insanlara inat pembeyiz! 0 0 Yorumla
tatlıvedertli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl En iyi özelliği bence güçlü durması. Zaten pembe renk yeter yani diyecek başka birşey bulamıyorum. 0 0 Yorumla
Shyvbb Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hemen, #PembeKadınlar etiketiyle görüşünde pembe kadınların sana ilham veren özelliğinden bahset, 0 0 Yorumla
RobinRoot Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe saçlı kızlar hani böyle turuncumsu hafiften bir adım öndedir 👍👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
PEMBE BENİM DÜNYAM HAYATIM YAŞAMA TARZIM KIZLARI NIN EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ PEMBEDE MUTLU OLMALARI 💓💓💓💓💓
Bana göre pembe tatlı ve saf bir renk gibi dursada cok güclü bir renk aslında. Bana dik duruşlarıyla güclü bir kadın modeli gösteriyor.
Pembe saflık ve temizliktir. Temiz insan her zaman bir sıfır öndedir. Bu kalp olarakta dış görünüş ve bakım olarakta algılanabilir.
Kadın olmak başlı başına güçlü bir etki... Erkek üzerinde, çocuk üzerinde, sanatta, işte, her alanda güçlü ve sıcak bir etki demek.
Pembe en guzel renktir mutlu eder insani ve enerji verir astrolojidede onemli renklerdendir saf ve ana renklerden biridir
Pembe kadını güzelleştiren , romantikleştiren , kendimizi ondan alamamızı sağlayan renktir ve bütün kadınlarada %96 oranında yakışır :)
Elidor bu kampanyası ile tüm dünyaya pembe nin çocuksu prenses kız rengi olmanın ötesinde olduğunu gösterdi. 💪🏻💪🏻
Öyle süslü şeyler yazmiyacam pembe direk kızların rengi sembolü oldu için bana bizi hatırlatıyor pembe aşktır 🌹💜💙
Elidorun kokusu çok hoşuma gidiyor, bana hem yazı hem de sakızı hayırlatıyor. Ama malesef kepeklenme yapıyor :(
Erotik özellikleriyle ama yakismasida çok önemli ayrica neden bu pembe erotizmi çağrıştırır anlamış değilim
Pembe demek ılımlı ve sıcak geliyor guzel kokulu tüm yasak kalmış anların bir açıklığa çıkması demek geliyir
Pembe narinlikten ziyade GÜÇtur cunku pembe feministligin rengidir. #PembeKadınlar bana guclulugu hatirlatiyor.
Pembe rengi beni çocukluğuma götürüyor nedense vazgeçemediğim bir renk. Pembe rengi şirinliği tatlılığı ifade ediyor benim için.
Pembe gücün ve zarifliğin birleşimidir, engel tanımamak, kendine inanmak ve hayallerinin peşinden koşmaktır. #PembeKadınlar
Kozmetiğe karşı açlığı, çocuklarına karşı özverisi, sohbetlerinin doyumsuzlugu, iç güdüleri, hayata karşı dik duruşları. onlar bizim bastacimiz
Sadece kadınlara çalışıyorsunuz
Pembe masumdur. Pamuk sekerdir.
Pembe kızları temsil eden bir renktir. Narinliği zarifliği inceliği ve çocuk olmayı gösterir #
Pembe bir kadının renk temsilidir bence. Pembe bir kadının çocukluğu ve hayalleridir...
Pembe her daim icime isleyendir, Ferahlatandir masumiyet iceriklicedir.😊
Pembe kadınlar bana güçlü duruşlarıyla ilham veriyor.
Penbe kadınlar temiz geliyor bana yanlış anlaşılmasında.
Bence pembe saflığı ve tatlılığı yansıtıyor. Yani benim için öyle belki pembe pijamam yok ama
Bence kadınlar annelik özellikleriyle ilham vericiler kusursuzluklarını ortaya koyuyor bu
Pembe disaridan narin gibi gorunur ama iceriden tam bir kaya gibidir. Pembeyi seviniz ☺
Çocukluğum pamuk sekerım ayakkabım benı ben yapan renk
#Pembekadınlar özgüvenli duruşlarıyla dikkat çekiyor
Pembe renk tüm olumlu hoş şeyleri temsil ediyor bence her şeydir pembe 🌸💗
Elidor kulkanıyorum kepeklerim vardı şimdi yok fiyatıda uygun tavsiye ederim
Kadın ruhu gücü dışardan narin gürünsede içinde güçlü bir ben var pembe bunu hisetiriyor
Pembe bazen yırtıcı bazen cekici bazen kedi yavrusu gibidir🙄☺️
Pembe tabikide saçlarımı çok ma çok güzel yapıyor sacim yağlı olmasına rağmen tavsiye ederim
Pembe cekci ve goz alıcıdır senın fark edılmenı saglar
Sizler hep pembislere yapın kiyaginizi bakalım 🙂🙂
Pembe , kadınların güçlü ama aynı zamanda narin olabileceğini anlatır 💕
Pembe naif ve güzelliktir. Çok çok başka bir renktir.
#PembeKadınlar çok doğal. Bu özellikleri bana ilham veriyor
Pembe güzeldir güzel olmasına ama cinsleri renklerle ayırmak bana oldum olası itici gslmistjr
Pembe en sevdiğim renkdir. Pembe ruj, pembe kıyafet❤
hiçbi özelliği ilham vermiyo
Kadınlar değer görmeyi gerçekten hak eden insanlar
Pemba nedir pamuktır nedir
bir kadına en çok yakışan renk top pembe özellikle
Güçlü kadınların rengi pembedir. Pembe her kızın küçüklükten başlayan aşkıdır
Elidor sadece kadınlar değil erkekler de çok kuvvetli
Elidorun tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Vazgeçilmez gerçekten
Pembeyi kadınla bağdaştırmak bile cinsiyetçilik değil mi?
Pembe nedir abi ne alaka pembeyi herkes kullanabilir abicimm
#pembekadınlar kendini bulup kendi gibi olmasıyla ilham veriyor
Pemve kadınların bana hayalperes ve mutlı oldukalarını düşündürüyo
Elidor güzel marka askerde hep elidor verirlerdi bize 😅
Pembe sadece cennet mahalesinde güzeldi bir pembe panterde🚬
bir farklılığı yok bence diğer renkler gibi bir renk
saçlarındaki koku herseye yetiyo zaten. baş döndürücü
Güçlü duruşlarıyla 🌹 kendilerine değer vermeleriyle 🍾
Pembe özgürlüktür, pembe hayallerine koşmak, sınır tanımamak ve kendi yolunu çizmektir.
'pembe kız rengi, pembe giyilir mi?' tarzı söylemlerde bulunan insanlara inat pembeyiz!
En iyi özelliği bence güçlü durması. Zaten pembe renk yeter yani diyecek başka birşey bulamıyorum.
Hemen, #PembeKadınlar etiketiyle görüşünde pembe kadınların sana ilham veren özelliğinden bahset,
Pembe saçlı kızlar hani böyle turuncumsu hafiften bir adım öndedir 👍👍