Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
PEMBE BENİM DÜNYAM HAYATIM YAŞAMA TARZIM KIZLARI NIN EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ PEMBEDE MUTLU OLMALARI 💓💓💓💓💓
Bana göre pembe tatlı ve saf bir renk gibi dursada cok güclü bir renk aslında. Bana dik duruşlarıyla güclü bir kadın modeli gösteriyor.
Pembe saflık ve temizliktir. Temiz insan her zaman bir sıfır öndedir. Bu kalp olarakta dış görünüş ve bakım olarakta algılanabilir.
Kadın olmak başlı başına güçlü bir etki... Erkek üzerinde, çocuk üzerinde, sanatta, işte, her alanda güçlü ve sıcak bir etki demek.
Pembe en guzel renktir mutlu eder insani ve enerji verir astrolojidede onemli renklerdendir saf ve ana renklerden biridir
Pembe kadını güzelleştiren , romantikleştiren , kendimizi ondan alamamızı sağlayan renktir ve bütün kadınlarada %96 oranında yakışır :)
Elidor bu kampanyası ile tüm dünyaya pembe nin çocuksu prenses kız rengi olmanın ötesinde olduğunu gösterdi. 💪🏻💪🏻
Öyle süslü şeyler yazmiyacam pembe direk kızların rengi sembolü oldu için bana bizi hatırlatıyor pembe aşktır 🌹💜💙
Elidorun kokusu çok hoşuma gidiyor, bana hem yazı hem de sakızı hayırlatıyor. Ama malesef kepeklenme yapıyor :(
Erotik özellikleriyle ama yakismasida çok önemli ayrica neden bu pembe erotizmi çağrıştırır anlamış değilim
Pembe demek ılımlı ve sıcak geliyor guzel kokulu tüm yasak kalmış anların bir açıklığa çıkması demek geliyir
Pembe narinlikten ziyade GÜÇtur cunku pembe feministligin rengidir. #PembeKadınlar bana guclulugu hatirlatiyor.
Pembe rengi beni çocukluğuma götürüyor nedense vazgeçemediğim bir renk. Pembe rengi şirinliği tatlılığı ifade ediyor benim için.
Pembe gücün ve zarifliğin birleşimidir, engel tanımamak, kendine inanmak ve hayallerinin peşinden koşmaktır. #PembeKadınlar
Kozmetiğe karşı açlığı, çocuklarına karşı özverisi, sohbetlerinin doyumsuzlugu, iç güdüleri, hayata karşı dik duruşları. onlar bizim bastacimiz
Sadece kadınlara çalışıyorsunuz
Pembe masumdur. Pamuk sekerdir.
Pembe kızları temsil eden bir renktir. Narinliği zarifliği inceliği ve çocuk olmayı gösterir #
Pembe bir kadının renk temsilidir bence. Pembe bir kadının çocukluğu ve hayalleridir...
Pembe her daim icime isleyendir, Ferahlatandir masumiyet iceriklicedir.😊
Pembe kadınlar bana güçlü duruşlarıyla ilham veriyor.
Penbe kadınlar temiz geliyor bana yanlış anlaşılmasında.
Bence pembe saflığı ve tatlılığı yansıtıyor. Yani benim için öyle belki pembe pijamam yok ama
Bence kadınlar annelik özellikleriyle ilham vericiler kusursuzluklarını ortaya koyuyor bu
Pembe disaridan narin gibi gorunur ama iceriden tam bir kaya gibidir. Pembeyi seviniz ☺
Çocukluğum pamuk sekerım ayakkabım benı ben yapan renk
#Pembekadınlar özgüvenli duruşlarıyla dikkat çekiyor
Pembe renk tüm olumlu hoş şeyleri temsil ediyor bence her şeydir pembe 🌸💗
Elidor kulkanıyorum kepeklerim vardı şimdi yok fiyatıda uygun tavsiye ederim
Kadın ruhu gücü dışardan narin gürünsede içinde güçlü bir ben var pembe bunu hisetiriyor
Pembe bazen yırtıcı bazen cekici bazen kedi yavrusu gibidir🙄☺️
Pembe tabikide saçlarımı çok ma çok güzel yapıyor sacim yağlı olmasına rağmen tavsiye ederim
Pembe cekci ve goz alıcıdır senın fark edılmenı saglar
Sizler hep pembislere yapın kiyaginizi bakalım 🙂🙂
Pembe , kadınların güçlü ama aynı zamanda narin olabileceğini anlatır 💕
Pembe naif ve güzelliktir. Çok çok başka bir renktir.
#PembeKadınlar çok doğal. Bu özellikleri bana ilham veriyor
Pembe güzeldir güzel olmasına ama cinsleri renklerle ayırmak bana oldum olası itici gslmistjr
Pembe en sevdiğim renkdir. Pembe ruj, pembe kıyafet❤
hiçbi özelliği ilham vermiyo
Kadınlar değer görmeyi gerçekten hak eden insanlar
Pemba nedir pamuktır nedir
bir kadına en çok yakışan renk top pembe özellikle
Güçlü kadınların rengi pembedir. Pembe her kızın küçüklükten başlayan aşkıdır
Elidor sadece kadınlar değil erkekler de çok kuvvetli
Elidorun tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Vazgeçilmez gerçekten
Pembeyi kadınla bağdaştırmak bile cinsiyetçilik değil mi?
Pembe nedir abi ne alaka pembeyi herkes kullanabilir abicimm
#pembekadınlar kendini bulup kendi gibi olmasıyla ilham veriyor
Pemve kadınların bana hayalperes ve mutlı oldukalarını düşündürüyo
Elidor güzel marka askerde hep elidor verirlerdi bize 😅
Pembe sadece cennet mahalesinde güzeldi bir pembe panterde🚬
bir farklılığı yok bence diğer renkler gibi bir renk
saçlarındaki koku herseye yetiyo zaten. baş döndürücü
Güçlü duruşlarıyla 🌹 kendilerine değer vermeleriyle 🍾
Pembe özgürlüktür, pembe hayallerine koşmak, sınır tanımamak ve kendi yolunu çizmektir.
'pembe kız rengi, pembe giyilir mi?' tarzı söylemlerde bulunan insanlara inat pembeyiz!
En iyi özelliği bence güçlü durması. Zaten pembe renk yeter yani diyecek başka birşey bulamıyorum.
Hemen, #PembeKadınlar etiketiyle görüşünde pembe kadınların sana ilham veren özelliğinden bahset,
Pembe saçlı kızlar hani böyle turuncumsu hafiften bir adım öndedir 👍👍