Saç Bakım Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3051 Görüş yazarak hediye kazanma zamanı! #PembeKadınlar hangi özelliği ile sana ilham veriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 81 kişi beğendi
Bayanizmm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Profil fotoğrafımda sizin için pembeyi tercih ettim 0 0 Yorumla
Allcides Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kadınların pembe, erkeklerin mavi ile bağdaştırılması çok basit ve saçma bi’ düşünce. 0 0 Yorumla
by_doktor_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Teşekkürler Elidor Miss Claire dergisinin Haziran ayında da devam 0 0 Yorumla
falcinizz_melih34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Pembe direk çocukluktur bence ve saflik oluyor zten 0 0 Yorumla
emre_0606 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl hediye nedir? bana da verin bir hediye bende istiyorum 0 0 Yorumla
rumuzn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Pembe benim için çocukluğum, masumiyet 😇 ilk hayallerim geçmiş anılardır ☺️ 1 0 Yorumla
Nicckname Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Rengin önemi yok ama başarılı bir çalışma tebrikler 0 0 Yorumla
kuzgunun_gölgesi34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bana ilham veren yine benim. Soydaşlarımla da gurur duyuyorum 0 0 Yorumla
cem1cem Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Pembe, doğumuyla birlikte cinsiyet rengi. Narin naif soft 0 0 Yorumla
ayşebyk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl kendi ayaklarının üzerinde duran öz güvenli kadınlar 0 0 Yorumla
1centilmen34 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Kadına hayattaki yerini kazandırabilmişse pembe alkışlamak kalır bize de 👏 0 0 Yorumla
SapıkHayalet Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Gözlerinin rengi, sesinin ahengi, ve egzotik gülüşü bana ilham veriyor 0 0 Yorumla
ous-kan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Otoriterliği ne istediğini bilen kadınlar her zaman bana ilham verir 0 0 Yorumla
küçükatlas Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Pembe: pembe en çok pamuk şekerde severim tatlı renk😇 2 0 Yorumla
erkangrbz Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Bana ilham veren #Pembekadınlar Anadolu kadınları güçlü ve gururlu. 0 0 Yorumla
kkrrizantem Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl varlığı yeter be saçları o kadar da önemli degil bunu demek istiyorsan =) 0 0 Yorumla
Bircan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Aleyna olmak istediğimde pembe olmak istediğimde hep çocuk oldum 1 0 Yorumla
bersannn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ben anlamam renkten dünya kadınlar gününüz kutlu olsun güzel olsun herşey de önemli değil gerisi 0 0 Yorumla
baybars15 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hiçbir vasfı bana ilham falan vermiyor, pembeden de nefret ederim!! Ne pembeymiş arkadaş!! 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Pembe bir çok kadına çok yakışıyor 🤓#PembeKadinlar 0 0 Yorumla
adalixxx Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Kadının rengidir pembe doğduğu gün karşılaşır pembeyle 0 0 Yorumla
Secildederler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence pembe pembedir yani fazla abartacak bişey yok 😄 1 0 Yorumla
Canyildirim66 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl #PembeKadınlar etiketi hoş, ama bence lila da olabilirdi 😁😁 0 0 Yorumla
Hayalzehra Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl #pembekadınlar hic sevmem aslinda mavi ve lacivert asigiyimdir KizlarSoruyor sevdirdi🤗 1 0 Yorumla
Dattirdat Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl alanına, stilimize, eşyamıza vs severek taşıdığımız pembe; biz kadınların enerjisini yansıtıyor aslında 1 0 Yorumla
mavimavi9090 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Pembe benim için çocuksu bir ruh temiz bir kalp demek pembe denince pamuk şeker gibi mutluluk verici şeyler geliyor aklıma 1 0 Yorumla
xwonderr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl #pembekadınlar Pembe güzellik ve zerafet olduğumu kadar saflık ve masumluk göstergesidir kadınlar da pembe aşığıdır 1 0 Yorumla
Nisan1979 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Pembe özgürlüktür, hayal etmek ve hayallerını yasamaktır Çocuk olmak her yasta pembe ıle mumkun olsa gerek 1 0 Yorumla
Petricorrr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Pembe kadınlari narin ama yeri geldiğinde çok güçlüdürler 0 0 Yorumla
seksimaymuns Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Pembeeeeeeee en sevdigim renk essiz disilllll tatli ve sicakkkm 0 0 Yorumla
sotarin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl #PembeKadınlar özellikle hiçbir özelliği ile ilham vermiyor 0 0 Yorumla
Mado_34 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl #pembekadinlar bir çok kişinin kullandığını gördüm etkisi çok iyi baya etkili 0 0 Yorumla
Magic-fingers Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Şeker olmalarıyla pembe tatlı bir renk pembe seven kızlarda tatlı oluyor 0 0 Yorumla
Yalnızadam_71 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Pembe pozitif enerjı demek, hem göze hm kalbe hitap eder 0 0 Yorumla
Sohude Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Guzel bir bence olmuş emeğinize sağlık paylaşım için 0 0 Yorumla
1982yearDead Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Pembe diğer renkler gibi nornal bir renk yapmış siniz kız rengi 0 0 Yorumla
Uzunömürlüinsan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Pembe kadınlar bana güçlü duruşlarıyla ilham veriyor. 0 0 Yorumla
İsimsizkullaiii77 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Elidor 💕 aşıgım sana be saçlarım senin sayende mülemmel valla 0 0 Yorumla
trunk Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Kadının pembesi, siyahı, beyazı, kumralı yok. Kimin ne zaman ilham vereceği belli olmaz. 0 0 Yorumla
Erhanyücesoy17 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Her kız pembeyi sever pembe günler aşkınaaa 😊😊😊😊 0 0 Yorumla
Marab Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok fazla ilham verebilirlerdi ama bu konuda cimriler sanki. 0 0 Yorumla
selinay_dml Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Pembe pamuk şekerdir. Onun gibi tatlı ama bir o kadarda alıngan. 2 0 Yorumla
Sıcakkisilik Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl dünyaya toz pembe bakarlar her sorun onlarındır genelde bencilderlir 0 0 Yorumla
nayırnayırolamaz Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Pembe, inatçı kafasının dikine giden çok komusandır :) 0 0 Yorumla
bitterçiklat_10 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kendi ayakları üzerinde durabilen özgür ruhlu kadınlar 0 0 Yorumla
Fatih8751 Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Pembe kadınlarda tartışmasız süper ötesi bir renktir 0 0 Yorumla
tavukk_gotu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kepege karsi etkili hic bir yanini gormedim fasa fiso geldi bana malesef durum bu 0 0 Yorumla
bigtiddygothgf Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl pembeyi sevmiyorum ve pembe kadınlar etiketi de bayağı saçma herkes kendini pembe görmüyor 2 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kadının her hali ilham kaynağıdır bakmayı değil görmeyi bilene 0 0 Yorumla
monçi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 +1 yıl pembe kadınlar her daim çekici ve cezbezicidirler iyiki varsınız😊😉 0 0 Yorumla
ibrahimtr34 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Konuşurken yaptıkları jest ve mimikler benimde konuşmam için aşırı ilham veriyor 0 0 Yorumla
Shshshshdhw221 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Pembe bana dünyanın daha yasanilabilir ışıltı verebileceği ıılhami ni veriyor #Pembekadinlar 2 0 Yorumla
Srkn1423 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Elidor cidden saçları pamuk gibi yapıyor kokularıda hoş 0 0 Yorumla
ƘíηgAятнυя Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl çalışkan olmaları mesela dardanel de 1000 kadın çalışan var 0 0 Yorumla
Kerimkucuk95 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl #PembeKadınlar Pembe Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlu olsun 0 0 Yorumla
MihrimaahHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Doğal ve anlık olmalarıyla #PembeKadınlar bana ilham veriyor 1 0 Yorumla
asilkurt49 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl Pembe bir renktir 😊 Kadınlara yakıştırdığım en güzel renkler arasındadır Pembe renk 🙂 0 0 Yorumla
Sevvvvvvvvvvvvv Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Keske avrupadada olsa turkiyedeki sampuanlara bayiliyorum 2 0 Yorumla
trainerchess Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl #pembekadınlarPembe membe bırakmadılarÜlkece rengimiz siyahUmarım daha da karartmazlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
Profil fotoğrafımda sizin için pembeyi tercih ettim
Kadınların pembe, erkeklerin mavi ile bağdaştırılması çok basit ve saçma bi’ düşünce.
Teşekkürler Elidor Miss Claire dergisinin Haziran ayında da devam
Pembe direk çocukluktur bence ve saflik oluyor zten
Beğendim 👍 saçları yumuşacık ve kolay şekil alıyor
hediye nedir? bana da verin bir hediye bende istiyorum
Pembe benim için çocukluğum, masumiyet 😇 ilk hayallerim geçmiş anılardır ☺️
Rengin önemi yok ama başarılı bir çalışma tebrikler
Bana ilham veren yine benim. Soydaşlarımla da gurur duyuyorum
Pembe, doğumuyla birlikte cinsiyet rengi. Narin naif soft
kendi ayaklarının üzerinde duran öz güvenli kadınlar
Kadına hayattaki yerini kazandırabilmişse pembe alkışlamak kalır bize de 👏
Gözlerinin rengi, sesinin ahengi, ve egzotik gülüşü bana ilham veriyor
Otoriterliği ne istediğini bilen kadınlar her zaman bana ilham verir
Pembe: pembe en çok pamuk şekerde severim tatlı renk😇
Bana ilham veren #Pembekadınlar Anadolu kadınları güçlü ve gururlu.
varlığı yeter be saçları o kadar da önemli degil bunu demek istiyorsan =)
Aleyna olmak istediğimde pembe olmak istediğimde hep çocuk oldum
Ben anlamam renkten dünya kadınlar gününüz kutlu olsun güzel olsun herşey de önemli değil gerisi
Hiçbir vasfı bana ilham falan vermiyor, pembeden de nefret ederim!! Ne pembeymiş arkadaş!!
Pembe bir çok kadına çok yakışıyor 🤓
#PembeKadinlar
Kadının rengidir pembe doğduğu gün karşılaşır pembeyle
Bence pembe pembedir yani fazla abartacak bişey yok 😄
#PembeKadınlar etiketi hoş, ama bence lila da olabilirdi 😁😁
#pembekadınlar hic sevmem aslinda mavi ve lacivert asigiyimdir KizlarSoruyor sevdirdi🤗
alanına, stilimize, eşyamıza vs severek taşıdığımız pembe; biz kadınların enerjisini yansıtıyor aslında
Pembe benim için çocuksu bir ruh temiz bir kalp demek pembe denince pamuk şeker gibi mutluluk verici şeyler geliyor aklıma
#pembekadınlar Pembe güzellik ve zerafet olduğumu kadar saflık ve masumluk göstergesidir kadınlar da pembe aşığıdır
Pembe özgürlüktür, hayal etmek ve hayallerını yasamaktır Çocuk olmak her yasta pembe ıle mumkun olsa gerek
Pembe kadınlari narin ama yeri geldiğinde çok güçlüdürler
Pembeeeeeeee en sevdigim renk essiz disilllll tatli ve sicakkkm
#PembeKadınlar özellikle hiçbir özelliği ile ilham vermiyor
#pembekadinlar bir çok kişinin kullandığını gördüm etkisi çok iyi baya etkili
Şeker olmalarıyla pembe tatlı bir renk pembe seven kızlarda tatlı oluyor
Pembe pozitif enerjı demek, hem göze hm kalbe hitap eder
Guzel bir bence olmuş emeğinize sağlık paylaşım için
Pembe diğer renkler gibi nornal bir renk yapmış siniz kız rengi
Pembe kadınlar bana güçlü duruşlarıyla ilham veriyor.
Elidor 💕 aşıgım sana be saçlarım senin sayende mülemmel valla
Kadının pembesi, siyahı, beyazı, kumralı yok. Kimin ne zaman ilham vereceği belli olmaz.
Her kız pembeyi sever pembe günler aşkınaaa 😊😊😊😊
Çok fazla ilham verebilirlerdi ama bu konuda cimriler sanki.
Pembe pamuk şekerdir. Onun gibi tatlı ama bir o kadarda alıngan.
dünyaya toz pembe bakarlar her sorun onlarındır genelde bencilderlir
Pembe, inatçı kafasının dikine giden çok komusandır :)
Kendi ayakları üzerinde durabilen özgür ruhlu kadınlar
Pembe kadınlarda tartışmasız süper ötesi bir renktir
Kepege karsi etkili hic bir yanini gormedim fasa fiso geldi bana malesef durum bu
pembeyi sevmiyorum ve pembe kadınlar etiketi de bayağı saçma herkes kendini pembe görmüyor
Kadının her hali ilham kaynağıdır bakmayı değil görmeyi bilene
pembe kadınlar her daim çekici ve cezbezicidirler iyiki varsınız😊😉
Konuşurken yaptıkları jest ve mimikler benimde konuşmam için aşırı ilham veriyor
Pembe bana dünyanın daha yasanilabilir ışıltı verebileceği ıılhami ni veriyor #Pembekadinlar
Elidor cidden saçları pamuk gibi yapıyor kokularıda hoş
çalışkan olmaları mesela dardanel de 1000 kadın çalışan var
#PembeKadınlar Pembe Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlu olsun
Doğal ve anlık olmalarıyla #PembeKadınlar bana ilham veriyor
Pembe bir renktir 😊 Kadınlara yakıştırdığım en güzel renkler arasındadır Pembe renk 🙂
Keske avrupadada olsa turkiyedeki sampuanlara bayiliyorum
#pembekadınlar
Pembe membe bırakmadılar
Ülkece rengimiz siyah
Umarım daha da karartmazlar