Bana ilham veren #PembeKadınlar Nenehatunlar, Şerife bacılar, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli makbule ve Sabiha Gökçen gibi kurtuluş savaşında sadece gücünü değil canını ortaya koyan kadınlardır.
Pembe sadece kadınlara özel bir renk olmamalı bence. Dünya tarafından kabul edilmeli. Nasıl siyah sadece erkekler için değilse pembe de kadınlar için olmamalı. Pembe candır :)
Kimse pembe görünüşümüze aldanmasın aslında biz hem Ponçik hem de güçlü #PembeKadınlar' ız. Mücadele etmekten asla vazgeçmeyiz, bu yüzden pembenin gücü adına her türlü savaşa hazırız. 🙂
Benin icin pembe cok sey ifade ediyor. Fakat en cok Guclu ve kendi ayaklari ustunde Duran , insanlarin "yapamazsin" dedigine aldirmadan her seyi yapan Guclu KADINLARDIR. #pembeyebirdesimdibak
Yeri geldiğinde narin, yeri geldiğinde çok güçlü olabiliyoruz. Bu da bizi çok özel yapıyor bence. Hem naifliği hem de gücü ile #PembeKadınlar herkese ilham oluyor
Pembe çoğ kişiye göre kız rengi diye geçerken pembe aslında güç demektir kurulan hayallerin gerçekleşe biliceğine ilham dır pembe kız rengi diil gücümüzün rengidir.
Pembe zarifligi ve narinligi ifade eder bayanlarda zarif ve narin oldukları için pembe onlara çok yakışıyor demem o ki pembe demek kadın demek kadın demek pembe demektir.
#PembeKadınlar güzeldir, saftır. Bu saf görüntünün ardında yatan dobralıklarıyla bana ilham oluyorlar. Ve onları gördükçe vay be ne güçlü kadınlarımız var diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
pembe benim gözümün önüne tütülü elbise giymiş küçük bir kız çocuğunu getiriyor.
Saf, temiz, neşeli ve cıvıl cıvıl.
Pembe; narindir, zariftir, güzeldir, saftır. Aynı zamanda kadının gücü, başarısı, mücadelesi ve zaferidir. #PembeKadınlar narindir zariftir güzeldir..
Pembe kadının ne kadar kibar narin olduğunu ama bir o kadar da güçlü olduğunun göstergesidir.(aklıma bide pembe panter gelir😂.)
Kadınlar ahhh kadınlar ne onlarla ne onlar siz ama en iyisi işin düştüğünde yanımda olan kadınları seviyorum;)
Bu kadar yorumun arasından tek biri secilipte şampuan mi kazanacakPempe benim için kiz çocuğunu simgeliyor
Pembe; ruhumuzun enstrümanı gibidir. Pembe zerafettir. #PembeKadınlar ile iyiki kadınım ve güçlüyüm💪
#pembekadınlar pembe güzel narin kadına daha ayrı bir güzellik veren renktir pembe renk herşeyi farklı ayrı ve özel kılar
Bana ilham veren #PembeKadınlar Nenehatunlar, Şerife bacılar, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli makbule ve Sabiha Gökçen gibi kurtuluş savaşında sadece gücünü değil canını ortaya koyan kadınlardır.
Pembe sadece kadınlara özel bir renk olmamalı bence. Dünya tarafından kabul edilmeli. Nasıl siyah sadece erkekler için değilse pembe de kadınlar için olmamalı. Pembe candır :)
Pembe bence güçlü ve ayakta durmayı bilen nerede nasıl davranacağını bilen korkusuz kadınların rengidir güzelliğin ve asaletin
Pembe içimdeki çocukluktur, masumluktur, Pembe ilhamdır.
Severken pembedir hayat mesela, bundandır zaten severken kötü düşünemez insan. öylede masumdur pembece... #PembeKadınlar
Kimse pembe görünüşümüze aldanmasın aslında biz hem Ponçik hem de güçlü #PembeKadınlar' ız. Mücadele etmekten asla vazgeçmeyiz, bu yüzden pembenin gücü adına her türlü savaşa hazırız. 🙂
Benin icin pembe cok sey ifade ediyor. Fakat en cok Guclu ve kendi ayaklari ustunde Duran , insanlarin "yapamazsin" dedigine aldirmadan her seyi yapan Guclu KADINLARDIR. #pembeyebirdesimdibak
pembe yerine kırmızı rengi tercih etsem olurmu kadınlarda ben kırmızı s3viyorum
Kadınlar her daim güçlü olmalarıyla bana ilham vermişlerdir hep.
Pembe her zaman bayanların sevdiği ve tercih ettiği bir renktir
Pembe yumuşak umut dolu hayat dolu bir renk bnce😊💕
pembe rengine normalde de bayılıyorum. pozitif bir enerji veriyor @PembeKadınlar
Pembe kadınlar bana güçlü duruşlarıyla ilham veriyor.
#pembekadınlar cinsiyetçi yaklaşımlardan vazgeçildiği zaman daha güzel bir dünya olacak..
Sınırsız ve özgür bir okadar güçlü @Elidor lanma vakti 😂
Seksi gülümsemeleri benim çççççoooook çççççoooook çççççoooook hoşuma gidiyor
Pembe rengi pek sevmem ve cinsiyetçi yaklaşımından da hiç hoşlanmadım
Aslinda pembe guzel renk ama ben pek hoşlanmıyorum 🤷♀️🤦♀️
Pembe saflıktır temizliktir en sevdiğim renktir😊😊🤗🤗
yazı için çok teşekkür ederim çok başarılı bir yazı olmuşş
Pembe iyimserdir
Pembe özgürdür
Pembe masumdur
Pembe narindir kadınsıdir. Kadın gücünü temsil eder bana göre pembe. Pembeyi çok sevin
Pembe benim için candır küçüklükten beri sevdiğim renktir kalemlerim silgilerim
Pembe giyenen kadınlar, bence daha sıcak, daha sempatik, daha bir kadınsı oluyor
Kullandım gerçekten çok güzel, kokusu bana ilham veriyor
Kadınlar inatçı, erkkekler gibi değil. Ben bayılıyorum bu duruma
Pembe kadının rengimidir sadece pembeyi erkek giymezmi
#PembeKadınlar kadınlar gününüz kutlu olsun prensesler
#PembeKadınlar renklerle güzelleşen değil, her rengi güzelleştiren harika insanlardır.
pembe kadına yakışan ve onu sembol eden en nadide renk kesinlikle...
#PembeKadınlar
Bakım şart ama bakımda kaliteli ve kullanışlı ürünler le olur
#PembeKadınlar özgür ruhludur, fark edilir bireylerdir. Hayata hep pozitif bakarlar.
#PembeKadınlar pembe biz kadınlar için çok şeyi ifade eder temizlik saflık fedakarlık ifade eder
Pembe naif pozitif bir renktir en çok da Elidor a yakışır
#pembeKadınlar
Pembeeee ve lilaaaaaa ikiside kadın rengi sevimliliğin 1 numaralı renkleriii🥰🥰
Deri kaşıntısı ve kepeği önlüyor teşekkürler #elidor
Elidoru bende kullaniyorum bence cok basarili , gun icinde saclarimi yumusacik hissediyorum ve bu beni mutlu ediyor
Pembe zarafetliktir. Zarafet göze batmak değil, akılda kalmaktır. Şaçımızla göze batmak değil saçımızla akılda kalmak gerekir 👌🏻
Ne renk olursa olsun dünyanın en zor mesleği olan anneliğin bahşedildiği kadın ve tüm anne adayları dünyanın en güçlü varlıklarıdır
Pembe her ne kadar narin ve zarif dursa da aslında bir o kadar da güçlüdür. Ve kadınları simgeleyen en güzel renktir.
8 Mart dünya kadınlar günü kutlu olsun kadınlar allahın emaneti dir kadın anne dir kadın kardeşdir candır canandır kadın yuvadır iyiki varsınıx
#pembekadinlar
Altinda cok guzel calismalar duyuyor ve görüyorum hepinizi en içtenlikle tebrik ediyorum iyiki varsiniz
UV teknolojisi ile yumuşak kapliyarak güçlendirir benim bildiğim UV teknolojisi strelizasyonda kullaniliyor 🤣🤣🤣🤣
Yeri geldiğinde narin, yeri geldiğinde çok güçlü olabiliyoruz. Bu da bizi çok özel yapıyor bence. Hem naifliği hem de gücü ile #PembeKadınlar herkese ilham oluyor
Pembe çoğ kişiye göre kız rengi diye geçerken pembe aslında güç demektir kurulan hayallerin gerçekleşe biliceğine ilham dır pembe kız rengi diil gücümüzün rengidir.
Pembe zarifligi ve narinligi ifade eder bayanlarda zarif ve narin oldukları için pembe onlara çok yakışıyor demem o ki pembe demek kadın demek kadın demek pembe demektir.
Pembe çoçukluktur, sevgidir, saftır, mutluluktur, heyecandır... Küçüklerin barbie bebeğidir pembe.
Pembe insana ufaktan bir gülümseme bırakır.
#pembekadınlar farklıdır..
#PembeKadınlar güzeldir, saftır. Bu saf görüntünün ardında yatan dobralıklarıyla bana ilham oluyorlar. Ve onları gördükçe vay be ne güçlü kadınlarımız var diyorum.
#PembeKadınlar güçlü olması ile bana ilham veriyor 🌺
Elidor bu sefer yanlış kampanya yapmış kırmızı veya siyah olsa çok ses getirirdi
Pembe renk çocuklara yakışıyor bence. Kırmızı veya siyah hep daha seksi gelmiştir bana
Kadın asi bir canlıdır ve bu asaleti sadece iki renkle meydana çıkartabilir pembe ve siyah.
Pembe nedir pembe kadındır pembe nadirdir pembe zevktir
Elidor tek geçer ❤️Saçlarımı mükemmel yapıyor, kokuları da ayrı bir güzel.