Pembe kadında gücü temsl etmeli. Varoluşu Bende varım demeyi erkek egemenliğine başkaldırıyı temsil etmeli pembe. Pembe eşitlik demek paylaşım demek olmalıve hayat eşit paylaşılmalı
#pembekadinlar pembe giyinmekle özgürlüğünü ortaya koy, ruhunu dinlerdir kendini özgür hisset pembeyle kendini kadın gibi hisset. her pembe giydiğinde kendini canlı ve dokunulmaz hisset.. pembe ile hayallerine ulaş..
Pembe kadını daha genç daha taze gösterir. Hele iç çamaşırında pembe uçurur biz erkekleri... Pembe güçtür güzelliktir sexyliktir. Dünya kadınlar gününde siz #PembeKadınlar ı kutluyorum öpüyorum. 😎
Pembe benim için tatlı nazik poncik bir kadını ifade eder çiçeksi meyveli kokuları sıkıp gozumu kapatınca gözümün önünde pembe rengi canlanir çok hoş ve sevimli bir renk
Pembe narin zarif ve aynı zamanda güç ve cesaretin rengidir. Pembe seven kadınlar sadece narin olmak zorunda değiller hem narin hem ceraretli hem de başarılı kadınların rengidir.
#PembeKadınlar benim için özgüven veriyo enerji mutluluk veren bir ton ve bunun etkisinin elidorun pembe serisini kullanmak demek tam olarakta bunları yaşamak demek 💕 o yüzden pembenin hayatımda ki yeri diyebilirim
Pembe renk kadınların doğasında ruhunda var , çoğu kadın kendini pembede daha mutlu huzurlu hisseder. Bu süreç çocukluk aşamasından tütün hayal ettiği ev düzenine kadar devam edip saç tellerine kadar uzanır. Pembe Kadının Doğasında Güzel #Pembe
Bana ilham veren #PembeKadınlar Nenehatunlar, Şerife bacılar, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli makbule ve Sabiha Gökçen gibi kurtuluş savaşında sadece gücünü değil canını ortaya koyan kadınlardır. Nokta dağılın..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
#Pembenarindir algısını aklıma bile getirmemesiyle mesela
Pembe renk kadınların rengidir ve masumluğu simgeliyor bence
Ekstrem renkleri severim, pembe de ayrıca ilgimi çeker.
Pembe işte altı üstü bir renk fazla abartmayalım 😄
Hanımların saçları nârindir en güzel en iyi şekilde bakım yapmalılar.
ben beğenmiyorum şahsen , kırmızı ya da siyah güzel
Bence Pembe yerine Erguvan'ı kullanın. Hem İstanbul'un simgesi, hemde asaletin rengidir Erguvan
Biz pembenin gücüyle parlayanlarin; sevdalilariyiz. :)
#PembeKadınlar her zaman çılgın yaşarlar özellikle saçları #PembeKadınlar
Pembe kadında gücü temsl etmeli. Varoluşu Bende varım demeyi erkek egemenliğine başkaldırıyı temsil etmeli pembe. Pembe eşitlik demek paylaşım demek olmalıve hayat eşit paylaşılmalı
#PembeKadınlar
Her şeye rağmen ayaklarının üzerinde dimdik durabilir.
saçlarını yumuşak bir şekilde kaplayarak güçlendirir.
Hiç kimsenin önyargısına takılmayanlara bayılıyorum.
Bilmem onlar hangi özelliğiyle ilham vermek isterlerdi?
Pembe çocukluktur, ben desteklemiyorum bu pembe aşkını
Pembe renk masum hissettiriyor. Giyince kendimi daha neşeli hissediyorum aynı zamanda💖
Pembe güzel bir renk kadınlara bütün tonları yakışıyor gerek kıyafet olsun gerek aksesuar olsun
#pembekadinlar pembe giyinmekle özgürlüğünü ortaya koy, ruhunu dinlerdir kendini özgür hisset pembeyle kendini kadın gibi hisset. her pembe giydiğinde kendini canlı ve dokunulmaz hisset.. pembe ile hayallerine ulaş..
Pembe bana göre masumiyet demek ve masumiyeti ilham veriyor
Pembeyi bu kadar çok tercih etmenizin sebebi, içinizin de pembe olması mıdır? :G
Tüm kadınların dünya kadınlar günü şimdiden kutlu olsun
Pembe sevmem. Kadınların renginin pembe olarak algı dağıtılmasını da hoş bulmuyorum
mavisi bana daha çok uyar. pembe sanki bayan rengi (:
Pembe kadını daha genç daha taze gösterir. Hele iç çamaşırında pembe uçurur biz erkekleri...
Pembe güçtür güzelliktir sexyliktir.
Dünya kadınlar gününde siz #PembeKadınlar ı kutluyorum öpüyorum. 😎
Pembe rengi sevmem ben acun ılıca gibi siyah seviyorum
Pembe kurdele 🎀 kanserle savaşan kadınların sembolü... kim demiş pembe narindir👊🏻👊🏻👊🏻
#pembekadınlar ışıltılı saçlarıyla özgüven kazanacaklar
Pembe hem cocuksu hem özgürlugu cagrıstıran hem de hayallerımızı tetıkleyen bır renk, cok olumlu duygular verıyor bana. Hep sevmişimdir.
Pembe diyince aklıma Cennet Mahallesindeki pempe gelir, kupekler ve feratlar giremez.
#PembeKadınlar
Pembe aşktır pembe sevgidir pembe hayaldir pembe umutdur pembe inanctir pembe güçtür pembe özgürlüktür pembe hayatimin bir vazgecilmezdir🌸💖💖
Bende hediye istiyorum merak ediyorum bu ovuldugu kadar var mı :)
#Emirhancankir1
Pembe benim için tatlı nazik poncik bir kadını ifade eder çiçeksi meyveli kokuları sıkıp gozumu kapatınca gözümün önünde pembe rengi canlanir çok hoş ve sevimli bir renk
Pembe renk, hepimizin içinde çocuğun tatlılığını ve masumiyetini temsil eder... Neon pembe hırkamı giyince müthiş hissediyorum pelerin gibi olmazsa olmazım #pembekadınlar 💕💕💕
Pembe narin zarif ve aynı zamanda güç ve cesaretin rengidir. Pembe seven kadınlar sadece narin olmak zorunda değiller hem narin hem ceraretli hem de başarılı kadınların rengidir.
#PembeKadınlar benim için özgüven veriyo enerji mutluluk veren bir ton ve bunun etkisinin elidorun pembe serisini kullanmak demek tam olarakta bunları yaşamak demek 💕 o yüzden pembenin hayatımda ki yeri diyebilirim
Pembe renk kadınların doğasında ruhunda var , çoğu kadın kendini pembede daha mutlu huzurlu hisseder. Bu süreç çocukluk aşamasından tütün hayal ettiği ev düzenine kadar devam edip saç tellerine kadar uzanır. Pembe Kadının Doğasında Güzel #Pembe
#PembeKadınlar güclüdür, zekidir, narindir ve kisacasi herseydir♥️
Pempe görünüşü güzel şeker bir renk olduğu için kadınlara yakışıyor...
#PembeKadınlar bana ilham vermiyor
#FedakarKadınlardan İlham Alıyorum💪🏻
#PembeKadınlar veya sadece kadınlar aslında farketmez. her rengiyle güzeldir kadınlar.
Kadınlarda favori renk diyemem ama bazen tatlı olabiliyor :)
Bence pembe tek kadına özgü birk reng değildir. Mavi renkte bir kadına özgü renktir 🤚
#PembeKadınlar naif ve her ortama uyumlu pembiş rengini taşıyan kadınlardır.
Yanaklarımız dudaklarımız pembe çiçekler pembe kadınlar pembe #PembeKadınlar
Pembe kadınların bana ilham verdiğinide nerden çıkardın
#PembeKadınlar Teşekkürler. Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun :))
Koku
Cesaret
Sevme Sekilleri
Tutkulari
En onemlisi Kadın olmaları❤❤❤
Pembe aslinda cok bebeksi ya da bebekçe gorunebilir ama aslinda icinde ask mutluluk sevgide vardir
Pembe kadını özel güzel kılan bir renktir cesaret veriri♥️🌼
#PembeKadınlar bu etiket bana çok cinsiyetçi geliyor
Bana ilham veren #PembeKadınlar Nenehatunlar, Şerife bacılar, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli makbule ve Sabiha Gökçen gibi kurtuluş savaşında sadece gücünü değil canını ortaya koyan kadınlardır. Nokta dağılın..
Saçları zarif ve doğallıkları güler yüzleri... vs...
Her hay farklı şampuan alıyorum ben. Bu ay da bunu alıcam.
(Şaka değil)
Pempe iyidir ya cennet mahallesinde biraz kötüydü ama genel olarak iyidir 😂😂😂😂😂😂😂
Pembesiz hayat düşünemiyorum pembe olmasaydı renkler eğlenceli olmazdı diye düşünüyorum
Güzellikleri ile ve cıvıl cıvıl Hayat Bolu olduklarıyla
belirgin bukleler yeşil saç kremi de olur mu :) ben ona baya aşığım ve onsuz yapamam da 😻 şu an bitti ve gratis Watsons lar kapandı ağlıycam djjxjxj
Pembe her zaman kullandığım bı renk diyemem ama sonunda pembenin eziklik ya da küçük kız rengi olmadığının ifade edilmesi güzel
Pembe yi güzel yapan kadına yakismasidir başka hiçbir yerde o kadar güzel durmaz pembeyi seven kadın da bı başkadır
Pembe tatlı, naif, zayıf bir kadın rengi olarak görülürken bence pembe güç ve sevgiyi temsil ediyor, bence pembe güçtür ve kadınlar güçlüdür 💕