#pembekadınlarPembe bir tek bana mutluluk vermiyor herhalde. Çok özel bir renk kadınlar gibi. Tabi ki cinsiyetçi yorum olmasını da arzu etmem abimi n lembw sweati var normal bir durum buuu
Pembe masunmdur pembe gucludur biz kadinlar her seyi yapacak gucteyiz#Pembe Kadınlar guclu pozitif basarili neseli ozguvenli kadinlardir biz Kadinlar hep birlikte gucluyuz😊
Bana ilham veren #PembeKadınlar Azize hatun , Halide Edip Adıvar , Kara Fatma, Nene Hatun Şerife Bacı ve adını sanını şanını bilmediğimiz nice savaş kahramlarıdır #Hükümdar
Pembe beyindir pembe güçtür annedir eş kız kardeştir güçtür sevgidir saygıdır kadın ve en değerlidir Allah başımızdan eksik etmesin onlar olmazsa bu Dünya çekilmez
Pembe benim için aşktır, ilk okul zamanlarından gelen çocuksu hayallerime ev sahipliği yapmış renktir. Silgilerim, kalemlerim, defterlerimdir. Pamuk gibi, berrrak, tertemiz hayallerimdir. Pembe çocukluğumun rengidir. 🙋♀️🌸🦄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
Yaz geliyor derken elidor ile yaza hazırlanmakta başka bir keyif gerçekten.
#pembekadınlarPembe bir tek bana mutluluk vermiyor herhalde. Çok özel bir renk kadınlar gibi. Tabi ki cinsiyetçi yorum olmasını da arzu etmem abimi n lembw sweati var normal bir durum buuu
Pembe masunmdur pembe gucludur biz kadinlar her seyi yapacak gucteyiz#Pembe Kadınlar guclu pozitif basarili neseli ozguvenli kadinlardir biz Kadinlar hep birlikte gucluyuz😊
Bana ilham veren #PembeKadınlar Azize hatun , Halide Edip Adıvar , Kara Fatma, Nene Hatun Şerife Bacı ve adını sanını şanını bilmediğimiz nice savaş kahramlarıdır
#Hükümdar
Pembe beyindir pembe güçtür annedir eş kız kardeştir güçtür sevgidir saygıdır kadın ve en değerlidir Allah başımızdan eksik etmesin onlar olmazsa bu Dünya çekilmez
#pembekadınlar benim için her zaman özgünlük olmuştur. ayakta kalmayı temsil ediyor
ruhumu dinginleştirip çocuksu hissettiriyor enerji veriyor
Pembe benim için aşktır, ilk okul zamanlarından gelen çocuksu hayallerime ev sahipliği yapmış renktir. Silgilerim, kalemlerim, defterlerimdir. Pamuk gibi, berrrak, tertemiz hayallerimdir. Pembe çocukluğumun rengidir. 🙋♀️🌸🦄
Feministliğin ağır bastığı bir renk gibi geliyor bana
#pembekadınlar güçlü ama bir o kadarda naif demektir
#PembeKadınlar renklere gerek duymaz. her kadın ve her insan birden fazla rengin birleşimidir.
#PembeKadınlar bana bir podyum üzerinde hayalleri gerçekleştirmeleriyle ilham veriyor.
Pembe hem kırmızı gibi ateşli hemde beyaz gibi saf ve masumdur.
Pembe kadinlar kirmizi kadinlar diyerek ayrim yapmiyorum nefes aliyormu ona bakiyorum😜🤣🤣
bu ürünü ben hala kullanıyorum tavsiyedde eder inanmayana resiminide atarım deneyin kokusuda güzel.
valla feminenlikleri şirinlikleri dişilikleri tatlılıkları ile ilham verirler bana :D
iki tane kadınla yaşadığım için biliyorum ne demek olduğunu
Coşkulu bir renk kadınlara yakışıyor erkeği de enerjisini artırıyor ❇️❇️❇️
Himmm bence bebebekelrr an nefret eetivim renk pembe bide şampuani kremi cikmisMavi mor siyah varken niye pembe
#PembeKadınlar canlı, hayat dolu ve sade. Bu özelliğiyle ilham veriyorlar bana 🌺
Pembe çok sevdiğim bir renk değil. O yüzden pembe kadınlar hakkında fikrim yok 🙂
pembenin herhangi bir anlamı ifade ettiğinii düşünmüyorum
Özgürlükkk!!! 🤩🤩❣️ Her kadın özgürdür, özgür olmalıdır
#PembeKadınlar hayatta erkek egemenliğine karşı koymaları bana ilham veriyor.
erkeği soyup soğana çevirerek zekasıyla ilham veriyor...
Bana göre pembe masumiyettir hayaldir masaldir içindeki çocuktur...
#pembekadınlar içlerindeki çocuğu saklayan cıvıl cıvıl kadınlardır.
Pembe aşkın, ve tutkunun rengi. Bana göre ruhumu simgeleyen en tatlı renk ✨
pembeyi seviyorum onda hayat buluyorum hele o kokusu aşkımı cezbediyor 🤩💓
Kadınlarımız çok kutsal, yeri gelir ana olurlar, yeri gelir yar olurlar her türlü el üstünde tutulmaları lazım
#PembeKadınlar Yanakları soğuktan pembeleşmiş minik civcivler.
Pembe renk bebek kıyafetlerinde cok guzel göz alıcı birsey😊
her haliyle bu toplumda ayakta durmayı başaran ve başarmaya çalışan kadınlar bana ilham veriyor.
Pembe aslında hiç cazip değil bana göre o yüzden pek ilham veremiyorlar bana 🤷♂️
Ben kırmızı olmayı seviyorum. Narin ama asil ve güçlü 💪🏻
Benim için pembe hayatın yasamanın ne kadar zor olsada yinede hayatın sürprizlerle dolu olduğunu ifade ediyor.
Sıcakkanlılığı ile ilham veriyorlar. İyi varsınız kadınlar 😍
pembe narinliği temsil ediyor bence ve aynı zamanda canlı bir renk olması yönüyle de enerjik bir imajı var :)
Her kadın Pembe hayaller kurar. Bazıları hayatı pembe yaşar bazıları siyaha dönüştürerek yaşar.
#pembekadınlar pembe sadace küçüklüğümüzün rengi değildir. biz pembe hayallerimizi pembesiz bir ortamda yaşayamayız.
renklerin cinsiyeti olduğuna inanmıyorum o yüzden pembeyi kadınsı bir renk olarak görmüyorum
Ancak kadınlara çalışın nasılsa erkekler arap sabunu yine yıkıyor kafasını 😂
pembe kadının saf rengidir. kadınlar narindir onları üzmeyin kırımayın
#PembeKadınlar
ne kızlar var kalaşnikof alıp pembeye boyayacam diyen ne demek pembe narindir :D
Pembe denince aklıma cennet mahallesi geliyor Özür dilerim sjjsnsj
Benim kullandığım hindistan cevizi aromalı kremi bence çok iyi.
Saflık çocuksuluk ve masumiyet çağrıştırıyor 💕#pembekadınlar
Pembelere baka baka toz şeker'e dönüştürüceksiniz bizi az kaldı @KS
#PembeKadınlar a uyuz oluyorum ;) Puan vermezseniz darılırım bak ona göre :))
Pembe kadınları herzaman için bakımlı vede güzel teşekkürler elidor pembe
Beline kadar uzun saçlı kusursuz güzellikte kadınlar #PembeKadınlar
Parfüm ve şampuanın korkusuyla tahrik ve cezbediyor
Bakışlar, saçlar ve de o kendine has teninin kokusu
Pembe elbette kadınlara yakışıyor zarif gösteriyor, ama benim tercihim saçlarda Esmer ve Kumral saçlı olmasıdır.
Kadınların en önemli özelliği, istedikleri erkeği etkileme hatta ayartma yeteneğine sahipler
Sarısın olgun hafif gobekli bayan olsa hayır demem favorım yani
Pembe gönlü güzele yakışır. kadınlar gününüz kutlu olsun yüreği güzel canlar
Niye dünya erkekler günü yok, biz adam değil miyiz?
Ben siyah ruhlu kadınları daha çok severim pembeler fazla naif olur 😂 kırılırlar
baharın ve nesenin simgesi gibi oldu kesinlikle dikkat cekici ve etkileyici :)
Pembenin melankoli rengi olduğunu duyduğumdan bu yanı, pek de ilham vermiyor aslında.