pembe utangaç olduğum zaman yanağımda ki renktir. Pembe küçükken giyindiğim o süslü kıyafetlerin üzerine takılan tokadır. 🎀 Pembe ilk okulda kullandığım kalemin başında ki tüydür. Pembe eteğin altında ki o şirin kilotlu çoraptır. 🌸 Pembe platonik olduğum kişiye çizdiğim kalptir 💞 pembe dudağımda ki renktir 👄 pembe bıkmadan yediğim bayram şekeridir 🍬 pembe hayallerimin de ötesinde.💑 #PembeKadınlar 💘
Bana çocukluğumu hatırlatır o yaşadığımız saf ve temiz günleri en sevdiğin renk ne dendiğinde benim rengim diyebileceğini hissettirdiği bir kelime, pembe.
Pembe, sadece bir renk değil, pembe hayatın anlamıdır. Pembe, tutkudur, heyecandır. Pembe bazen aşk acısına ilaç, bazende aşkın ta kendisidir. Pembe hüzündür, mutluluktur, Pembe çocuk olmaktır, yetişkinliğin birazda olsa unutulup hayatin tadına varmaktır. Yani pembe herşeydir.❤ #PembeKadınlar
Elidor kadınlar için iyi şampuan Çiçektir her bir kadın yeryüzünde Elidor ise Çiçeklerin miss kokusudur Yıkayın saçınızı Elidor ile hergun yayın miss kokunuzu etrafa❣️💐 #PembeKadınlar
Kendime güvenebileceğimi her işten önce kendine güvenmek en güzel velinimettir. Kendine olan inancın tamsa altından kalkamayacağın hiçbir iş yoktur. Kadın isterse olur. Kadın isterse yapar. #PembeKadınlar 🍭🎠
Pembe tatlı olduğu kadar güçlü olduğunu kanıtlayan kadınların rengidir ve biz hep yeri geldiğinde narin ve yeri geldiğinde güçlü olmayı başarabiliriz.✌️💕
Pembe hayata yeniden başlamaktır. yeniden doğuş, pembe giyen bir kadını hafife alma yanılabilirsin.. çünkü her şeyin diğer yüzü farklı olduğu gibi, narin, kırılgan sandığımız şeyler de bizi çok şaşırtabilir.#pembe zarafetin, güzelliğin, masumiyetin, özgürlüğün simgesi. Güçlü kadınlar #pembeKadınlar, sevgiler dünyanın en güzel, güçlü kadınlarına...
En sevdiğim özellikleri dik duruşlarıKolay kolay boyun eğmeyişleriAncak sevdikleri kişiler için herşeyi yapabilmeyi göze almalarıBiraz geç oldu ama olsun :))
Kadınlar candır Bana ilham veren #PembeKadınlar Nenehatunlar, Şerife bacılar, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli makbule ve daha bir çoğu kurtuluş savaşında sadece gücünü değil canını ortaya koyan kadınlardır.
Bazı insanlar pembenin çocuk rengi olduğunu ve biraz daha olgun renkler giyilmesini söylüyor. Pembe bana sadece çocuklar için değil, isterse 30 isterse 50 yaşında olan kişininde giyebileceğini anımsatıyor. İnsan reklamlarda görünce hani neden giyilmesin ki diye düşünmüyor değil.
#PembeKadınlar. Evet, pembe rengi kadınlığı anımsatıyor bu doğrudur, yani çoğu böyle bir göz ile bakıyor ama bu erkeklerin pembe giyinemedikleri anlamına da gelmez. Pembe herkesin rengidir, yaş veya cins fark etmez. Diğer renkler de aynı şekil. Peki pembe benim için ne anımsatıyor? Ne yalan söyleyim, çocukluğumu anımsatıyor. İlk okulda pembe bir okul çantam vardı, pembe olan şeyler genellikle ilk okul zamanımı hatırlatıyor.
#PembeKadınlarBir Kadın, Tutsaklığa bulanmış bir bedeni saran bir Tutku, Kendini bulamayan Duygulara Sevgi, İstediğini bulmak isteyene İlham, Kazanmak isteyen birine Hırs, Her şeyi yerle bir olmuş birine Güç ve onu soldurmayan birine her zaman Pembe ve Hoş bir Çiçektir.
Pembe bana göre bir kadının hem narin yanıdır hem güçlü yanıdır. Duygusallık, hayaller... Hayallerinin peşinden gidip tuttuğunu koparan güçlü kadınlar...
Kadınların ilham veren özelliği bütün zorluklara baskılara karşı güçlü kalabilmeleri. Başta annem olmak üzere bütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun
#PembeKadınlar pembe kadına yakışıyor bir sevimlilik katıyor pembe olmasaydı kadınlar biraz renksiz kalırdı sanki sevimlilikleri hayat enerjisi olarak dönüyor bana
Ben de bir pembe kadınım ve benim gibi olan #PembeKadınlar daima çok güçlüdür. Pembe kadın olmanın bize verdiği güç sayesinde gece pofuduk pijamamızlauyurken bile sabaha enerjik, hırslı ve daima mutlu uyanabiliyoruz.
Tüm kadinlarin kadinlar gününü kutlarim ümit ederim kadina yönelik şiddet tamamen biter inşallah her kim kadina şiddeti görüpde müdahale etmiyorsa o kişi aciz insandir.
Kadınlar için masumiyet göstergesi olarak hayatımıza yıllar önce girmiş bir renk ama olsun siz her zaman ki gibi narin ve özel siniz dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Pembe; narindir, zariftir, güzeldir, saftır. Aynı zamanda kadının gücü, başarısı, mücadelesi ve zaferidir. #PembeKadınlar narin, zarif olduğu gibi aynı zamanda çok başarılı, güçlü ve mücadeleci kadınlardır. Ben de öyle bir kadınım 🤞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
pembe utangaç olduğum zaman yanağımda ki renktir. Pembe küçükken giyindiğim o süslü kıyafetlerin üzerine takılan tokadır. 🎀 Pembe ilk okulda kullandığım kalemin başında ki tüydür. Pembe eteğin altında ki o şirin kilotlu çoraptır. 🌸 Pembe platonik olduğum kişiye çizdiğim kalptir 💞 pembe dudağımda ki renktir 👄 pembe bıkmadan yediğim bayram şekeridir 🍬 pembe hayallerimin de ötesinde.💑 #PembeKadınlar 💘
Bana çocukluğumu hatırlatır o yaşadığımız saf ve temiz günleri en sevdiğin renk ne dendiğinde benim rengim diyebileceğini hissettirdiği bir kelime, pembe.
Pembe, sadece bir renk değil, pembe hayatın anlamıdır. Pembe, tutkudur, heyecandır. Pembe bazen aşk acısına ilaç, bazende aşkın ta kendisidir. Pembe hüzündür, mutluluktur, Pembe çocuk olmaktır, yetişkinliğin birazda olsa unutulup hayatin tadına varmaktır. Yani pembe herşeydir.❤ #PembeKadınlar
Elidor kadınlar için iyi şampuan
Çiçektir her bir kadın yeryüzünde
Elidor ise Çiçeklerin miss kokusudur
Yıkayın saçınızı Elidor ile hergun yayın miss kokunuzu etrafa❣️💐
#PembeKadınlar
Kendime güvenebileceğimi her işten önce kendine güvenmek en güzel velinimettir. Kendine olan inancın tamsa altından kalkamayacağın hiçbir iş yoktur.
Kadın isterse olur. Kadın isterse yapar.
#PembeKadınlar 🍭🎠
#pembeKadınlar narin, zarif , güzeldir. Kadının gücü başarısı zaferi mücadelesidir. Kadınları simgeleyen en güzel renktirr
Pembe feminen ve romantik, sevecen ve samimi, düşünceli ve şefkatlidir. Kırmızının fiziksel tutkusunu yumuşak bir sevgi dolu enerji ile değiştirir.
Pembe tatlı olduğu kadar güçlü olduğunu kanıtlayan kadınların rengidir ve biz hep yeri geldiğinde narin ve yeri geldiğinde güçlü olmayı başarabiliriz.✌️💕
#PembeKadınlar
🌼💗✨
Pembe... en sevdiğim. onu giydiği zaman mutlu enerjik ve daha özgüvenli oluyor insan. yumusak, tatli görünümlü bir kabuk aslında biz kadınlar için.
#Pembe kadınlar. Kadına yakışan en güzel renk pembedir.
Pembe hayata yeniden başlamaktır. yeniden doğuş, pembe giyen bir kadını hafife alma yanılabilirsin.. çünkü her şeyin diğer yüzü farklı olduğu gibi, narin, kırılgan sandığımız şeyler de bizi çok şaşırtabilir.#pembe zarafetin, güzelliğin, masumiyetin, özgürlüğün simgesi. Güçlü kadınlar #pembeKadınlar, sevgiler dünyanın en güzel, güçlü kadınlarına...
En sevdiğim özellikleri dik duruşlarıKolay kolay boyun eğmeyişleriAncak sevdikleri kişiler için herşeyi yapabilmeyi göze almalarıBiraz geç oldu ama olsun :))
Kadınlar candır Bana ilham veren #PembeKadınlar Nenehatunlar, Şerife bacılar, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli makbule ve daha bir çoğu kurtuluş savaşında sadece gücünü değil canını ortaya koyan kadınlardır.
Bazı insanlar pembenin çocuk rengi olduğunu ve biraz daha olgun renkler giyilmesini söylüyor. Pembe bana sadece çocuklar için değil, isterse 30 isterse 50 yaşında olan kişininde giyebileceğini anımsatıyor. İnsan reklamlarda görünce hani neden giyilmesin ki diye düşünmüyor değil.
#PembeKadınlar. Evet, pembe rengi kadınlığı anımsatıyor bu doğrudur, yani çoğu böyle bir göz ile bakıyor ama bu erkeklerin pembe giyinemedikleri anlamına da gelmez. Pembe herkesin rengidir, yaş veya cins fark etmez. Diğer renkler de aynı şekil. Peki pembe benim için ne anımsatıyor? Ne yalan söyleyim, çocukluğumu anımsatıyor. İlk okulda pembe bir okul çantam vardı, pembe olan şeyler genellikle ilk okul zamanımı hatırlatıyor.
#PembeKadınlarBir Kadın, Tutsaklığa bulanmış bir bedeni saran bir Tutku, Kendini bulamayan Duygulara Sevgi, İstediğini bulmak isteyene İlham, Kazanmak isteyen birine Hırs, Her şeyi yerle bir olmuş birine Güç ve onu soldurmayan birine her zaman Pembe ve Hoş bir Çiçektir.
Pembe bana göre bir kadının hem narin yanıdır hem güçlü yanıdır. Duygusallık, hayaller... Hayallerinin peşinden gidip tuttuğunu koparan güçlü kadınlar...
Kadınların ilham veren özelliği bütün zorluklara baskılara karşı güçlü kalabilmeleri. Başta annem olmak üzere bütün kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun
Güçlü kadınlar pembe rengi temsil eder.
Pembe renk ne mi?
Güçlü kadın demek. Her zorluk ve baskı altında dilediğini yapabilen ve emin adımlarla her zaman başı dik güçlü bir kadın demektir.
#PembeKadınlar pembe kadına yakışıyor bir sevimlilik katıyor pembe olmasaydı kadınlar biraz renksiz kalırdı sanki sevimlilikleri hayat enerjisi olarak dönüyor bana
Su cinsiyetci renklere karşıyım... Illa kadin diyince akliniza pembe mi gelio... Yeşil de guzel renk... Mor da... Siyahta
Pembe sadece pembemidir? pembe ilhamdır, başaracağımiza inancimizin rengidir pembeyi sadece bir renk olarak görenler biz #PembeKadınlar ız peki ya siz
Yorum atana 5 tl felan mi veriyolar herkes yapmacik yapmacik yazmis yine 😀
Pembe bir yasam bicimidir hele hele elidor ise 😂
Pembe; kadındır, histir, enerjidir, süstür, mutluluktur, pamuk şekeridir. 🙈🥰
Renklerin önemi büyüktür, pembe denince aklıma pamuk şekeri gelir
Çocuk ruhludur ama olgundur. Sevimlidir ama kışkırtıcıdır. Samimidir.
Ne istoysun ne yorumu yapayım koynumda karpuzlamı gezeyim saç kremim yok vercenmi
Ben de bir pembe kadınım ve benim gibi olan #PembeKadınlar daima çok güçlüdür. Pembe kadın olmanın bize verdiği güç sayesinde gece pofuduk pijamamızlauyurken bile sabaha enerjik, hırslı ve daima mutlu uyanabiliyoruz.
Özgüvenli ve istikrarlı olmam için bana güven veriyor bu yüzden pembe
#pembekadınlar pembe kadınsal renktir, kırmızı da öyle ama koyu ve red, yasak vb anlamları da vardır onun için kimlikler va pembe hep.
Kadınları zekaları bence çok ilham verici üstelik kadınlarda öyle bir zeka var ki istediği her şeyi yapabilirlet
Düzenli olmaları ve işine gelmeyen şeyler dışında diğer her şeyi hatırlayacak fil gibi bir hafızaya sahip olmaları.
Hayata renkler gibi renkli bakmamızı sağlayacak insanlar olsa hayatımızda keşke ozaman pembenin ne kadar cıvıl cıvıl bir renk olduğunu anlarız
pembe veya herhangi bir renk kadini yansitmaz bence renklerin cinsiyeti yoktur burda vicik vicik edebiyat yapamayacagim.
Uzun uzadıya yazmak isterimde kelimeler yetmez. işin özü kısası,
kadınlar bir mucizedir kıymetini bilene.
Tüm kadinlarin kadinlar gününü kutlarim ümit ederim kadina yönelik şiddet tamamen biter inşallah her kim kadina şiddeti görüpde müdahale etmiyorsa o kişi aciz insandir.
Kadınlar için masumiyet göstergesi olarak hayatımıza yıllar önce girmiş bir renk ama olsun siz her zaman ki gibi narin ve özel siniz dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Pembe narindir, güzeldir , tatliştir. Tüm kadınların ortak rengidir. Gülünce al al yanaklarımızın huzur verici rengi simgeler🌸💐🌼PEMBE GÖNLÜM SENDE
#PembeKadınlar narin görünen ama savaşçı yapılarıyla. Kadın olmanın getirdiği zorluklarla başa çıkarak ve dışarıya pozitif ve mutlu yansıyarak❤️
Pembe hayattır, pembe güçtür, pembe benim için herşeydir.
Kadınlar güzelleştiriyor bu dünyayı bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun🌹
Kadın zariftir, güzeldir, narindir. Pembe denilince akla ilk kadın gelir. Pembe kadını kadın yapan renktir.
#PembeKadınlar
Bir kadının en değerli varlığı saçları benim için saçları ilham verici mis gibi kokan bebeksi ipek saçlar ♥️
Bence pemde giyen veya şeker pudrasi renkli elbiseleri çok yakıştırıyorum. Keşke sevgilim olsada öyle gyse..
Pembe cok sevdigim bir renktir pembe ye yakin tisortlerim var. Ve kadinlar gunu bir gun degil hergundur. Kadinlar çicektir onlara su verin😊
Her maviye destek olan illaki bir pembe vardır. pembelerin olmadığı yerde hayat sadece siyah-beyaz da ibarettir.
.
Renklerin biri değil, tamamı zamanında ve yerinde ilhan veriyor.
Pembe ve mavi denilince ben pazarlama dünyasını düşünüyorum.
.
Güçlü kadınların rengi pembedir. Pembe her kızın küçüklükten başlayan aşkıdır.
Pembe renk şefkati, sevgiyi temsil eder, koşulsuz sevginin gerçek aşkın rengidir 🌸🌺
#PembeKadınlar bir renk ile #elidor bu kadar mı uyumlu olur :)
Pembe, kadınların gizli gücüdür. #PembeKadınlar ile herşeyin ötesine geç...
Pembe; narindir, zariftir, güzeldir, saftır. Aynı zamanda kadının gücü, başarısı, mücadelesi ve zaferidir. #PembeKadınlar narin, zarif olduğu gibi aynı zamanda çok başarılı, güçlü ve mücadeleci kadınlardır. Ben de öyle bir kadınım 🤞
Pembe sadece bir renl degildir pembe guctur ozgurluktur hayattir❤🌼
Elidor candır! Saçlarımı ipek gibi yaptığın için teşekkürler elidor
Yarın 8 Mart dünya kadınlar günü şimdiden kutlu olsun
Pembe kadının ruhundaki çocukluğu gösteren renktir.
Pembe; narin, zarif bir renktir. (çaktırmayın bunlar hep xper kasma çabası)
Pembe mutluluk veren bir renk ama bir erkeğe tuhaf duruyor. #PembeKadınlar. Pembe gömlek kadınlara çok yakışıyor.
#PembeKadınlar açıkçası neden sadece bir renge hapsediyoruz ki pempe pempeeeeğ niye mor değil neden turuncu değil. Kadın kadındır, pembe pembedir.
Pembe koşulsuz sevginin, gerçek aşkın ve şefkat tadında himayenin rengidir. Pembe her kadına yakışır. Elidor pembedir
#PembeKadınlar
Pembe masumiyettir bana göre, #PembeKadınlar da masumiyetin gücüne sahiptir.