Saç Bakım Saç bakım kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 7) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2923 Saç bakım kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
denizfeneri67 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Parlak yumuşak taranır bir sac süper olur ayri bir hava katar 0 0 Yorumla
4yf4111 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saclarımı yumuşatması parlatması beslemesi ayrıca sekil vermesi 0 0 Yorumla
Aysebat Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Elektriklenmeyi önlesin kolay taransın yumuşacık olsun 0 0 Yorumla
mefrel2 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl kullanmıyorum hiç bir beklentimde yok bana göre çok gereksizi 0 0 Yorumla
Rojinpolat04 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçım aşırı dökülüyor ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz 🌷 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aracımı yikasin parlatsinBana masaj yapsınEvi toplasınÇamaşır ütü de yaparsa süper olur 😝😄😄 0 0 Yorumla
Pala_Pala Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Güzel bir bence olmuş teşekkür ederim ama krem kullanmıyorum ben 0 0 Yorumla
Dileq01 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Saçlarım yumuşacık olsun ve mis gibi koksun yeter 🤗 0 0 Yorumla
Svdsmyhkn Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Saç kremi kullandığımda yağlı olan saçlarım daha da çabuk yaplanıyor. O yüzden pek kullanmam. 0 0 Yorumla
Artıkevlenmeliyim Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Saç bakım kreminden benim olan beklentim saçlarımı dökmemesi en azından 0 0 Yorumla
Huznunkoynunda Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarımın parlak pürüzsüz yani elektriklenmemesini hacimli durmasını sağlamalı. 0 0 Yorumla
FilizTanca Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Fiyatının makul olması günümüz şartları için en önemli etken 0 0 Yorumla
Gvsa0107 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçımın yumuşacık olmasını ve elektiriklenmemesini bekliyorum 0 0 Yorumla
ÖzgürBalığım Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ağırlaştırmadan bakım kolay tarama ve parlaklık 4 0 Yorumla
sorarımcevaplarım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Sacları yumuşacık etmeli şekil vermelii 1 0 Yorumla
alinasakt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl yumuşatması aynı zamanda yağlandırmaması 1 0 Yorumla
pimpirikkli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl yumuşacık yapsın parlatsın ve beslesin 1 1 Yorumla heyyyoooooo +1 yıl Sıla yavaş a ne kadar çok benziyorsun ☺️ Yorumla
Melekusk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Saclarımın daha yumusak ve parlak olması 😊 1 0 Yorumla
hellhathnofury Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl sacima bakim yapmasi mi desem afdads 0 0 Yorumla
BLuEye26 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 38% +1 yıl hiçbir beklentim yok çünkü bir işe yaramıyorlar 0 0 Yorumla
FlatusVocis Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Nemlendirsin, parlak gözüksün yeter. 0 0 Yorumla
deniz060600 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Anında etkili, durulama gerektirmeyen 0 0 Yorumla
Prenses_Artemiss Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Kullan mıyorum Elidor saç kremi 0 0 Yorumla
senanur_olgun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl saçımın yumuşak olması ve dökülmemesi 0 0 Yorumla
gokkusagikizi94 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Yağlanmasını engellemeyi çünkü saçlarım çok yağlı 0 0 Yorumla
TRKY9 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kepek yapmaması gerekiyor. kepek sorunum var 0 0 Yorumla
Pennywise35 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Saçlarımı ağırlaştırmaması tek beklentim 0 0 Yorumla
XgreyX Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yağlandırmaması, ipeksi yumuşaklık kazandırması 0 0 Yorumla
xcanopus Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl Saçları incelten bir şey icat etseler güzel olacak 0 0 Yorumla
Rimma_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl parlak ve canlı saçlar ve güzel hoş bir koku 0 0 Yorumla
Cıtkırıldım0138 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 36% +1 yıl Saclarimi hafifletsin canliligi artsin 0 0 Yorumla
Salvadordali89 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Erkekler için çokta olup olmaması önemli değil 😊 0 0 Yorumla
Selmauluca Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Rahat taranabilmesi ve parlaklık vermesi 0 0 Yorumla
Higuyssssssssssssss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Saçımı pürüzsüz göstermesini beklerim 0 0 Yorumla
misaliem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Adı üstünde saça güzel bir bakım yapabilmesi 0 0 Yorumla
Denizdeniz12737 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Beklentim yok kendi doğal olsun yeter 0 0 Yorumla
неустойчивый-1 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Kepek yapmasın, canlandırsın, onarsın 0 0 Yorumla
Sempatikadam21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 62% +1 yıl Saç dökülmesini durdurmasını beklerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
Parlak yumuşak taranır bir sac süper olur ayri bir hava katar
Saclarımı yumuşatması parlatması beslemesi ayrıca sekil vermesi
Elektriklenmeyi önlesin kolay taransın yumuşacık olsun
kullanmıyorum hiç bir beklentimde yok bana göre çok gereksizi
Saçım aşırı dökülüyor ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım edermisiniz 🌷
Aracımı yikasin parlatsin
Bana masaj yapsınEvi toplasınÇamaşır ütü de yaparsa süper olur 😝😄😄
Güzel bir bence olmuş teşekkür ederim ama krem kullanmıyorum ben
Saçlarım yumuşacık olsun ve mis gibi koksun yeter 🤗
Saç kremi kullandığımda yağlı olan saçlarım daha da çabuk yaplanıyor. O yüzden pek kullanmam.
Saç bakım kreminden benim olan beklentim saçlarımı dökmemesi en azından
Saçlarımın parlak pürüzsüz yani elektriklenmemesini hacimli durmasını sağlamalı.
Fiyatının makul olması günümüz şartları için en önemli etken
Saçımın yumuşacık olmasını ve elektiriklenmemesini bekliyorum
Ağırlaştırmadan bakım kolay tarama ve parlaklık
Sacları yumuşacık etmeli şekil vermelii
yumuşatması aynı zamanda yağlandırmaması
yumuşacık yapsın parlatsın ve beslesin
Sıla yavaş a ne kadar çok benziyorsun ☺️
Doğal olcak canlı Gösterecek
Elektriklenme işi hallolsa güzel olur
Saçımı yumuşacık yapması 🥰
Saclarımın daha yumusak ve parlak olması 😊
Saçım olunca kullanacağım