Saç Bakım Saç bakım kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 8) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2923 Saç bakım kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
sinemdemir25 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Saclarimi dogal ve canli gostersin yeter 0 0 Yorumla
saplarbirligi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Sac kremim saçımı ağırlaştımadan bakım yapmalı 0 0 Yorumla
Yasminn006 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Erken yağlandırmamalı yumuşacık etmeli 0 0 Yorumla
19elisa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Saçlarımı beslemeli ve yumuşacıkkk yapmalı 0 0 Yorumla
fly1903 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Saclarimin yumusacik olmasi ve bakimli gorunmesi 0 0 Yorumla
Masalyapıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Saçlarımı yumuşacık yapıp onarması tabi 0 0 Yorumla
semadurmus1638 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Yumuşak olması ve güzel kokması 😍 0 0 Yorumla
Begümsu0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Yumuşak ışıltılı ve canli görünüm yaratmali 0 0 Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Parkatsin beya benim sac kremim coplestirmesi 0 0 Yorumla
blackkinq1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Yumuşacık yapması ve kolay stil verebilmesi 0 0 Yorumla
zahideakgok Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Kullanmadığım için bir beklentim yok 🙂 0 0 Yorumla
cerenhbd Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl saçımın canlı olması çabuk yağlanmaması 0 0 Yorumla
Plumpblackberry Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Yumuşatmasını ve koku vermesini isterim 0 0 Yorumla
xbrnx Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Saçımı yumuşatması beslemesi ve koku vermesi 0 0 Yorumla
ecgok01 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Saçlarım parlak olsun yeterli. Başka beklentim yok 0 0 Yorumla
yokkibilmem Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Saçlarımı beslemesi güzel görünüme kavuşması 0 0 Yorumla
HakanKandemir93 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Krem saçı besler. Kaliteli olursa tabii. 0 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Saç kremi kullanmayı tercih etmiyorum. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Beklentim yok, saç bakım kremini kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Yildizlibisiler Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Saçımı yumuşacık yapması ve gusel kokmasi 0 0 Yorumla
Merve1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Hiç kullanmadım onun için beklentim yok 0 0 Yorumla
deliihtiyar Takip Et Master Yaş: 56 , eic 94% +1 yıl Saçlarım dökülmüş olmasa kullanmayı çok isterdim. 0 0 Yorumla
İk-Emre Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 37% +1 yıl yumuşak ve rahat taranabilir olması yeter. 0 0 Yorumla
Fütursuzcaa Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Saç kremi kesinlikle saçı ağırlaştırmamalı 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl onarici serum ve bakim kremi guzel olmali. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
Yeterki onarıcı etkisi yüksek olsun
Saclarimi dogal ve canli gostersin yeter
hic biride bir ise yaramiyor
Saçlarım çok dökülmesin yeter
Kullanmadığım için bilmiyorum
Sac kremim saçımı ağırlaştımadan bakım yapmalı
Saçımı dokmemesini isterim
Erken yağlandırmamalı yumuşacık etmeli
saçların dökülmesini engellemek
Elidor canlandırır güzeldir
Yağlandırmasın canlandırsın yeter
Saçlarımı beslemeli ve yumuşacıkkk yapmalı
Yumuşacık yapması ve kolay taranmasını
Agirlastirmasin ve yapistirmasin
Saclarimin yumusacik olmasi ve bakimli gorunmesi
Saçlarımı yumuşacık yapıp onarması tabi
Saç kremine ihtiyac duymuyorum
Yumuşak olması ve güzel kokması 😍
Saçlarımın yumuşak ve parlak olması
Saci yağlı ve pis gostermesin.
Yumuşak ışıltılı ve canli görünüm yaratmali
Hiiiç biir beklentiiim yooookkkk
Parkatsin beya benim sac kremim coplestirmesi
Yumuşacık yapması ve kolay stil verebilmesi
Saç gibisi yoktur ve ona bakmak gerek
Kullanmadığım için bir beklentim yok 🙂
saçımın canlı olması çabuk yağlanmaması
Saçlarımı yumuşacık yapsın yeter
Yumuşatmasını ve koku vermesini isterim
Saçımı ağırlaştırmaması..
Saçımı yumuşatması beslemesi ve koku vermesi
mutluluk kaynağım adeta 😀😀
Yumuşak yapması
Saçlarımı 😍
Saçlarım parlak olsun yeterli. Başka beklentim yok
bir beklentim yok acıkcası
Saçlarımı beslemesi güzel görünüme kavuşması
Krem saçı besler. Kaliteli olursa tabii.
Tek beklentim, saçıma baksın
Kullanmıyorum cunku gerek yk
Saç kremi kullanmayı tercih etmiyorum.
Saçımı pişmaniye gibi yapmasın yeterli
Yağlı yağlı kalmasın yeter
Saç bakımı. başka ne olabilir ki :)
Kremlerle aram iyi değil.
Beklentim yok, saç bakım kremini kullanmıyorum.
Kullanmıyorum ne işe yarıyor
Saçımın yumuşacık olmasııı <3
Saçımı yumuşacık yapması ve gusel kokmasi
Hiç kullanmadım onun için beklentim yok
Saçlarım dökülmüş olmasa kullanmayı çok isterdim.
Saçımı yumuşacık yapması olabilir
saci canli gostermesi ama nerdee
yumuşak ve rahat taranabilir olması yeter.
Saç kremi kesinlikle saçı ağırlaştırmamalı
Bakım çok önemli kullanmadan olmaz tabi
Saçlarıma Iyi gelmiyor kullanmıyorum
onarici serum ve bakim kremi guzel olmali.
Kullanmıyorum bana iyi gelmiyor hiç
saçı yağlandırmasın yeterli
olmazsa olmazımız saç bakımı