Saç Bakım Saç bakım kreminden beklentilerin neler? (Sayfa 6) Elidor Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2923 Saç bakım kreminden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
Palâvan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Rahatlatıcı ve nemlendirici olması tabi bence ama Kalite ılk once geliyor bana gore 0 0 Yorumla
Hestiye_Tenim Takip Et Xper 6 Yaş: 56 +1 yıl Kolay taramak yumuşak olmasi saçlarımın. Saç uçlarini beslemesi 0 0 Yorumla
Django_00 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saçlarım kolayca taransın yeter ya taraklar hep kırılıyor 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
aybukeısık4 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımın fazla yağlanmasını engellemesi, kolay şekil almasını sağlaması, yumuşak ve parlak yapması. Zaten bu yüzden Elidor favorim ya. 0 0 Yorumla
Aysegül383 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bayılıyorum saçlarımı besleyip onarmasina mukkemmel Elidor anında onarıcı serum bakım kremi tamda bu istedigim herşeyi karşılıyor 0 0 Yorumla
vefadari Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl karşı cinse bakım kremi veya şampuan diyince elidor gelir direk akla bunun cevabını sormak ne kadar mantıklı olabilir ki?@masterci 0 0 Yorumla
Tuğçe12335 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Saçlarımı yumuşatmasını isterim tabi ki de, ama aynı anda hem fiyatı bütçeme uygun olmalı ve çok kötü kokmaması gerekir. 0 0 Yorumla
Eekay01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çokta bir beklentim yok aslinda alti ustu sac kremi yumusatsin guzel kokutsun o kadar yani cokta birsey beklemiyorum 0 0 Yorumla
Seymanur1998 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Saç bakım kreminden beklentim saçımı yumuşacık yapması ve kolay şekil alabilecek kıvama getirmesi aynı zamanda yıpranmış kısımları onarması 0 0 Yorumla
Berjinada Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarım Elidorla dolgun ve saçlarımdaki kepeği de yok etti yumuşakseverek kullanıyorum saçlarıma çok iyi geliyor onsuz asla 😍 0 0 Yorumla
oznep Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kolay durulanıyor olması önceliğim. Doğal parfümsüz satılan kremlerin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
kalbimin_sahibi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçları uzatırSaçlara yumuşaklık ve nem sağlarYıpranan saçları onarır v. s 0 0 Yorumla
Dostkenan Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kırıklar gitmeli ve kıvırcık saçlar için çözüm olabilir 0 0 Yorumla
alonegirll1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Saçım çok dolaşıyor ve inatçı bir yapıya sahip onun çözümü olan kremler 0 0 Yorumla
dygszaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kolay taransın parlaklık ve yumuşaklık versin bakım yapsın 0 0 Yorumla
rapunzeelll35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Yumuşatsın zaten saçlarım uzun rahat açılsın tararken bakımlı canlı dursun kâfi 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl tek beklentım o sac kremı benden uzak dursun yeter :) 0 0 Yorumla
Semihsaglam Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Genelde kadınlar saçlarının kolay sekil almaları lcin kullanır 0 0 Yorumla
Rainmaker72 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hem bukleleri belirginleştirmesi, hemde bakım yapmasıı❤️ 0 0 Yorumla
diyadinli344 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yağlandırmasın aynı zaman da saçı beslesin tararken zorluk çıkartmasın.🙂 0 0 Yorumla
sevalmeral Takip Et Xper 4 Yaş: 59 +1 yıl Rahat ilgi çekici saçlar her bayanın istediği şeydir. 0 0 Yorumla
Kelebekgirl01 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saclarimi direncli yapmasi parlatmasi ve kabartmamasi. 0 0 Yorumla
Steal_My_Heart Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Saç bakım kremleri arasında en mükemmeli bence Elidor 🤭 0 0 Yorumla
Yeniligeacik Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Saçlarımı kiriksiz olarak canlı parlak bir görünüm kazandirain 0 0 Yorumla
Gizli1ÜY3 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçı uzatmasi beslemesi kalınlaştirmasi dökülmeyi önlemesi ama erkek içinde olmalı yanii 0 0 Yorumla
Happoo Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Hayatım boyunca hiç kullanmadım saç bakım kremi ama saçlarım da kötü değil 😐 0 0 Yorumla
zekirdekiye Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Mutlaka saçımı açmalı ve missler gibi kokmalı 🧚♀️ 0 0 Yorumla
Adorose Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yani bir saç kreminden saçımı onarmasını ve kolayca taranmasını boyunu uzatmasını beklerim 0 0 Yorumla
sirinn__ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yumusacik yapsin guclendirsin parlatsin saclarimi. d 0 0 Yorumla
Gothicamasevimli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı ağırlaştırmadan şekillenmesine yardımcı olan ve besleyen bir saç kremi. Rüya gibi 0 0 Yorumla
Espace35 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl Beklentim marketten şampuan diye aldığım şişenin saç kremi çıkmaması 0 0 Yorumla
ZeynepDurak Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bu konuda en iyi elidor sanırım çok severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
yağmursepet Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Benim sackiremimden beklentilerim saçlarım ıçin saclarimin saglikli olmasi 0 0 Yorumla
_yazılımcı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımı beslesin, yumuşak, dolgun ve parlak bir görünüm versin. 0 0 Yorumla
Noktanoktano Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarımı besleyip dökülmeyi önlenmesi, saçlarımı onarması ve koruması, parlak ve sağlıklı olması :) 0 0 Yorumla
crazyerhn Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bayanlarin vazgecilmezi bakim kremi bence onlar icin cok guzel urun 0 0 Yorumla
Sultannnxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Saçlrıma çok iyi geldiii elidorla aşk yaşıyorum saçlarmla beraber❤️ 0 0 Yorumla
_ahmrt_berke_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yumusak ve ince tel bir sacim var daha dolgun ve kabarik durmasi benim icin yeterli olucaktır 0 0 Yorumla
yeyeyyeyenigga Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yumuşacık olsun yeter, ha bir de parıl parıl parlasın! 0 0 Yorumla
maviyeaşıkbirkız Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı böyle yumuşacık yapsın misssss gibi koksun 😂😊 0 0 Yorumla
Doguxx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Elidor kullanıyorum ve saçlarım artık daha parlak ve canlı elidor çok Yaşa 0 0 Yorumla
muratreadme Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel ürünler bunlar insan takdir ediyor haliyle 0 0 Yorumla
M1salim Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Bence sadece sçı fifletmesi harika bir his ve de kabartmaması 0 0 Yorumla
19_mKs_05 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ben elidor kullanıyorum pamuk gibi yapiyor cok memnunum. 0 0 Yorumla
kosovaalı98 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçı yumuşatıp beslemesi ayrıca kırıklardan arındırması 0 0 Yorumla
sönmezadasu11 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yumuşak yapması, ağırlaştırmaması, nem bariyeri oluşturması 0 0 Yorumla
yasin318 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl güzel harika koku vermesi canlı parlak tutması etkisini çabuk kaybetmemesi 0 0 Yorumla
ayşe1290 Takip Et Xper 2 Yaş: 52 +1 yıl Kabartmasın elektriklenmesin ısıya korusun yumusacık yapsın parfum kokusu gitmesin :) 0 0 Yorumla
selinacim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı ağırlaştırmadan, yumuşak ve parlak yapması 0 0 Yorumla
gokhan1550 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tabikide saçımı parlak göstermesi hacimli göstermesi falan filan işte 0 0 Yorumla
BerrakTuzcu Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Saçımdaki elektriklenmeyi önlenmesi kolay taranması 0 0 Yorumla
Fnurkck Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Saçlarım boyalıyken kullanırım sadece daha rahat taranması için 0 0 Yorumla
ㅏㅕㅠㄱㅁkk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kolay taranabilmesi yumarak yapması da vs vsvsvsvsvvsvsvs 0 0 Yorumla
sudelvis Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Elidor muazzam bir kurtuluş yıpranmış saçlar için❤️ 0 0 Yorumla
aygun00777 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Parlaklik vermesi ve sekllendirmeni kolaylasdiemasi 0 0 Yorumla
fdshfdxc Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saç önemli olan benim için teşekkür ederim çok iyi olmus bu bence olmuş bu 0 0 Yorumla
Muratalhn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Herzaman saçlarımı bununla yıkıyorum annem alıyor mecburen yani 😂 0 0 Yorumla
Yaziklayn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Artık tasarrufa gidiyorum ve saç kremi kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Cobra_307 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hic kullanmadim ama kullanmayi dusunuyorum bundan sonra kisa ssclara ne faydasi olur? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
Rahatlatıcı ve nemlendirici olması tabi bence ama Kalite ılk once geliyor bana gore
Kolay taramak yumuşak olmasi saçlarımın. Saç uçlarini beslemesi
Saçlarım kolayca taransın yeter ya taraklar hep kırılıyor 😂😂😂😂
Saçlarımın fazla yağlanmasını engellemesi, kolay şekil almasını sağlaması, yumuşak ve parlak yapması. Zaten bu yüzden Elidor favorim ya.
Bayılıyorum saçlarımı besleyip onarmasina mukkemmel Elidor anında onarıcı serum bakım kremi tamda bu istedigim herşeyi karşılıyor
karşı cinse bakım kremi veya şampuan diyince elidor gelir direk akla bunun cevabını sormak ne kadar mantıklı olabilir ki?@masterci
Saçlarımı yumuşatmasını isterim tabi ki de, ama aynı anda hem fiyatı bütçeme uygun olmalı ve çok kötü kokmaması gerekir.
Çokta bir beklentim yok aslinda alti ustu sac kremi yumusatsin guzel kokutsun o kadar yani cokta birsey beklemiyorum
Saç bakım kreminden beklentim saçımı yumuşacık yapması ve kolay şekil alabilecek kıvama getirmesi aynı zamanda yıpranmış kısımları onarması
Saçlarım Elidorla dolgun ve saçlarımdaki kepeği de yok etti yumuşakseverek kullanıyorum saçlarıma çok iyi geliyor onsuz asla 😍
Kolay durulanıyor olması önceliğim. Doğal parfümsüz satılan kremlerin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Saçları uzatırSaçlara yumuşaklık ve nem sağlarYıpranan saçları onarır v. s
Kırıklar gitmeli ve kıvırcık saçlar için çözüm olabilir
Saçım çok dolaşıyor ve inatçı bir yapıya sahip onun çözümü olan kremler
Kolay taransın parlaklık ve yumuşaklık versin bakım yapsın
Yumuşatsın zaten saçlarım uzun rahat açılsın tararken bakımlı canlı dursun kâfi
tek beklentım o sac kremı benden uzak dursun yeter :)
Genelde kadınlar saçlarının kolay sekil almaları lcin kullanır
Elidor ile güne 1-0 önde başla.
Hem bukleleri belirginleştirmesi, hemde bakım yapmasıı❤️
Yağlandırmasın aynı zaman da saçı beslesin tararken zorluk çıkartmasın.🙂
Rahat ilgi çekici saçlar her bayanın istediği şeydir.
Saclarimi direncli yapmasi parlatmasi ve kabartmamasi.
Saç bakım kremleri arasında en mükemmeli bence Elidor 🤭
Saçlarımı kiriksiz olarak canlı parlak bir görünüm kazandirain
Saçı uzatmasi beslemesi kalınlaştirmasi dökülmeyi önlemesi ama erkek içinde olmalı yanii
Hayatım boyunca hiç kullanmadım saç bakım kremi ama saçlarım da kötü değil 😐
Mutlaka saçımı açmalı ve missler gibi kokmalı 🧚♀️
Yani bir saç kreminden saçımı onarmasını ve kolayca taranmasını boyunu uzatmasını beklerim
yumusacik yapsin guclendirsin parlatsin saclarimi. d
Saçlarımı ağırlaştırmadan şekillenmesine yardımcı olan ve besleyen bir saç kremi. Rüya gibi
Beklentim marketten şampuan diye aldığım şişenin saç kremi çıkmaması
Bu konuda en iyi elidor sanırım çok severek kullanıyorum
Benim sackiremimden beklentilerim saçlarım ıçin saclarimin saglikli olmasi
Saçlarımı beslesin, yumuşak, dolgun ve parlak bir görünüm versin.
Saçlarımı besleyip dökülmeyi önlenmesi, saçlarımı onarması ve koruması, parlak ve sağlıklı olması :)
Bayanlarin vazgecilmezi bakim kremi bence onlar icin cok guzel urun
Saçlrıma çok iyi geldiii elidorla aşk yaşıyorum saçlarmla beraber❤️
yumusak ve ince tel bir sacim var daha dolgun ve kabarik durmasi benim icin yeterli olucaktır
Yumuşacık olsun yeter, ha bir de parıl parıl parlasın!
Saçlarımı böyle yumuşacık yapsın misssss gibi koksun 😂😊
Elidor kullanıyorum ve saçlarım artık daha parlak ve canlı elidor çok Yaşa
Çok güzel ürünler bunlar insan takdir ediyor haliyle
Bence sadece sçı fifletmesi harika bir his ve de kabartmaması
Ben elidor kullanıyorum pamuk gibi yapiyor cok memnunum.
Saçı yumuşatıp beslemesi ayrıca kırıklardan arındırması
Yumuşak yapması, ağırlaştırmaması, nem bariyeri oluşturması
güzel harika koku vermesi canlı parlak tutması etkisini çabuk kaybetmemesi
Kabartmasın elektriklenmesin ısıya korusun yumusacık yapsın parfum kokusu gitmesin :)
Saçlarımı ağırlaştırmadan, yumuşak ve parlak yapması
Tabikide saçımı parlak göstermesi hacimli göstermesi falan filan işte
Saçımdaki elektriklenmeyi önlenmesi kolay taranması
Saçlarım boyalıyken kullanırım sadece daha rahat taranması için
Kolay taranabilmesi yumarak yapması da vs vsvsvsvsvvsvsvs
Elidor muazzam bir kurtuluş yıpranmış saçlar için❤️
Parlaklik vermesi ve sekllendirmeni kolaylasdiemasi
Saç önemli olan benim için teşekkür ederim çok iyi olmus bu bence olmuş bu
Herzaman saçlarımı bununla yıkıyorum annem alıyor mecburen yani 😂
Artık tasarrufa gidiyorum ve saç kremi kullanmıyorum
Hic kullanmadim ama kullanmayi dusunuyorum bundan sonra kisa ssclara ne faydasi olur?