Saçlarımı ağırlaştırmaması, kaybettiği nemi geri kazandırarak yumuşacık sağlıklı saçlara kavuşmamı sağlaması ve sağlıklı uzaması, saçlarımın kolay şekil almasına yardımcı olması.
Ben kendi saçlarım için bitkisel çözüm buldum çam terebentin badem fındık ceviz defne sarımsak susam gibi yagları karıştırıyorsun saçların hem parlak hem güçlü oluyor en iyisi bu bence
Bence sac kremi gerektiginde kullanılmalı ben kullanmiyorum dogal saclarim varElidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi ile capcanlı ve hayat dolu olacak iyiki varsin elidor
Saç bakım kreminden beklentim; saçlarımı yumuşatıp pamuk gibi yapması, saç uçlarımın kırılmasını ve bütün hava koşullarına karşı saçlarımı koruması ☺️😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
486Cevap
Saç kremi ve şampuan seçerken çok dikkatli olmak lazım yoksaaaaa...
Mucize bir beklentim yok saçıma benden iyi baksın yeter
sac bakim kreminden ilk beklentim saclarimi dokmemesi, yumusaklik ve parklaklik vermesi
Saçlarımı ağırlaştırmadan nem kazandırması.. tabiki ✌🏼
Saçlarım aşırı dökülüyor ve çok boya var bu yüzden semsert bu ikisini geçirsin yeter
Dalgalı dolgu düz mükemmel saçlara kavuşmak her kadının isteği
Sac dokmemesi en onemli unsur galiba benim icin ozellikle de 25 yasindaysanuz 😂
Saçları yumuşacık yapıcam ve uygun fiyatlı olmasıda önemli
sacimi kolay taratsin yeter... birde yumsatirsa süper olur ama henüz öylesini bulamadim
Saçım yumuşacık olsun canlı olsun Işıl Işıl olsun ve bunu canım Elidor turuncum yapıyor
Saçlarımın ahenkle dans etmedini saģlaması lazımmm 😊
Kolay durulansın ve yağlı his bırakmasın. Fiyatı da uygun olsun.
Ne yazık ki bu zamana kadar istediğim gibi bir saç kremi bulamadım 😕
Öncelikle saçlarımı besleyip kaybettiği neme kavuşturması
yumuşacık ve capcanlı görünmesi ışıl ışıl dalgalanmalı saçlarım
sa. kremi kullanmıyorm gerek duymuyorum zaten yumuşacık sırma gibi saçlarım var
Saç kremi kullanıcak kadar uzun saçlara sahip olmadığım için😌
Tüm beklentilerimi elidor fazlasıyla karşılıyor zaten
Çok kaliteli oluyor gerçektende ya harika dolgun saçlara sahip olmak isteyenler için
Saçlarımı yumuşacık , parlak ve güzel lokmasını sağlamalı.
Kesinlikle krem hiç bir zaman kullanmadım. Lakin kullanırsam şayet, doğal olan yani ; Zeytin yağı ve badem yağı içeriyorsa kullanırım.
Yumuşacık yapması, koruması
Saçlarımı ağırlaştırmaması, kaybettiği nemi geri kazandırarak yumuşacık sağlıklı saçlara kavuşmamı sağlaması ve sağlıklı uzaması, saçlarımın kolay şekil almasına yardımcı olması.
Ben kendi saçlarım için bitkisel çözüm buldum çam terebentin badem fındık ceviz defne sarımsak susam gibi yagları karıştırıyorsun saçların hem parlak hem güçlü oluyor en iyisi bu bence
Bence sac kremi gerektiginde kullanılmalı ben kullanmiyorum dogal saclarim varElidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi ile capcanlı ve hayat dolu olacak iyiki varsin elidor
Saç bakım kreminden beklentim; saçlarımı yumuşatıp pamuk gibi yapması, saç uçlarımın kırılmasını ve bütün hava koşullarına karşı saçlarımı koruması ☺️😍
Sevip sevilmedikten sonra hepsi boş... Gereksiz şeyler
Saç çıkartsın 😅 Maaşımı arttırsın. Az benzin yaktirsin.
benim bir beklentim yok aksine saç ne kadar doğal kalırsa o kadar sağlıklı kalıyo
Saçlarımı ağırlaştırılmadan yumuşacık yapmalı ve beslemeli
Saçlarımı yumuşacık yapsın, zaten elidor bu konuda çok başarılı
“Saçlarım için her şeyi yapmaya hazırım ama keşke saç bakım kremleri saçlarımı ağırlaştırmasa.”
Sac kremleri kullanan bayanlar eminim mutluluk kaynagidir
Saclarin canliligi bakimli gorunmesi goze hos gelen ve ozguven arttiran bir durumdur
Hiç krem kullanmadım ne ise yarar onu da anlamadım da
Saçlarım parlak ama çok yumuşak sertleştirmesini isterdim böyle yazıncada bir garip oldu 😂😂
Şöyle bir kepek mepek bırakmayacak, saçını tertemiz yapıcak ve saçı besleyip canlı gösterecek.
Saçlarım olsaydı "saçlarıma bakması" derdim ama ben kel olduğum için bir beklentim yok.
Zamanla oluşan yıpranmaları ve hasarları giderse kâfi açıkçası.
Dolgunluk parlaklık. Keşke evime 3 4 tane gönderseniz elidor hanım
Kolay tarama yetiyor gerisi zaten sisirme hicbir sac urunu saca iyi gelmiyor.
Saçlarımı çok yağlı yağlı yapmasın ve yumuşacık yapsın. ❤️
Yumuşatması, saçın parlak görünmesi ve yıpranmaması
Güzel olmuş eline sağlık faydalı bir bence ilgili kişiler için
Saclarimi kabartmamasi, saci dolgun gostermesi ve parlak gostermesi.
Bakım kremleri falan boş keratinli kolay tarama spreyleri kullanın saçınızı en iyi onlar besler
Güzel koku, dolgun saçlar, kepeğe karşı etkili olmalı.
Sacim olsa belki kullanirdim fakat saclarim dokuluyor ve seyrelmeye basladi
Sadece şampuan yeterli geliyor. Kullansaydım tercihim Elidor olurdu.
Hiiccc , sadece taranmasi kuruyunca krem namina bisey yok..
Saç kremi dediğin karışık saçları açar kolay taranmasını sağlar
Bakımlı görünsün yeter bence saçlarım kısa ama olsun
kullanmak gereksiz ve işe yaramıyor gibi geliyor bana
Saç kremi ve olmazsa ben yoluk yoluk gezerim papaz gibi
Elidor 7/24 vardi eskiden. Var mi hala acaba? Harika bir üründü
Saçımı yağlandırmasın abi yani bazıları duştan sonra öyle yağ bırakıyor rahatsız oluyorum
Yağlı saçı daha da yaglandirdigi için tercih etmeyenlerden
Saç kremi saçı ağırlaştırdığı icin ve yağlı his bıraktığı icin kullanmıyorum.
Saç bakım kremlerinden beklediğim verimi alamıyorum.
Saçlarıma sadece gereken verip ağırlaştırmaması, saçımın kuruyup kırılmasını önlemeli.